Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה עלה לי 100 שקל

המשלוח מאנגליה עולה 240 שקל

התשלום נעשה דרך paypal

מישהו יודע תוך כמה זמן זה אמור להגיע לארץ , וכמה מכס גובים על סחורה במחיר כזה?

נאמר לי שאם מצהירים על זה כעל מתנה זה אמור לעלות יותר זול במכס , מישהו מכיר את הפרוצדורה?

תודה

איציק .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יכול להיות שתאלץ לשלם מכס. אני לפעמים "נתפסתי" על חבילה של פחות מ-100 דולר ולפעמים לא "נתפסתי" על חבילה מעל 100 דולר.

תלמד לפעם הבאה, תמיד תרשום שהחלקים עלו לך 50 דולר, גם אם המשלוח עלה 40 דולר (אי אפשר לשנות את המחיר של המשלוח, הוא מותבע על החבילה) תגיד למוכר שירשום על החבילה שההגה עולה 10 דולר (למרות ששלמת עליו 50 דולר לדוגמא). אל תשכח להגיד למוכר שלא ירשום את מס' המכירה של איביי על הקופסא. במכס עולים על זה תוך שניות, נכנסים למכירה ואז יודעים בדיוק כמה עלה החלק.

עוד טיפ קטן, תמיד עדיף שהמוכר ילכלך את החלקים טיפה בגריז או משהו שאח"כ תוכל בקלות לנקות. ברגע שפותחים את החבילה בנוכחותך במכס ורואים שהחלקים משומשים אין להם מה לעשות כי אי אפשר לקבוע את הערך של חלק משומש. אני כבר מכיר אישית את המנהל של סניף המכס בת"א (ליד מכללת אורט סינגאלובסקי), כל פעם הוא מנסה לתפוס אותי אבל כל פעם אני מוכיח לו שהחלקים שאני מזמין מחבר שלי בארה"ב הם משומשים ולכן אי אפשר לדעת אם הם שווים 1$ או 100$.

עוד טיפ אחרון מהניסיון הלא מועט שיש לי בנושא, עדיף לוותר על חלקים שיש מס' קטלוגי. לדוגמא שעונים של VDO בד"כ מוטבע עליהם מס' קטלוגי, במכס עולים על זה בקלות והם מוציאים את המחירון של החלק מהאתר של VDO. אני ראיתי בחור שייבא לוח שעונים של מרצדס אוכל אותה בגדול בגלל השטות הזו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך המכס יוצרים קשר איתך בשביל שתשלם להם מכס? מאיפה יש להם את מספר הטלפון?

ואם אנחנו כבר בנושא- הזמנתי חלק קטן מאיביי ב9 לאוקטובר וזה עדיין לא הגיע, שלחתי כמה הודעות למוכר דרך איביי ולא קיבלתי תשובה, מה עליי לעשות?

הדואר נשלח דרך -Royal Mail Airmail

פורסם
יכול להיות שתאלץ לשלם מכס. אני לפעמים "נתפסתי" על חבילה של פחות מ-100 דולר ולפעמים לא "נתפסתי" על חבילה מעל 100 דולר.

תלמד לפעם הבאה, תמיד תרשום שהחלקים עלו לך 50 דולר, גם אם המשלוח עלה 40 דולר (אי אפשר לשנות את המחיר של המשלוח, הוא מותבע על החבילה) תגיד למוכר שירשום על החבילה שההגה עולה 10 דולר (למרות ששלמת עליו 50 דולר לדוגמא). אל תשכח להגיד למוכר שלא ירשום את מס' המכירה של איביי על הקופסא. במכס עולים על זה תוך שניות, נכנסים למכירה ואז יודעים בדיוק כמה עלה החלק.

עוד טיפ קטן, תמיד עדיף שהמוכר ילכלך את החלקים טיפה בגריז או משהו שאח"כ תוכל בקלות לנקות. ברגע שפותחים את החבילה בנוכחותך במכס ורואים שהחלקים משומשים אין להם מה לעשות כי אי אפשר לקבוע את הערך של חלק משומש. אני כבר מכיר אישית את המנהל של סניף המכס בת"א (ליד מכללת אורט סינגאלובסקי), כל פעם הוא מנסה לתפוס אותי אבל כל פעם אני מוכיח לו שהחלקים שאני מזמין מחבר שלי בארה"ב הם משומשים ולכן אי אפשר לדעת אם הם שווים 1$ או 100$.

עוד טיפ אחרון מהניסיון הלא מועט שיש לי בנושא, עדיף לוותר על חלקים שיש מס' קטלוגי. לדוגמא שעונים של VDO בד"כ מוטבע עליהם מס' קטלוגי, במכס עולים על זה בקלות והם מוציאים את המחירון של החלק מהאתר של VDO. אני ראיתי בחור שייבא לוח שעונים של מרצדס אוכל אותה בגדול בגלל השטות הזו ...

תודה על ההכוונה reroze

כמה שאלות מאחר וזאת רכישה ראשונה שאני עושה

ההגה שקניתי הוא משומש , ועלה לי 10 ליש"ט , המשלוח עוד 30 ליש"ט

להגיד למוכר שירשום על החבילה פחות מזה , כמה פחות

ושלא יצרף מספר מכירה של איביי

אוקיי

כמה זמן לוקח למשלוח כזה להגיע

כשזה יגיע לארץ זה יגיע למכס , ומה אז , יתקשרו אליי לבוא לקחת ?

silvercivic זה ההגה המדובר , רק לפני שבוע המוכר חזר אליי עם הצעת מחיר למשלוח

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם קניתה משומש תבקש מהמוכר לציין זאת על החבילה. אם זה כך סביר להניח שהמכס לא יעשה לך בעיות. אם המכס יעשה לך בעיות אתה תקבל גלויה לתא דואר האומרת שאתה צריך לשלם סכום מסויים לשחרר את ההזמנה.

תבקש מהמוכר לציין עלות בליש"ט שהסכום יהייה פחות מ50$ כולל משלוח. אני תמיד מבקש שיכתוב 45$ למוצרים קטנים שעונים, כפפות וכו'. בקשר למשלוח הזמנות מארה"ב ויפן לקחו לי קצת פחות משובעיים להגיע, למרות זאת מקנדה הזמנה מאוד גדולה תיקח לי עד חודשיים, מבאס אבל שווה בגלל המחיר. בכל אופן תשלח מייל למוכר ותשאל אותו תוך כמה זמן יגיע המשלוח ארצה ותבקש ממנו שיכתוב את כל הדברים שהצאתי לך אני לא חושב שתהייה לו בעייה עם זה. בגלל שזה אירופה אני מאמין עד שבועיים.

פורסם

האמת היא שכמה משלוחים שקיבלתי מאנגליה הגיעו תוך יותר משבועיים, בעוד משלוחים מארה"ב מגיעים לעיתים אחרי 10 ימים.

מאוד תלוי, אבל זה בסביבות השבועיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...