Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות:

1- כמה יעלה בודי קיט בעיצוב אישי?

2- כמה יעלה אגזוז לחץ מהחברות המובילות?

3- האם אפשרי לעשות גבות לפנסים הקדמיים לבד ואם לא כמה יעלו מוכנות?

===========================================

שאלה בנושא אחר:

אני רוצה לעשות בעצמי אם זה אפשרי גבות לפנסים בקדמיים איזה חומר להשתמש.

אם משהו עשה את זה פעם בבקשה שיסביר איך וכמה עולים החומרים ואופן ההכנה.

והאם יש משהו שאפשר לעשות לגבי הפנסים הקדמיים משהו דומה.

האם יש דברים שאפשר יהיה לעשות לאוטו כדי להעניק לו צראה ספורטיבי יותר חוץ ממדבקות.

דברים שאפשר לעשות לבד וזה באמת יפה.

תודה אבה לקוראים ואפפילו יותר למי שמגיב תודה רבה!!!!!!!!! (מחכה לתשובות).

פורסם

תנסה לעשות חיפוש על המילה- פיברגלס או ש פיבר גלס,אני מנחש שתקבל תשובות בקשר לבודי קיט ובקשר לגבות.

דוגמא למה שאני עשיתי בזמנו- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60718&highlight=%F4%E9%E1%F8%E2%EC%F1

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפשר לעשות את זה מחומר שדומה לפייבר גלס אבל יותר קל לעבוד איתו?

וכיצד הגבות מתחברות לפנסים?

וכיצד הצלחת לעצב את הצרוה את המסגרת וכמה כל זה עלה לך?

פורסם

אני לא מכיר חומר אחר שאפשר לעשות ממנו גבות חוץ מפיבר גלס,הגבות מתחברים לפנסים בעזרת סיליקון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

וכיצד עיצבת את המסגרת ומאיזה חומר מעצבים החומר שהוא כמו שערות כזה .

תסביר בבקשה את כל התהליך וכמה זה יצא לך כל החומרים בש''ח?

פורסם

בן אדם תאמין לי שאם תבצע חיפוש תמצא תשובות לכל השאלות שלך,אני מרוב הפעמים שכתבתי והסברתי מה זה פיבר ומאיפה ואיך ומי ומה אני כבר לא רואה את האותיות שיש על המקשים של המקלדת.

פורסם

הסתכלתי בדקתי חיפשתי בפורום אבל לא ראיתי מאיפה מביאים את החומרים ??

ואיך הולך עושים את זה במעשי מאפס עד למוצר גמור!

בבקשה תחפש איפה שרשמת מההתחלה עד הסוף הכל על איך עושים את זה כי יש לי עכשיו סדנה או מקום שאני יכול לעשות בוא הכל ואני רוצה להתחיל עם פייבר גלאס

פורסם

אתה יכול לבצע שני דברים -

1. לקרוא את כללי הפורום, נראה כאילו אתה עדיין לא ממש יודע אותם לפי נוסח ההודעות שלך.

2. לבצע חיפוש, ראבאק, הבנאדם פה מסביר לך יפה... תחפש עוד!

מוטי

נ.ב: גם אין דבר כזה אגזוז לחץ למכוניות, יש אגזוז זרימה חופשית... אגזוז לחץ זה למנועי שתי-פעימות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...