Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתאריך ה10 ל דצמבר בשנת 2004 עשיתי תאונה מפגרת

שבגלל היסח הדעת לשניה אחת בלבד קרתה..

למזלי הרב הנזק הוא רק לרכוש

אבל העיניין הוא כזה

היום קיבלתי אלי הביתה בדואר רשום הודעה על גזר דין

כתוב שנשפטתי ל 1500 שקל קנס ושלילה 6 חודש ו20 יום + שלישה של 3 חודש על תנאי ל3 שנים

הקטע, שלא קיבלתי שום זימון למשפט, שום כלום לא ידעתי בכלל שיש לי משפט או מתי הוא אמור להתקיים

זאת אומרת שהזגן דין הזה ניתן בהעדרי וכתוב שם באחד הסעיפים שאני יכול לערר אם זה ניתן בהעדרי

אז אני צריך המלצה ממכם מה לעשות בכזה מקרה

לקחת עורך דין ואם כן אז איזה אולי למישהו יש המצלה לתת לי

ואם לא אז מה אני יכול לעשות

תודה רבה מראש על העזרה

:)

Maserati.

פורסם

אם הנזק הוא אך ורק לרכוש, למה המשטרה מעורבת בסיפור הזה?

היא לא אמורה להתערב בתאונות של נזק לרכוש בלבד.

עוד פרטים על התאונה יעזרו.

Back to the original - NC again.

פורסם
אם הנזק הוא אך ורק לרכוש, למה המשטרה מעורבת בסיפור הזה?

היא לא אמורה להתערב בתאונות של נזק לרכוש בלבד.

עוד פרטים על התאונה יעזרו.

מה הקשר לעזאזל למשטרה?

הוא ציין משטרה איפושהוא ?

******עריכה - אם יש לך טענות , אתה מוזמן להעלות אותן על פי כללי הפורום , אחרת הן יימחקו ואך מעבר לכך.*********

לגבי פותח השרשור אתה יכול ליצור קשר עם רשות בתי המשפט

ובנוסף עוד פרטים יעזרו ..

איזה תאונה?(על מה בדיוק נשפטת?)

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

הייתי ממליץ לך על קריאת הכללים, גם בנוגע להודעות שלך, וגם לפני שאתה מעביר ביקורת.

שנית, על מנת להגיש כתב אישום תעבורתי, צריך משטרה. היות והוא נשפט משפט תעבורתי, סביר להניח שהמשטרה הגישה נגדו כתב אישום.

קפיש?

לפותח השרשור, במידה ונשפטת שלא בפניך בלי שקיבלת הודעה, פנה למשטרת התנועה, לתובע, ובקש את ביטול המשפט. הם לא מתנגדים בדרך כלל לבטל משפטים שלא ידעת עליהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אז אני צריך המלצה ממכם מה לעשות בכזה מקרה

לקחת עורך דין ואם כן אז איזה אולי למישהו יש המצלה לתת לי

ראשית, סימני פיסוק לא יזיקו.

שנית- קח לך עו"ד. זה יעלה יותר אבל ישתלם.

עורך הדין ינחה אותך וייצג אותך משפטית במערכת המשפט הזרה לכולנו.

מאיזה איזור אתה? פנה בה"פ, אם אין לך עו"ד.

dirty old man

need love too

פורסם

מה שקרה לך הוא שנשפטת בהעדר.

למה נשפטת ? משום שהנהג שבו פגעת פנה לבית החולים למחרת או כעבור כמה ימים, בבית החולים שאלו אותו מה קרה ? והוא סיפר על התאונה. בית החולים מעביר דיווח למשטרה, המשטרה פותחת בחקירה ובדר"כ מאשימה את הנהג הפוגע בנהיגה בקלות דעת. עד כאן הסיבה מדוע הועמדת לדין.

לגבי ביטול גזר הדין והכרעת הדין - עליך לכתוב בקשה לבית המשפט לתעבורה שלא התייצבת למשפט משום ש........וכו' וכו'.

עליך לבדוק לאיזה כתובת שלחו את כתב האישום וזה תראה בתיק המשטרתי.

מכיוון שכל העניין טיפה הסתבך ויש צורך בבקשה, בהוצאת התיק המשטרתי וכמובן בטענות הגנה טובות אני מצטרף לדעת החבר שכתב שעדיף שתפנה לעו"ד.

בהצלחה.

פורסם

אם יש לך פרטים מדויקים יותר כמו מספר תיק או לפחות תאריך שבו ניתן פסק הדין יתכן ואני יכול לעזור.

פנה אלי בה"פ.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

עו"ד דויד גולן

המשרדים לו בת"א ליד בית המשפט

036819735

ממולץ בחום הוציא אותי מעבירת תנועה רצינית שעשיתי (ולמדתי את הלקח).

ייעוץ עולה כמובן חינם :)

טיפ: תבקש ייעוץ מדויד גולן בעצמו ולא מאחד המתמחים, וגם תבקש שדויד גולן עצמו ייטפל לך בתיק.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

להעביר לטיפול עו"ד ומהר.

