Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אחרי די הרבה זמן ללא תקלות מיוחדות אני שב לפורום הישן והטוב לחפש עצה...

הכל התחיל יום אחד, באתי לאוטו הדלקתי אורות וראיתי שהאורות הקדמיים לא עובדים..קצת שיחקתי עם האורות והם נדלקו...עברה תקופה של איזה חצי שבוע ולא יחסתי לתקרית הזאת חשיבות מסויימת..עד שזה קרה עוד פעם והפעם רק באמצע הנסיעה בלי שום קשר האורות נדלקות(הכוונה לאורות הקדמיים בלבד).

גם אז חשבתי שזה כלום,עד שהגיע שלשום שהאורות פשוט סירבו להדלק ,הייתי בטוח שזה בעיית מגעים או פיוזים אבל שיקתי קצת עם החוטים של המנורה ובדקתי את כל הפיוזים והכל נראה תקין,המנורות לא שרופות ולא כלום והקטע המוזר זה ששניהן לא עובדות בו זמנית.

מה יכולה להיות הבעיה?ואיך לפתור אותה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אורות החנייה הקדמיים עובדים? יש תאורה ללוח מחוונים? בפיאט 127 שהיתה לנו פעם היתה את אותה הבעיה בדיוק, הבעיה היתה שצריך להחליף את הידית המשולבת.

מדובר על כל הידיות של האורות, מגבים ואיתות.

פורסם

הכל הכל עובד..למעט האורות הקדמיים..יש תאורת מכוונים,יש אורות בלימה,איתות הכל..גם חניה קדמי

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

יש לבדוק הגעת מתחים לנורה גם פלוס וגם מינוס.

אם תקין אז:

נשמע כמו ידית אורות תקולה.

שתי אפשרויות , הראשונה ברורה:

להחליף ידית,

או

להוסיף ממסר (כולל בית ממסר, נתיכי הגנה, ביצוע הלחמות, וקיבוע הממסר ובית הממסר בצורה מכובדת) שכאשר אור חניה נדלק הוא מדליק אורות מעבר (אורות נסיעה רגילים) ואז צריך לדאוג גם לעניין של החלפת אורות, ולכך שהחלפה לאור גבוה תאשר בהדלקות נורית הכחולה הייעודית בסימון אור גבוה בלוח השעונים.

( תקין מבחינה חשמלית, אבל הרעיון הוא קומבינה.)

השאלה כמה עולה האוטו וכמה עולה הידית... אני לא זוכר את המחיר, למרות שבשבוע שעבר טפלנו בדיוק בכזו תקלה.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בקיצר,הכי טוב לנסוע למוסך ולקוות שלא יעלה תיקון כמו חצי אוטו..

כמה באמת יכולה לעלות ידית? או החלפת הממסר הזה..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אם אתה מסובב את הידית כל האורות (מכוונים, חניה, אחורי,מספר) כל אלה נדלקים?

רק הראשיים לא?

נסה לשחק עם תושבת הנורה/בית הנורה. בדוק אם התודבת לא נשרפה מהחום של השנים, יתכן שזו הבעיה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ניסיתי לשחק איתם..וזה לא הגיוני ששתי הבנתי נורות ישרפו בו זמנית..זה לא זה לדעתי..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
יש לבדוק הגעת מתחים לנורה גם פלוס וגם מינוס.

אם תקין אז:

נשמע כמו ידית אורות תקולה.

שתי אפשרויות , הראשונה ברורה:

להחליף ידית,

או

להוסיף ממסר (כולל בית ממסר, נתיכי הגנה, ביצוע הלחמות, וקיבוע הממסר ובית הממסר בצורה מכובדת) שכאשר אור חניה נדלק הוא מדליק אורות מעבר (אורות נסיעה רגילים) ואז צריך לדאוג גם לעניין של החלפת אורות, ולכך שהחלפה לאור גבוה תאשר בהדלקות נורית הכחולה הייעודית בסימון אור גבוה בלוח השעונים.

( תקין מבחינה חשמלית, אבל הרעיון הוא קומבינה.)

השאלה כמה עולה האוטו וכמה עולה הידית... אני לא זוכר את המחיר, למרות שבשבוע שעבר טפלנו בדיוק בכזו תקלה.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

אם הממסר תקין וכל המערכת תקינה פרט לידית, למה להוסיף עוד ממסר ?

פשוט לקחת את החוט ביקורת של הממסר ולחבר אותו לחוט ביקורת של אורות החניה ובא לציון גואל. בלי תוספת והתעסקויות מיותרות עם חוטים.

מאידך, תמיד אפשר לחבר בצד הדשבורד מפסק קטן עם 3 מצבים - וממנו לשלוח 2 חוטים לכיוון תיבת הממסרים של האורות (אחד בשביל אורות דרך והשני בשביל אור גבוה). המצב השלישי הינו "כבוי".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדקתי את זה..הכל מבחוץ נראה רגיל..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

בדיוק כפי שרשמת, פשוט ומכיוון שלמיטב זכרוני, מעגל האורות ברכב זה אינו כולל ממסרים, וכל המתח/זרם עובר דרך ידית האורות,

במשך הזמן המגעים הפנימיים של הידית נהרסים .

אם אכן כך הדבר, ונראה לי שכך, (אני לא זוכר הכל בראש) אבל ממש נראה לי שכך,

אין מנוס מהוספת ממסר אורות, אחד לפחות , אולי שניים, תלוי מה מצב הידית באורות הגבוהים ואיזה מעגל רוצים לבנות.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב..הייתי היום במוסך ובאמת מה שקרה זה שפין אחד בבית הפיוזים של האורות נשרף ולכן הם לא פעלו..

במוסך איכשהו עקפו לי את הפין הזה ועכשיו הכל עובד ,אבל הם המליצו באמת להוסיף 2 ממסרים כדי להוריד מתח מהידית, סה"כ שילמתי על העבודה 230 שקל ועל הממסרים הם רצו 400 אז סירבתי..

מקווה שאני אסתדר בילדיהם..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

400 שח ניראה כיקר.

עבודה איכותית שווה 400 שח אך אין סיבה לשלם עליה יותר מ 270 שח, לפי מחיר של שני ממסרים ושעת עבודה איכותית.

מומלץ לפחות להתקין ממסר אחד לאורות המעבר (אורות הנסיעה הרגילים) שכן זה יחסוך החלפת ידית בעתיד המסויים, ידית ברכב כזה עולה המון כסף.

אז שהחסכון עכשיו לא יצור מצב שהזול יוצא יקר.

מה שאני מציע זה שאולי רפי לין יוכל להמליץ על חשמלאי מעולה באזורך שיבצע זאת במחיר כפי שרשמתי.

אם נשמע לך, אז שאל את רפי לין למי לגשת.

בברכה

דני זומרשטיין ממצת אור

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...