Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש למישהו מושג בערך מה טווח המחירים של צביעת דשבורד במוסך?

אני מביא לו 2 חלקים ושיצבע לי אותם לא צריך להרכיב לא כלום רק לצבוע יש למישהו מושג כמה זה אמור לעולות בערך?

תודה!

פורסם

בשביל צביעה כזאת אתה לא צריך מוסך כי אם צבעי, או צבעי רכב ליתר דיוק.

כל צבעי יוכל לתת לך הצעת מחיר, בהנחה שזה שני חלקים לא מאוד גדולים המחיר צריך לנוע בין 100 ל 200 ש"ח.

כמו כן אם אתה הרפתקן, יש צבעים טובים מאוד לפלסטיק בהום סנטר ודומיהם. אולי שווה לצבוע לבד? צביעת פלסטיק פשוטה יחסית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן זה מוסץ כולל צביעה וכל הקטע הזה!

הבעיה שלפני כמה חודשיים מישהו צבע לי את זה ויצא מלא שריטות עכשיו אני רוצה לצבוע את זה יותר איכותי.

בשביל צביעה כזאת אתה לא צריך מוסך כי אם צבעי, או צבעי רכב ליתר דיוק.

כל צבעי יוכל לתת לך הצעת מחיר, בהנחה שזה שני חלקים לא מאוד גדולים המחיר צריך לנוע בין 100 ל 200 ש"ח.

כמו כן אם אתה הרפתקן, יש צבעים טובים מאוד לפלסטיק בהום סנטר ודומיהם. אולי שווה לצבוע לבד? צביעת פלסטיק פשוטה יחסית.

איתמר.

• תוכן חדש...