Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"חות חניה - דעו את זכויותיכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב קנס עם תוספת פיגור וגביה שקיבלתי בדואר רשום מעיריית ת"א, הוצאתי מהמגירה עמוק בפנים

כתבת "ושלא יעבדו עליכם" שפורסמה בעבר בעיתון "תל-אביב" בעניין דוחות חניה. גזרו ושמרו למקרה הצורך.

.jpg

צד את עיני סעיף 7, המבהיר שלעיריה אסור לדרוש הוצאות גביה.

בנוסף, סעיף 5 האומר שהדמי פיגור הנם 50% לאחר 90 יום שהקנס לא שולם,

ולאחר מכן תוספת של 5% מגובה הקנס המקורי על כל חצי שנה שבה הקנס לא שולם.

ז"א קנס של מאה שקל -> גודל ל-150 אחרי 90 יום -> כל שנה גודל ב-10 ש"ח ->

אחרי שלוש שנים חייבים לעיריה 180 ש"ח -> האם היא באמת תנקוט באיזשהוא אמצעי אכיפה בשביל 180 ש"ח?

כי אם לא, אז לפי סעיף 3, הקנס בעולם שכולו טוב (ועוד במקרה שלי העבירה כבר בת יותר משנה וחצי).

No worries 8)

פורסם

מה ההבדל בין חכם לפיקח - חכם לא ייכנס למקום שפיקח יידע לצאת ממנו - ומוסר ההשכל:

תפסיקו לחנות במקומות אסורים ולא תצטרכו לדון בביטול קנסות, פיגורים וכו. לאורך זמן זה גם הרבה יותר זול לחנות במקום מוסדר ולשלם על החנייה (נכון המחירים לפעמים הם שערוריה) מאשר במקום אסור ולחטוף קנסות ואולי גם גרירה

פורסם

הקנס עולה ב50% אחרי 90 הימים הראשונים, ואז ב5% כל שישה חודשים. איך הגעת למספרים האלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שימו לב שה"מכתב" הנ"ל נוגע אך ורק לעיריית ת"א...

משמע בעיר אחרת העירייה המקומית מנהיגה את שיטת הקנסות שלה.

לא ככה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא ככה. החוקים הם אותם חוקים. ההקפדה של העירייה משתנה מעירייה לעירייה.

בחיפה שלחתי מכתב בסגנון: "איפה זה חיפה? שמעתי שיש כזו עיר, אבל אף פעם לא הייתי. כדאי לי?" וישר ביטלו לי בלי לבקש הוכחות. בת"א קשה יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בת"א גם אם תחנה במקום חוקי אתה עלול לקבל דוח ולא מעניין אותם. אני מכיר מישהו שזה קרה לו והוא הלך איתם לבית משפט על זה רק שאני לא יודע מה יצא בסוף.

אפילו קיבלתי דוח בת"א למרות שלא היתי שם עם אותו הרכב אף פעם והם רצו הוכחות כדי לבטל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סתם סיפור שאולי לא שייך כול כך: לי נגנב לפני יותר משלוש שנים פיאט אונו. הגנב חנה כמובן חופשי חודשי... הקנסות היגיעו לסאחבק... לא עזר שום כלום! שלחתי להם בדואר רשום הצהרות ואישורים משטרתיים שהרכב נגנב לפני מועד ביצוע העבירות, אבל הכול נפל על אוזניים ערלות. קבלתי מהם איומים בהוצאה לפועל וכפל כפלי קנס וכו'. בסוף תפסתי עצבים, שלחתי להם מכתב נזעם ע"י עורך דין שאני מתעתד לתבוע אותם על הטרדה, עוגמת נפש ועוד כמה המצאות, כטוב ליבו של עורך הדין - וראה זה פלא: שקט הס. זה רק מוכיח שאת ההתכתבות הקודמת שלי (עם האישורים) הם קיבלו, אבל כנראה עניניי טופל ע"י אנשים רעים (לא אכנה אותם כאן בפורום מכובד זה בתיאורים אחרים) ששמו עלי פס.

פורסם

יופי, עכשיו אני אדע מה לעשות בפעם הבאה שאני מקבל שם דוח חניה / שגוררים לי את האוטו בגלל שחניתי בתחנת אוטובוס...

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

• תוכן חדש...