Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת פחחות מצערת....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.!

למרות שעד היום לא היו תאונות רציניות (טפו טפו טפו), נדפקה לי הדלת האחורית עקב כניסה לא זהירה לסיבוב צר. כמעט כל הדלת האחורית נכנסה פנימה... השפשופים לא רציניים וניתצנים להורדה עם משחה שאני ואבא שלי קנינו. עדיין יש שם קטעים שהדלת נכנסה וזה לא נראה כאילו אפשר לדפוק אותה חזרה מהצד השני... החלון עדיין נפתח אז כנראה שזה לא עמוק. אין דפיקות בדלת הקדמית ובכנף האחורית, רק בדלת. הרכב הוא פונטו ספייס.

רציתי לדעת כמה צריך לעלות תיקון של פגיעה כזאת.

תודה.

שי.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

תקון דלת עם צביעתה המחיר בערך הנו כ 750 ש"ח +מע"מ.

לפי תאורך יש לבצע ממש פחחות שלאחריה יהיה צורך בצביעת הדלת. שמוש בפומפה עוזר רק לפעמים הוצאת לחיצה אחת בפח ולא לנזקים של מכה שהנם חזקים יותר.

גש לפחח רכב עם המכונית וקבל הערכת מחיר מדויקת.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...