Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לתאוריה/טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

עוד מעט אני יגש לתאוריה ומתחיל ללמוד לנהוג

רציתי לשאול אם יש למי שעשה את זה כבר (אני מאמין שרובכם) טיפים או עצות בנוגע לנ"ל

=]

אני מודה לכם.

פורסם

לתאוריה, רצוי ללמוד.....

לטסט (רישיון 03) אמרו לי: תחשוב שאתה בא לעבודה. זה הכל, אל תתרגש מהטסטר, הוא לא אלוהים.

פורסם

הנה בבקשה אתר טוב שיכול לעזור לך http://www.milonit.co.il/testfast.htm

קח את זה באיזי, לאט לאט כמובן לא באדישות.

אל תעשה שטויות ואל תחשוב בכלל מה יגידו האחרים כי זה דבר מלחיץ, וכמובן אל תלחץ מדברים וקח הכל בקלות.

ושיהיה המון בהצלחה :wink:

I feel LEGACY

פורסם

היי,

שיהיה לך המון המון הצלחה!!!

גם לתאוריה וגם לטסט הכי חשוב-שתבוא רגוע!

בתאוריה תשב תקרא את השאלות תענה קודם על הקלות שאתה בטוח בהם ובמה שאתה לא בטוח תשאיר לסוף ככה לא תלחץ ותהרוס את כול הבחינה סתם..

בקשר לטסט תבוא שוב..רגוע עם בטחון (ותזכור שאתה מגיע לטסט -למדת נהיגה אתה יודע לנהוג לא סתם אתה נמצא בטסט..)וחשוב מאוד תסתכל טוב טוב במראות!!!

אז שוב..שיהיה לך בהצלחה :wink:

:-)
פורסם
תקיש באופצית החיפוש טיפים לטסט , יש שירשור שפתחתי שיעזור לך בהמשך!

בקשר לתאוריה, לך למורה נהיגה, בקש את הערכה תלמד טוב תיגש תעבור, פשוט.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86797&highlight=%E8%E9%F4%E9%ED+%EC%E8%F1%E8

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תאוריה- ללמוד טוב מספר ימים קודם לכן, ולא את כל החומר בבת אחת יום קודם לכן.

תמרורים לא לתעות באף אחד מהן כי אין סיבה לכך.

טסט- להגיע רגוע, להתחיל את הנהיגה במחשבה שאין אף אחד ברכב (להתעלם מקיומו של הטסטר רכב), להסתכל במראות, להפגין שליטה יכולת וביטחון, אך לא ביטחון מופרז.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...