Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ובכן, אתמול בשעת ערב קניתי בהום סנטר רב מודד פשוט של חברת "זיקו" בעלות 94.99 ש"ח. בהחלט לא הרב מודד הכי פשוט, אך גם לא היקר ביותר.

הגעתי הביתה, חיברתי את האלקטרודות כמו שצריך ו... הרב מודד לא בדיוק מראה את מה שהוא צריך להראות... הוא לא מודד...

לקחתי סוללה נטענת של מברגה וניסיתי לראות את המתח שלה... הוא לא הראה. ניסיתי לבדוק התנגדות של רמקול והוא לא הראה כלום.

שחקתי עם כל מצבי הבורר והכל נשאר על 0. יכול להיות שהרב מודד דפוק? מכשיר כל כך פשוט...

מישהו יכול להאיר את עיני?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. כדי למדוד מתח של סוללה יש להעמיד את רב-המודד על מצב "VDC" (מצויין לפעמים כשני קווים מקבילים, אחד רצוף והשני מקווקוו.

ב. שים לב שבדרך כלל יש יותר ממחבר אחד לפרוב האדום. מחבר אחד על רב המודד משמש למדידת זרמים גדולים, והשני למדידת מתח והתנגדות. וודא שחיברת את הפרוב האדום למצב הנכון.

ג. אם אתה עדיין לא בטוח, העבר את הרב-מודד למצב מדידת התנגדות (אוהם, מן פרסה שכזאת) וגע עם הפרוב השחור בפרוב האדום. ההתנגדות שתוצג על הרב-מודד צריכה לשאוף ל0.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרב מודד לא מצליח בשום דרך להראות מה המתח של הסוללה... אתמול כשניסיתי הוא הראה לכמה שניות 10.7V ואז הפסיק. כשמנענעים את החוטים אז בזמן הנענוע הספרות קצת משחקות...

במצב מדידת התנגדות מופיע על הצג הספרה 1 וזהו. לא משנה מה עושים.

קיבלתי הודעה בפרטי שאולי זו סוללה. אפשרי? למרות שבהוראות רשום שכאשר הסוללה תהיה חלשה יהיה חיווי על הצג.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שים לב שהקבל השחור ביציאת ה COM

והקבל האדום ביציאת ה V בשביל למדוד מתח, וביציאת ה 10A (בדרך כלל זה ניקרא כך) בשביל למדוד זרם.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

כבל , אבל חוץ מזה ההערה נכונה.

יש לך נתק (1 במצב התנגדות מסמן נתק) , והתקלה השכיחה ביותר היא חיבור לא נכון של חוטי המדידה.

פורסם

החוטים מחוברים כמו שצריך.. שחור לCOM ואדום ל V (לא ל 10A).

מה זה אומר נתק? ברב מודד עצמו?

פורסם

התקלה הבאה בתור היא בפרובים (חוטים) עצמם.

נסה לחבר חוטים אחרים , אפילו באופן פרוביזורי , ובדוק קצר/נתק.

פורסם

שמר, אתה הרס"ר החכם הראשון בצה"ל!

אם מעקמים קצת את החוטים הם מראים התנגדות נכונה! גם ברמקול וגם שמצמידים את האלקטרודה האדומה לשחורה...

כמו תמיד, ביום ראשון להום סנטר. כל דבר שקונים שם צריך לחזור להחליף. לא ייאמן.

תודה לכולם.

פורסם

כי דברים כאלו לא קונים בהום סנטר !!!

בחנויות יעודיות היית קונה אחלה מולטימטר (לא FLUKE אבל...) ב50 שקל....אגב זוג פרובים "מחטים" עולה 8 שקל...בהר ציון ת"א

פורסם
כי דברים כאלו לא קונים בהום סנטר !!!

