Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת MP3 (ללא רמקולים\סאב\מגבר) בעלת צליל מדויק עד כמה שאפשר במגבלת התקציב (700-800 ש"ח ועדיף פחות). אין צורך במערכת חזקה במיוחד, אני לא שומע חזק מידי (לצורך השוואה במערכת המקורית ב-206 אף פעם לא עברתי את 15 מתוך 20). כלומר באותה עוצמה מספיק.

-חובה שיתמוך ב-ID tags וספריות. ושיציג ID אוטומטית.

-חובה שיתמוך בפורמט MP3 VBR.

-חובה שידע לקרוא גם דיסקים רגילים צרובים.

-שלט להגה\רחוק יהיה נחמד אבל לא מהווה יתרון גדול במיוחד.

-תפעול פשוט רצוי.

ואם אפשר על הדרך, גם המלצה לזוג רמקולים איכותיים, בעלי טווח ודיוק טוב וכמובן שיוכלו לעמוד בעוצמה של המערכת עד 100-150 ש"ח, למרות שנראה לי שבנתיים אשאר עם המקוריים של הרכב.

אני יודע שהיה קשה להתאים מערכת שתעמוד בדרישות בתקציב כל כך דל. תודה מראש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

JVC KDG310- 800 ש"ח.

קומפוננט מורל פולס-450 ש"ח.

1250 ש"ח וסגרת עניין זמנית, בעתיד כאשר תרכוש מגבר ,סאב תוכל להנות עוד יותר.

המכשיר עצמו מאוד פשוט, אך יחד עם זאת הוא מאוד אמין,קורא MP3 מאוד מהר, אין לו יותר מידי פיצ'רים ותצוגות, אבל what u pay is what u get!.

בתמורה לכסף, אין כרגע מכשיר אחר שיכול להתחרות איתו.

אם אתה כן מחפש את התצוגות ואת הפיצ'רים, אז פה אתה כבר יכול ללכת על יד שניה ולמצוא פיוניר מסדרה 6/7 ואכן תהנה ממכשירים מתקדמים יותר, בעלי יותר אופציות שליטה ,תצוגות וכו', לגבי האמינות, לא בהכרך, אבל הם באיזור ה700-1000 ש"ח, תלוי בדגם המכשיר ובמצבו, אתה גם אפילו תוכל למצוא מכשירים עדיין עם אחריות לאפילו עוד שנה כמו לדוגמאת הפרימייר של פיוניר שמגיעים עם שנתיים אחריות, והרבה חברי פורום פה מחליפים מידי שנה\שנה וחצי.

under construction..

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל משום מה אין אופציה לערוך את ההודעה הקודמת.

מה בנוגע ל-JVC KD-LH810.

אני יודע שהוא בהרבה מעבר לתקציב, אבל שמתי לב שהוא מופיע במכירה פומבית, ואולי אצליח לקחת אותו במחיר טוב, האם הוע עדיף ביחס ל 300 ו 310?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בבקשה חבר'ה לא נעים לי להקפיץ, קצת התיחסות.

יש עוד המלצות בטווח התקציב?

והאם בין אלו שהמליצו לי עליהם יש אופציה לדפדף מבלי לעצור את השיר הנוכחי?

מה בנוגע לרמקולים \ קומפוננטים עד 450 ש"ח ככה? (שעובדים טוב גם ללא הגברה)

ומה עם מערכות מבית קנווד וסוני?

בבקשה אני אובד עצות...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קראתי את המפרט של שני המכשירים ואין הבדל בינהם, חוץ מהעיצוב,אין לי ניסיון עם המכשירים של הג'י וי סי, אז אולי יש פה כאלה שיעידו על כך שיש הבדל.

אם תצליח להוציא את ה810 באותו מחיר או פחות, בכלל טוב, המכשיר לפי המפרט נראה איכותי,וכמה דרגות מעל ה300 ו 310.

פורסם

דווקא התגובות למכשירים של JVC לא רעות, וירדתי מההוא במכירה הפומבית, עבר את המחיר מחירון (לך תבין אנשים). מה שמעניין אותי יותר זה דברים שאי אפשר לדעת מתמונות וממפרטים כמו:

-איכות השמע (אני בספק אם ההבדל בין החברות המובילות הוא כל כך גדול)

-ממשק המשתמש. לדוגמא: האם המכשיר מציג את הID בצורה אוטומטית או מצריך לחיצה? האם ניתן לעבור בין שירים \ תיקיות ללא הפסק השיר המתנגן? האם המכשיר תומך ב-Playlist?

-אמינות.

ובכלליות מה הכי כדאי בסכום הנ"ל, האם עדיף ללכת על מכשירים של קנווד או סוני או JVC או אולי אפילו בלאקפנק?

ואילו רמקולים\קומפוננטים כדאי בהנחה שלא יעשה שימוש במגבר או סאב?

תודה מראש... להזכירכם התקציב הוא גג 1200-1300ש"ח (800 מכשיר 500 רמקולים ורצוי פחות)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ובכלליות מה הכי כדאי בסכום הנ"ל, האם עדיף ללכת על מכשירים של קנווד או סוני או JVC או אולי אפילו בלאקפנק?

לא ממליץ על בלאוקפונט משום שלי המליצו שלא לקנות, המכשירים לא אמינים,והאיכות לא מתקרבת לשאר המותגים. (מדבר בשם כל מי שהמליץ לי לא לקנות.)

יש לי נסיון עם ג'י וי סי וסוני,שהם דיי אמינים.

סוני בדרך כלל נוטה להתקע ולהיות איטי עם הזמן. איכות דיי טובה.

ג'י וי סי ידידותי לצרכן,נוח להפעלה. איכות ממוצעת. תלוי במכשירים כמובן.

לא יודע כלום על קנווד.

למה שלא תלך לכיוון פיוניר? איכות?ואמינות..?

או פנסוניק-> אמין ודיי איכותי.

פורסם

הJVC הוא פשוט מכשיר טוב ואמין.

כפי שכבר המלצתי ואני מדבר רק מתוך נסיון עם המכשירים האלו, לא עם דגם אחד, לא אם סדרה מסויימת, אלא עם הרבה דגמים מהרבה סדרות ומהרבה שנים.

סה"כ מדובר על מכשיר שהוא גם הכי פשוט שיש לJVC, אל תצפה יותר מידי כי מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

יש לו יתרונות ויש לו חסרונות.

אבל כתמורה למחיר הוא הכי פרקטי, ואני אמליץ רק עליו בתקציב הזה.

under construction..

• תוכן חדש...