Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי רוחב הצמיג , אלא רוחב הג'נט !

אם תרחיב את הצמיג בלי להרחיב את הג'נט לא תקבל יותר שטח מגע .

..שוב אין קשר לחתך.

ברור, שאתה מרחיב את הצמיג אז גם צריך ג'אנט מתאים והפוך!
פורסם

טוב כתבתם סיימתם הכל טוב ויפה אבל המציאות היא לא ככה.

ככל שנפח האויר שנמצא בכל בצמיג יותר גדול יש אחיזה יותר טוב ללא שום לקשר לחתך ורוחב ושטח מגע

זה לימד אותי דני סלוצקי מהנדס רכב למד בחוץ לארץ תלך להתוכיח איתו הוא מלמד במכללת עתיד בציק פוסט חיפה :)

פורסם

ככל שנפח האויר שנמצא בכל בצמיג יותר גדול יש אחיזה יותר טוב ללא שום לקשר לחתך ורוחב ושטח מגע

זה לימד אותי דני סלוצקי מהנדס רכב למד בחוץ לארץ תלך להתוכיח איתו הוא מלמד במכללת עתיד בציק פוסט חיפה :)

ובצמיג קטן יותר יהיה נפח קטן יותר. זה עוד פרמטר חוץ מרוחב הצמיג וגבוה הדופן של הצמיג.
פורסם

זאת התשובה הכי הזויה ששמעתי בתקופה האחרונה בפורומים כלשהם .:screwy:

JDM :twisted:

פורסם

הגדלת ג'אנט מבחינת קוטר אז הגדלת את הרוחב גם מה שנותן יותר אחיזה אולם יש מצב שתדפוק את מערכת העברת הכח(גיר) יותר מהר ותגרום לבלאי מואץ שלה.אז תיקח את זה לתשומת ליבך וכמו שאמרו מקודם גם האוטו יזחל לך יותר לאט וצריכת הדלק תעלה .לשיקולך.

• תוכן חדש...