Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות על אופל קורסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות לגבי קניית רכב

אני מחפש אוטו לא גדול במיוחד ואוטומט .

רציתי לדעת מה דעתכם על האופל קורסה מבחינת החזקה בעיות וכדומה. האם היא בעייתית יחסית ליפניות ?

וכנל לגבי היונדאי אקסנט או הבלנו. אני מתלבט בין שלושתם , מה שחשוב לי שהאוטו יעשה כמה שפחות בעיות ותקלות בקיצור רכב אמין עם אחזקה ודלק זולה וחלקים זולים

תודה

אשמח לשמוע המלצות לרכבים נוספים

פורסם

יש לי התלבטות לגבי קניית רכב

אני מחפש אוטו לא גדול במיוחד ואוטומט .

רציתי לדעת מה דעתכם על האופל קורסה מבחינת החזקה בעיות וכדומה. האם היא בעייתית יחסית ליפניות ?

וכנל לגבי היונדאי אקסנט או הבלנו. אני מתלבט בין שלושתם , מה שחשוב לי שהאוטו יעשה כמה שפחות בעיות ותקלות בקיצור רכב אמין עם אחזקה ודלק זולה וחלקים זולים

תודה

אשמח לשמוע המלצות לרכבים נוספיםמנסיון וידע אישי אני יכול לומר שהקורסה B רכב אמין ויחסית זול לתחזוקה (אבל יקר יותר מהיפניות)...

אבל מה שבטוח שאתה תקבל רכב באיכות הרבה יותר טובה מהאלטרנטיבות שהצעת ...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

מה שחשוב לי שהאוטו יעשה כמה שפחות בעיות ותקלות בקיצור רכב אמין עם אחזקה ודלק זולה וחלקים זולים

שתי "המתחרות" שרשמת לקורסה עדיפות לפי בקשתך.

הקורסה אמנם אמינה בצורה מאוד סבירה, אבל עלויות האחזקה שלה והחלפים שלה יקרים משמעותית מהמתחרות היפניות!!!

עניין הדלק תלוי בנפח המנוע.

את הקורסה ניתן לרכוש עם מנוע ה-1.2 שיהיה חסכוני בהשוואה ל 1.6 בבלאנו או ל 1.5 באקסנט!

הכל שאלה של צורך ודרישה שלך מהרכב.

אמיר.

פורסם
שתי "המתחרות" שרשמת לקורסה עדיפות לפי בקשתך.

עלויות האחזקה שלה והחלפים שלה יקרים משמעותית מהמתחרות היפניות!!!

אמיר.

מנסיון אישי, אני בוודאות אומר לך שההבדל אינו משמעותי...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
מנסיון אישי, אני בוודאות אומר לך שההבדל אינו משמעותי...

מנסיון של 3 שנים עם קורסה אחת (1.2 איזיטרוניק) ומספר רב של אקזמפלרים יפניים באותו סגמנט אני אומר לך שכן.

חלפים מקוריים יהיו יקרים משמעותית מהיפניות!

חלפים לא מקוריים עדיין יהיו שווי ערך או יקרים יותר מהחלפים לא מקוריים של המיני היפניות.

• תוכן חדש...