Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה, מכונית לסטודנט התפרן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אישי, קטנוע זה כיף ונחמד לשלב מסויים בחיים או כאשר יש לך גיבוי זמין בצורת 4 גלגלים.

אחרי שלב מסויים בחיים פשוט רוצים יותר ולא כל סטודנט גר ולומד בתוך ת"א.

בקיצור, קטנוע זה אחלה, לא לכל אחד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
R.L הנכבד,נסעתה על אופנוע\קטנוע בחורף?

אני מניח שהתשובה היא לא,אז בחורף זה גם לא בעיה לנסוע,פשוט צריך להזהר עם הבלמים ולנסוע קצת יותר לאט.

אז אנא לפני שתסע על כלי מסויים אל תתן חוות דעת.

אגב ידידי המדיום

שכחת לציין את הרוחות שמעיפות אותך , את השלוליות שמעיפים עליך , את השלוליות שאתה נכנס אליהם , את הראות המעפנה בגשם , את הסירבול של הבגדים וההכנה הנפשית שאתה צריך לעשות לפני נסיעה חורפית "על הבוקר" , את העצירות ברמזור שאתה מסתכל כמו ז'אן ולז'אן על אנשים במכוניות שלהם עם החימום עובד ואדים על החלונות , ואת הביצים הסדוקות מרוב שקשוק.

זה לא שאין יתרונות , זה שפשוט בחורף החסרונות עולים עליהם.

GOT סחוג?

פורסם

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, לדעתי חלאס להיות מפונקים, הכסף שסטודנט יכול לחסוך ועוד בלי לדבר על חניה ופקחים. מי שקשה לו שיקנה רכב. ברור שמי שחי אופנועים אז לא מזיז לו הקור.

בחורף יותר קל בהרבה להחליק עם קטנוע/אופנוע, צריך להיזהר יותר ובמיוחד מהסימונים על הכביש שמחליקים בטירוף. כמו כן בישראל בכל הזדמנות הנהג הישראלי (לא כולם אבל רובם) יקח לאופנוע את זכות הדימה, ידחוק אותו לפינה ולעיתים לשוליים, לפעמים סתם לא רואה אותו וחותך אותו. בקיצור לחיסכון יש מחיר אחר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

בקטנוע יד עוד חסרון קטן, אם מישהו בטעות יתנגש בך, או אם תחליק קצת בחורף מהשלוליות אתה יכול לבלות את החצי השנה הבאתה לא בלימודים אלא בבית- חולים.. ולצערי אני מדבר מניסיון של חבר שכרגע מאושפז..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
קטנוע לא חדש, בהחלט כן.

קטנוע משומש בן ארבע חמש מדגם ממוצע יעלה בין 2500 ל-3500, ביטוח עוד 1600 ש"ח חובה,

400 ש"ח צד ג, קסדה וכפפות שמתאימות לרמה לא יותר מאלפייה יחדיו.

לכמה הגענו? חשבון זריז מגלה כ-6500 שקלים בלבד!

אבוי :-D יש עודף :? , מה נעשה בו?? אולי דלק לאיזה שלושה חודשים לפחות,(אם לא יותר :mm_yeah: )

וואלה.

האמת שכבר חשבתי לעבור לקטנוע לנסיעות היום-יומיות לעבודה וחזרה, אבל מה ששבר אותי הייתה העובדה שאני חייב לעלות על כביש מהיר כדי להגיע, ואת זה אסור לעשות על 50 סמ"ק. נפח גבוה יותר אומר, כנראה, רישיון שהרבה יותר קשה להשיג ויותר הוצאות ביטוח ורישוי.

אולי אשקול שאעבור לעבודה החדשה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...