בחנויות יעודיות היית קונה אחלה מולטימטר (לא FLUKE אבל...) ב50 שקל....אגב זוג פרובים "מחטים" עולה 8 שקל...בהר ציון ת"א

בדיוק, גם אני לא בדעה שצריך לרכוש FLUKE ב2000 ש"ח בשביל מדידות של פעם בחיים, אבל להשקיע לפחות על מכשיר סביר שגם יעבוד ולא איזה זבל שהביאו ועוד מרוויחים עלייך 500אחוז...ובסוף הוא גם לא עובד...

אגב, אם קנית אותו בשביל מדידות גם לרכב, כדי שתבדוק אותו טוב טוב כי לרוב הם לא מתאימים לשימוש ברכב והם עמידים עד איזה 10-15 אמפר..

under construction..

פורסם

10\15 אמפר אתה מדבר על מדידית צריכה ? נגיד צריכת חשמל של המצבר בכלליות ? כי אם כן....זה לא ממש משנה כי גם FLUKE מקורי ואיכותי ב250 דולר מודד עד 10 אמפר

פורסם

חברים, חדשות טריות מהום סנטר...

ובכן, ניגשתי היום לדלפק ההחזרות של ההום סנטר הקרוב לביתי, וכרגיל היה שם תור ומיני כל-בו של מוצרים פגומים.

המתנתי שהקופאית החביבה תתפנה אלי, הסברתי לה את הבעייה והמכשיר הוחלף בחדש ללא כל בעייה.

הגעתי הביתה, פתחתי המכשיר, חיברתי את הפרובים, התפללתי לאלוהים, סובבתי החוגה ו...

זה לא עובד.

מכות, עינויים, קללות - שום דבר. הדבר שיחיד שהוא מודד זה את רמת העצבים שלי.

מחר כלאחר כבוד הוא יוחזר להום סנטר ואני אבקש את הכסף בחזרה. עצוב מה שהולך בהום סנטר.

איתמר.

פורסם
חברים, חדשות טריות מהום סנטר...

ובכן, ניגשתי היום לדלפק ההחזרות של ההום סנטר הקרוב לביתי, וכרגיל היה שם תור ומיני כל-בו של מוצרים פגומים.

המתנתי שהקופאית החביבה תתפנה אלי, הסברתי לה את הבעייה והמכשיר הוחלף בחדש ללא כל בעייה.

הגעתי הביתה, פתחתי המכשיר, חיברתי את הפרובים, התפללתי לאלוהים, סובבתי החוגה ו...

זה לא עובד.

מכות, עינויים, קללות - שום דבר. הדבר שיחיד שהוא מודד זה את רמת העצבים שלי.

מחר כלאחר כבוד הוא יוחזר להום סנטר ואני אבקש את הכסף בחזרה. עצוב מה שהולך בהום סנטר.

איתמר.

אם היית רואה את אחת הקומבינות שהם ניסו לעשות על הגב שלי היית מבין מה זה עצבים,

אני הולך לשם לקנות מנורת H7 ואמרתי לעצמי אם אני כבר פה אז אני יקנה שתיים שיהיה לי לפעם הבאה שתשרף לי נורה. ניגש לאחד האנשי שירות מבקש ממנו שיפנה אותי למנורות לרכב הבנאדם אומר לי תמתין פה חצי דקה אני מיד מביא לך שתי נורות

שמח וטוב לב חוזר הבנאדם עם שתי שקיות ובתוכן קופסא שאמורה להכיל את הנורות.

ניגש לקופה משלם, יוצא מבסוט פותח את אחת השקיות והקופסא שבפנים רק כדי לגלות שהקופסא ר-י-ק-ה!!! קורע את השקית השנייה ואת הקופסא ומגלה לי מנורה

חזרתי לקופה ואחרי כמה צעקות מילים נאות ומחמאות לאימו של המנהל קיבלתי שתי נורות אדום ובעצבים יצאתי מהחנות ונשבעתי שמאז אני לא חוזר לשם.

אבי.

• תוכן חדש...