Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מגאן קופה 1.6 שנת 98.

הרכב שלי עומד להגיע ל 150 אלף ק"מ ואני מאמין שצריך לעשות טיפול ואין לי את הספר הרכב כדי לדעת מה צריך לעשות.. אני ישמח לדעת עם מישהו יודע.

אני לא רוצה ללכת למוסך המורשה עקב התנסות רעה איתם.

חוץ מזה אני הולך לעשות טיפול כללי שזה כולל החלפת פלגים, פילטר שמן, פילטר אוויר, רפידות ונראה מה המצב הדיסק.

מה אתם מצעים לגבי החלקים?

איזה חברות? כמובן אני רוצה להחליף שמן... לסינטטי מלא? זה ממולץ? פלג פלטניום?(זה בריא)

ספליט פייר מה אתם אומרים?

יש הצעות אחרות?

ושוב אין לי ספר רכב אז אני לא יודע מה צריך לקנות ואיזה סוג אז אני אשמח לפרטים...

ויש עוד דבר שמאוד מסקרן....

מה הקשר לאגזוז לחץ לרכב???? זה לא לאופנועים בלבד??? (ככה הבנתי)

לרכב צריך אגזוז זרימה חופשי לא??? אז מה הקטע של כולם אגזוז לחץ לרכב???

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

כתוב את דגם המנוע (קוד), ורצוי גם את דגם הרכב (מופיע כקוד על מדבקת הנתונים של הרכב באחד ממשקופי הדלתות), ואוכל לפרת לך עפ"י ה- TIS מהן פעולות האחזקה הנדרשות לביצוע.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

דגם המנוע: k7m

מה שרשום ברישיונות בדגם: DA0F0D RMG RN 1.6

לזה התכוונת?

פורסם

גיא אני מבין את הקטע של האגזוזים, אני נסיתי לתקן טעות נפוצה של רובם...

• תוכן חדש...