Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שאלה בעיקרון לאנשים שמבינים באליקטרוניקה בעיקר ברכב

אני שואל בגלל שנמאס לי ללכת למתקינים המיקוענים כי כבר אכלתי ואני לא מרוצה רוצה לנסות לסדר הכל לבד כי יש כבר בלגן שלם באוטו.

אז ככה

יש בעיה ב מרים חלונות

אני שמתי אזעקה אחרת לא זאת שהיה אם רכב כשקניתי אותו המתקין שם

עכשיו כמו שהבנתי המרים חלונות נישאר ישן ו יש כל מיני "קומבינות שם" נירא לי זה מיותר אולי אפשר לסדר את זה.

במרים חלונות יש 8 חוטים זוגיים, 4 שאולכים למנועים ו 4 שאולכים למפסקים שלהם, שניים לכל דלת הבנתי נכון?

נשארים לי עוד 4 שזה שניים של +12V אחד לקדימה אחד לאחורה

ושניים של פיקוד אחד חיובי ואחד שלילי

אני רוצה להבין איך זה עובד לא צריך ליהיות מינוס ל קופסה הזאת?

חוץ מזה היה מחובר עוד דבר אחד שאני בחלל לא מבין בשביל מה זה, הוא מורכב מ ממסר, קבל ו נגד. אני ציפתי תמונות.

בבשה תעזרו, תודה!

Photo-0012.jpg

Photo-0016.jpg

Photo-0015.jpg

פורסם

בדרך כלל המרים צריך פלוס קבוע, מינוס ופיקוד. את הפיקוד שמים על החוט של הנעילה. ייתכן שתצטרך לחבר גם דיודה, כדי למנוע מצב שאתה מוריד את כפתור נעילת הדלת והחלונות יינעלו כאילו הפעלת אזעקה.

איזה רכב יש לך ואיזה אזעקה?

פורסם

היי רומן.

המרים הנ\"ל הינו סטנדרטי.

לכל חלון זוג חוטים, כפי שרשמת, אכן בכל חלון חוט אחד לכיוון המנוע של החלון וחוט אחד לכיוון המפסק.

בנוסף יש להזין פלוס חזק למרים אחרי נתיך של 30 אמפר לפחות ,רצוי 40 אמפר.

יש חוט מינוס למח המרים.

יש לך אפשרות הפעלת המרים בפקודת פלוס או פקודת מינוס והכל תלוי בסוג האזעקה.

יש מרימים שצריכים פולס ארוך (בין אם הוא פלוס ובין אם הוא מינוס.)

יתכן והקומבינה של המינירייליי הזה והקבל הוא להפוך פולס קצר (של 1/2 שנייה) לפולס של 20-30שניות.

ישנה אפשרות לחבר את פקודת המרים לפקודת הפעלת הנעילה בחוט שיוצא ממח האזעקה אך יש לחבר דיודה אחריו, שלא יהיה מצב שאם סוגרים את הנעילה ידנית לא דרך השלט, אז גם החלונות מתחילים לעלות.

מצד שני באזעקה שהתקנת שלא רשמת איזה סוג, בדוק האם יש חוט ייעודי למרים חלונות , בדוק איזה פקודה הוא מוציא וחבר אותו לחוט של פקודת מח המרים.

יתכן ותצטרך לבצע תיכנות של זמן הפולס, רוב האזעקות מאפשרות זאת.

בברכה ובהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האזעקה היא מסוג ביפר של חברת GUARD דגם LS 635

גם אני הבנתי כך שצריך פלוס ומינוס חיברתי כמו צריך.

יכול ליהיות שהפולס של העזקה קצר מדי וצריך להריך אותו? יש אפשרות.

תודה רבה.

דרך אגב אחד מהחוטים של מנוע חלון לא היה מחובר בכלל אבל כל החלונות עבדו.

פורסם

כנראה הפולס קצר מידי לסוג המרים חלונות שקיים אצלך באוטו.

באזעקה גארד 635 יש את כל האופציות הנדרשות, בצע תיכנות לאחר בדיקה בספר ההוראות וודא שחיברת את החוט הנכון של פקודת המרים.

תכנת למעל 10 שניות, יש שם טבלא של זמנים אני לא זוכר אותה בדיוק ויתכן והמינימום הוא 30 שניות וזה גם בסדר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...