Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסביבות ה 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי

מחפש ייעוץ והמלצות....

הדרישות:

1. שנתון טוב (98 צפונה)

2. גיר ידני

3. מנוע 1200-1400 ( ברור לי שזאת לא תהיה הוט האצ', אבל אני רוצה להרגיש תאוצה שאני לוחץ על הגז).

4. מכונית אמינה

5. שלא תאבד מהערך שלה אחרי יומיים (שוק טוב...)

יש למישהו המלצות?

פורסם

טויוטה סטרלט שנתון 97 98 תתן לך את התשובה לכל הבקשות שלך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא פולו 16V שנת 98 בסביבות ה40 אלף.

רכב אמין, מאיץ ממש טוב (הרכב חיי בסל"ד גבוה).

צריכת הדלק שלו די תלויה ברגל שלך על הגז, בסל"ד נמוך צריכת דלק טובה מאוד, בסל"ד גבוה.. טוב אתה רצית את זה!

הרכב גם מאובזר בסטנדרט עם 3 דלתות סאן רוף מקורי ג'אנטים מקורים.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הנה אני אומר לך בתור בעלים של סטרלט 5 שנים שהרכב הזה הוא אחת היציאות היותר טובות של טויוטה מלבד הקורולות החדשות ועוד כמה דגמים...

רכב עם אפס בעיות פשוט ככה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לך על קסארה, ןאם תמצא ידנית הרווחת.

רכב מעולה, אמחן מאוד, מהנה לנהיגה, בקיצור רכב מעולה במחיר מצחיק.

בקשר לסטארלט, חוץ מאמינות אין בה כלום, הקסארה עדיפה בכל התחומים.

פורסם
לך על קסארה, ןאם תמצא ידנית הרווחת.

רכב מעולה, אמחן מאוד, מהנה לנהיגה, בקיצור רכב מעולה במחיר מצחיק.

בקשר לסטארלט, חוץ מאמינות אין בה כלום, הקסארה עדיפה בכל התחומים.

הבנאדם ביקש אוטו עם מנוע 1.2-1.4 ליטר, ורכב שלא יאבד מהערך שלו מהר, אתה מציע קסארה? ואני בכלל לא אכנס לוויכוח של אמינות, עשו את זה כמה שרשורים קודם לגבי סיוויק וקסארה. פשוט לא מתאים.
פורסם

אל תזלזל כזה מהר כמה שאני מעריך את הסיטרואן גם הסטרלט בטווח המכוניות שבליגה שלה מגיעה די גבוהה גם אם זה מבחינת הנאה גם אם זה מבחינת התנהגות תגובות והכל הסטרלט ברמה שלה לוקחת הרבה מכוניות...

אל תשווה גם קסארה כי בוא אני יעמיד מולה טויוטה קורולה ותראה שהקסרה נשארת הרבה מאחורה בהרבה פרמטרים...

תעמיד מול סטרלט את הסקסו ואז תשווה...

פורסם

תבדוק את האפשרות של אופל אסטרה 1.4 גיר רגיל, מהנסיון שלי עם רכב כזה אני יכול לומר שמדובר ברכב עם לא מעט כוח, צריכת דלק טובה מאוד, אמין ואיכותי מאוד...

אגב, לי היה מנוע 8 שסתומים אבל בתקציב שלך אתה כנראה תוכל לקנות אחד בעל 16 שסתומים...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

"הבנאדם ביקש אוטו עם מנוע 1.2-1.4 ליטר, ורכב שלא יאבד מהערך שלו מהר, אתה מציע קסארה? ואני בכלל לא אכנס לוויכוח של אמינות, עשו את זה כמה שרשורים קודם לגבי סיוויק וקסארה. פשוט לא מתאים."

ידידי הטוב מר פונטו, רכב אשר עולה 35K בשנתונים האלו מאבד ערך ולא כל כך חשוב מאיזו תוצרת , השנתון והבלאי הטבעי עושה את שלו.

לידיעתך יש קסארות 1.4 ידניות, גם 1.6 ידנית תהיה חסכונית.

את השירשור על הסיוויק \קסארה לא קראתי, אך לגבי האמינות של הקסארה אין עוררין, מלבד בעיות חשמל בתחילת היבוא אין בעיות ברכב, מלבד שמועות של "המוסכניק של הדוד שלי אמר שהגיר הולך"

פורסם

הקסרה היא לא אופציה...

חוץ מסטרלט (שהבנתי שהיא אמינה ותו לא - אני רוצה קצת חדוות נהיגה).

והפולו - שהיא בהחלט מסתמנת כאופציה חיובית ביותר...

יש לכם עוד הצעות?

פורסם

על הפולו מנסיון אישי אני ממליץ להתרחק.

ההרכבה הספרדית לדור הראשון של הפולו בהחלט נתנה את אותותיה ברמת אמינות נמוכה, עם מגוון בעיות חשמל , גימור ברמה נמוכה מאוד.

נקודת האור היחידה היא מנוע 1.6 .

חדוות נהיגה בסטרלט לא תמצא, חפש 106 או התאומה מבית סיטרואן הסקסו.

פורסם

הינה עוד ויכוח עם הקאסרה.

אני רואה יש פה פטריותים של הקסארה...

מה מצאתם בא חוץ מזה שהאוטו טיפה גדול ובקושי זז..??

(למי שלא קרא את השירשור סיוויק קסארה,ועדין מתעקש שהקסארה זה אוטו איכותי...,מציע לו ליקרוא..)

פורסם

מה עכשיו נכנסתם לויכוח על הקסרה?

לא רלוונטי לשרשור בכלל.

בינתיים המועמדות לפי דעתי:

1. קליאו B - שנתון 99, לא כל כך הצלחתי להבין מה בדיוק ההמלצות שלכם עליה - הדעות מאוד חלוקות.

2. פולו 16V או 1400 (שנתונים 97-98 בהתאם)

3. דייהטסו שרייד? 2000(איפה החדווה אני שואל)

4. קורסה 1.4 - מה אומרים?

• תוכן חדש...