Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מותקן אצלי ברכב HU של פיונירדגם DEHP850

עם המסך הנופל כבר איזה תקופה יש בעיה שאני לא יודע אם קשורה לאוטו או למכשיר עצמו

אחרי שאני מפרק אותו והבא להרכיב לפעמים הוא יורד ולפעמים הוא נתקע אבל עובד הכל כרגיל וגם המסך האחורי שלוחצים על OPEN מראה שהוא עובד והכל ...

עכשיו זה נתקע אחרי יום אולי פחות מסתדר הכל ועולה ויורד איך שאני לוחץ

חשבתי אולי בעיה בחשמל ברכב ? (סוזוקי בלאנו 98)

תודה לכל העונים

בוםםםםם

פורסם

לי הייתה בעיה דומה ב 8400רק שאחרי כמה זמן המכשיר הפסיק לעבוד ולפעמים הוא היה נפתח חצי ואז נסגר חזרה

זה יכול להיות כמה בעיות

פלט קבל , ספקי מתח , או איזשהו גו'ק שאני לא זוכר איך קוראים לו

אני סידרתי את זה בעוזי רדיו עלה לי בסביבות ה270 שקל

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אם הוא לא נפתח לך בימים חמים זה ככה אצל רוב הפיונירים החשמליים...גם אם תשלח לתיקון אחרי חודש זה יחזור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שמע אני אוהב תמכשירים שלהם הם בדרך כלל לא עושים צרות אבל אין מה לעשות יש דברים שלא בשליטה.... לא שמעתי על הרבה אנשים שמכשירם של פיוניר הלכו להם

בוםםםםם

פורסם
אין לי אחריות על המכשיר וגם לא ממש כסף להשקיע על זה

בדקתי ואמרו לי משהו בסביבות ה300-400 תיקון

גם לי לא הייתה אחריות, זה לא משנה אם יש או אין הם מקבלים בשביל לתקן

אם אני לא טועה עד 300 שקל הם מתקנים עם זה מעל הם מתקשרים לברר אם אתה רוצה לתקן

בכל מקרה את אומר שאין לך כסף לזה עכשיו אז לא משנה , למרות שהתקלה אולי יכולה להחמיר ואז תבזבז יותר כסף.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
תיראה אחי לי יש את ה8MP של פיוניר וכמו שכולם אמרו בימים חמים הפאנל לא יורד תופעה מאד מוזרה?
חבל שזה קורא לחברה מכובדת כמו פיוניר, אבל יש לזה הסבר פיזיקאלי מאוד פשוט. מתכות מיתרחבות בחום ומיתקווצות בקור. כניראה שכאשר חם וביום קיץ חם, כאשר הרכב עומד בשמש סגור ללא מזגן, החום יכול להגיע בקלות לכמה עשרות של מעלות צלזיוס ואז המתכות שמרכיבות את מנגנון הנפילה של הפנל ב - HU מיתרחבות והפנל ניתקע.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...