Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס בסיסי/מתקדם להכרת הרכב .......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני וחברי לעבודה עוסקים כ- 20 שנה בענף הרכב, בחברה הגדולה בארץ למתן שרותים בדרכים, בשנה האחרונה פנו אלינו לקוחות רבים בעיניין "קורסים במכונאות" למחוסרי ידע.

מעוניין בחוות דעתכם לגבי קורסים כנ"ל, להלן כמה שאלות בנושא:

1. האם הייתם מצתרפים לקורס במכונאות או הכרת הרכב ?

2. מה היא לדעתכם עלות קורס בסיסי ? וכמה שעות הייתם מקדישים לנושא ?

3. האם ניתן לעשות קורס כנ"ל ברשת (וירטואלי) ?

אשמח לקבל תגובות והצעות בנושא.

תודה

המוסכניק

עוסק בענף הרכב מעל 20 שנה, מורה לשעבר למקצועות הרכב, בעל תעודת הסמכה לניהול מוסך, כיום עובד בחברה למתן שרותי רכב.

פורסם

1) מכונאות

2) שאלה טובה, תלוי במרכיבים ובצוות, אך היתי מעריך שמשהו כמו 500-1000 ש"ח יהיה סביר.

3) לא. כמעט אין סיבה אלא אם כן אתה משקיע בווידאו של כל מה שקורה ושרת חזק וכו', ותמיד עדיף לראות בעין...

...Carpe Diem

פורסם

1) מכונאות

2) שאלה טובה, תלוי במרכיבים ובצוות, אך היתי מעריך שמשהו כמו 500-1000 ש"ח יהיה סביר.

3) לא. כמעט אין סיבה אלא אם כן אתה משקיע בווידאו של כל מה שקורה ושרת חזק וכו', ותמיד עדיף לראות בעין...

מסכים עם כל מילה , מה שכן לא כולם באותה רמה , ולכן שתי האופציות(בסעיף 1) טובות .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

1. שניהם באותה מידה

2. אני חושב שמה שאמרו מלפני סביר מאוד .. והייתי מציע גם תרעיון של לעשות את זה קורס, שלא כולל שיעור אחד ממושך כ-5-7 שעות כמו הכרת רכב, אלה, שיעור או שתיים בשבוע של 2 - 3 שעות

3. לא נשמע לי .. אני אישית מאוד רוצה לעשות קורס מכונאות, ועכשיו שהעלתה לי תרעיון אז עוד יותר

אבל לא הייתי נרשם לקורס כלשהו במחשב ... כי ברור שהאוטו לא יהיה לידי כשאני ירצה לבדוק משהו שלא ברור לי במה שאני קורא או סיבות נוספות בשביל להעביר מבט במנוע

בהצלחה ותיידעו מה קורה בהמשך

כל טוב

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

רעיון מצוין. לדעתי יהיה לזה לא מעט ביקוש. עלות הקורס תלויה במה הוא מציע מבחינת תוכן, מס' שעות לימוד וכו'

פורסם

1. כן הייתי מצטרף.

2.לדעתי פעם בשבוע בין 2-3 שע'.

3.לא ניתן דרך האינטרנט - מה שלא עושים בידיים לא תופס.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...