שים לב לדברים הבאים:

1. קיבלת את הדואר הרשום וחתמת - כלומר נודע לך על השלילה - כלומר אתה בשלילה עד שתטפל בעניין!!! צור קשר עם עו"ד בהול כדי שיגיד לך האם לגשת להפקיד רשיון במשטרה (כדי שהפזמ של השלילה יתחיל לעבוד) או לחכות שהוא יגיש בקשה לביטול פס"ד.

2. מגיע לך כיסוי להוצאות משפטיות מביטוח המקיף של הרכב שלך - בדוק את הפוליסה! אתה לא חייב ללכת לעו"ד שלהם - אתה יכול לבחור בעו"ד שלך (נניח דויד גולן) והם יכסו את ההוצאה.

3. יש להתייעץ עם העו"ד לגבי הכדאיות בכלל לבטל - ייתכן שכדאי פשוט לשאת בעונש (אם כי עם עונש כזה חמור הסבירות לכך קלושה)

4. ברגע שמישהו פונה למיון זה כבר לא נזק בלבד אלא ת"ד עם נפגעים. (וזה כנראה מה שהיה...)

5. מדאיג שלא קיבלת את הזימון למשפט. האם כתובתך מעודכנת במשרד הפנים ומשרד הרישוי כנדרש? האם הלכת לקחת את כל הדואר הרשום שהגיע אליך?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפותח השרשור, במידה ונשפטת שלא בפניך בלי שקיבלת הודעה, פנה למשטרת התנועה, לתובע, ובקש את ביטול המשפט. הם לא מתנגדים בדרך כלל לבטל משפטים שלא ידעת עליהם.

ותצליח להוכיח שלא ידעת עליהם...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה על התגובות ועל ההצעות.

אז ככה אני יתן עוד קצת פרטים על התאונה:

אני באתי מכיוון מערב למזרח ורציתי לבצע פניה שמאלה. כמובן שהגעתי לעצירה מלאה וחיכיתי עד שמספר מכוניות יעברו והכביש יהיה נקי. שכולם כבר עברו נשארה מכונית אחת עם האיתות ימינה פועל

היא התחילה בפניה ימינה ואז אני התחלתי בפניה שמאלה והוא התחרט ורצה להמשיך ישר -

ואז נוצרה פגיעה.

הנזק בתאונה עצמה נגרם רק למכוניות כי אני זוכר בדיוק איך הם התנהגו לאחר התאונה. לפי בירור שעשיתי האישה (הבעל נהג) פנתה למיון והיא יצאה בריאה מאוד כי לא היה לה כלום

ובגלל זה נפתח תיק במשטרה.

היה משפא בבית תביעות קטנות ביני לבינם, והשופט פסק לרעתי במשפט ההוא ולדעתי זה מוביל גם להחלטה במשפט הזה כנגד המשטרה אני מואשם באי מתן זכות קדימה ובגלל שלא הייתי נתנו לי את העונשים האלה:

1. קנס 1500 שקל

2.שלילה חצי שנה ו20 יום

3.תנאי ל3 שנים

אבל לא קיבלתי שום הודעה שום דואר רשום שום כלום על המשפט הזה, אין מצב שלא הייתי הולך אם הייתי יודע.

כל מי שיכול לעזור לי או לייעץ לי עוד מה לעשות

אני אודה לו מאוד!!

תודה רבה!!!

ל WIL

כל מה שכתבת מובן לי, תודה!

וכן הכתובת והכל מעודכן ובדקתי את כל הדואר.

Maserati.

פורסם

הצומת לא מרומזרת

אמ, אני חושב שיש שם שלט של תן זכות קדימה.

אבל תכלס זאת הייתה הטעות שלי הייתי צריך לחכות עד שהצומת יהיה ריק לגמרי.

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

פורסם

היה משפט בבית תביעות קטנות ביני לבינם, והשופט פסק לרעתי במשפט ההוא ולדעתי זה מוביל גם להחלטה במשפט הזה כנגד המשטרה אני מואשם באי מתן זכות קדימה ובגלל שלא הייתי נתנו לי את העונשים האלה:

...

אבל לא קיבלתי שום הודעה שום דואר רשום שום כלום על המשפט הזה, אין מצב שלא הייתי הולך אם הייתי יודע.

עכשיו הכל מובן... לא קיבלת זימון לתביעות קטנות, יצאת אשם. המשטרה תפסה טרמפ ודפקה אותך מצד שני. נכון?

כבר יעצו לך כמה פעמים- פנה לעו"ד.

dirty old man

need love too

פורסם

אין קשר בין שני המישפטים שנישפטת בהם המישפט שהיה בבית מישפט לתביעות קטנות הוא הליך של מישפט אזרחי שבו טבעו אותך על הנזק ברכוש שגרמת בתאונה כלומר הנזק של הרכב הניפגע.

המישפט השני הוא בבית מישפט לתעבורה שבו אתה נאשם באי מתן זכות קדימה. יש לציין כי זו היא תביעה פלילית כמו כל תביעה בבית מישפט לתעבורה. לגבי עצם העדרותך מהמישפט: אם תצליח להוכיח כי לא קיבלת את הזימון לבית המישפט וכי לא ידעת כי מיתנהל כנגדך מישפט כזה אזיי יבטלו את גזר הדין שניתן בהעדרך ותקבל זימון למישפט חוזר.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...