Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה, מכונית לסטודנט התפרן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצחיק אותי הקטע עם ה-106 ראלי שנת 97 ב25K :-P .

בעיקרון כתבה נחמדה שנותנת קווים כלליים בעיקר,למי שמחפש מכונית בתקציב הזה.

אצלינו בפורום (בחיפוש) אפשר למצוא הרבה יותר מידע על כל מתמודדת :wink: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם הוא יוציא את כל הכסף שלו על שטויות ויסע לטיול בחו"ל ששמה הוא לגמרי יבזבז את הכסף אז ממש אין לו סיכוי לקנות אוטו בתור סטודנט.

אבל אם הסטודנט יחסוך במשך שנתיים ויקרע תתחת אז יש סיכויי שהסטונדט יסע ללימודים באוטו , אפילו אוטו פתוח :wink: .

יוגב

פורסם

במצבים שכאלה דעותיי ברורות לכל מכריי, רק קטנוע.

תענוג עילאי ויעיל ביותר. ואפילו לא קטנוע, אפילו אופנוע טוב ממוצע יכול לעשות עבודה מעולה

בקצת יותר דלק אומנם, אבל זה שווה את זה.

ישנם אופנועי 250 שצורכים 1:24 ויקחו אותכם לכל מקום.

הקאסטום שלי לדוגמא צורך 1:20.5 וזה עם מנוע 800 V2 ו247 ק"ג יבש,

האמינו לי שזה שווה כל מאמץ וויתור לעומת המכונית.

אופנוען

פורסם

תדמיין תדמיין.

הנה אנחנו בחורף וכבר שבוע וחצי שלא ירד גשם מאז הגשם הראשון.

וזה בערך אופיו של החורף הישראלי, פרט לכמה שבועות גשומים בין דצמבר לינואר הכל עובר ברמת

"קיץ אירופאי" בהחלט נעים וסביל.

ואיזה סבל זה הפקקים (כל השנה) ובעיות החניה (כל השנה) והצקות מטרידות מפקחים (כל השנה).

להמשיך?

כשאתה רווק אין לך צורך ממשי במכונית "פול סייז" והכוונה גם לקטנות, וכשאתה כבר ממוסד האידיאל הוא מכונית פלוס דו גלגלי, כי לעולם לא צריך שניים בגודל מלא.

אופנוען

פורסם

מי שחי אופנועים לא חושב על גשם ועל רוח, האופנוע הופך להיות חלק ממנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה הגיוני שקטנוע 50 סמ"ק, כולל ביטוחים ואמצעי הגנה בסיסיים יעלה 7000 ש"ח?

קטנוע לא חדש, בהחלט כן.

קטנוע משומש בן ארבע חמש מדגם ממוצע יעלה בין 2500 ל-3500, ביטוח עוד 1600 ש"ח חובה,

400 ש"ח צד ג, קסדה וכפפות שמתאימות לרמה לא יותר מאלפייה יחדיו.

לכמה הגענו? חשבון זריז מגלה כ-6500 שקלים בלבד!

אבוי :-D יש עודף :? , מה נעשה בו?? אולי דלק לאיזה שלושה חודשים לפחות,(אם לא יותר :mm_yeah: )

אופנוען

פורסם

אז זהו שאף אחד לא מדבר על "לחיות אופנועים" , אלא על דרך להגיע ללימודים.

למכונית יש יתרון בולט על האופנוע בזמן החורף.

מי שבשבילו זה לא משנה , לא צריך שיסבירו לו מלכתחילה למה אופנוע עדיף על מכונית...

GOT סחוג?

פורסם
אם הוא יוציא את כל הכסף שלו על שטויות ויסע לטיול בחו"ל ששמה הוא לגמרי יבזבז את הכסף אז ממש אין לו סיכוי לקנות אוטו בתור סטודנט.

אבל אם הסטודנט יחסוך במשך שנתיים ויקרע תתחת אז יש סיכויי שהסטונדט יסע ללימודים באוטו , אפילו אוטו פתוח :wink: .

יוגב

אז עשיתי את הצעד הנכון לא נסעתי לחפש את עצמי בהודו. קניתי רכב איבזרתי אותו לא בעייה לתחזק אותו ביטוח ודלק.

בלי רכב תאמת הייתי עבוד בלימודים שלי.

פורסם

R.L הנכבד,נסעתה על אופנוע\קטנוע בחורף?

אני מניח שהתשובה היא לא,אז בחורף זה גם לא בעיה לנסוע,פשוט צריך להזהר עם הבלמים ולנסוע קצת יותר לאט.

אז אנא לפני שתסע על כלי מסויים אל תתן חוות דעת.

• תוכן חדש...