Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מיתכוון לבצע החלפת משולש בפיאט אונו 45 השאלש שלי היא לגבי מיתלה מקפרסון לאחר ההחלפה האם ניתן כיוון פרונט לאחר מכן קראתי שירשורים קודמים ולא נירא לי כל הסיפור של לעקם את המשולש החדש אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ??? תודה וחג שמח

פורסם

אתה לא יכול לרכז את כול השאלות במקום אחד?

בכול מקרה,תכתוב מחדש,עם ניסוח נורמאלי,סימני פיסוק,ובלי שגיאות כתיב את השאלה.

אני,ואני בטוח שעוד הרבה אנשים לא הבינו את השאלה בגלל הניסוח ומשום כך לא נוכל לעזור לך עד שתנסח את השאלה בצורה נכונה.

יום טוב.

פורסם

אני מיתכוון לבצע החלפת משולש בפיאט אונו 45 !! והשאלה שלי היא לגבי מיתלה מקפרסון, לאחר ההחלפה, האם ניתן כיוון פרונט. קראתי שירשורים קודמים ולא נראה לי כל הסיפור של לעקם את המשולש החדש אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ??? תודה וחג שמח יותר טוב תודה

פורסם

בגדול, אי אפשר לכוון את הפרונט באונו, רק את ההתכנסות (TOE) של הגלגלים.

במידה וזווית הקאמבר בצד ימין שונה מצד שמאל כתוצאה מעיוותי שילדה ו/או מתלה (אבל המתלה תקין לחלוטין), אין ברירה אלא להשתמש בדרך אלימה של כיפוף בכח של המתלה עד שמגיעים לכיוון הנכון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אל תעקם שום משולש תרכיב את החדש ותלך למכון פונטים שיבדוק את הפרונט לא צריכה להיות בעיה אלא אם הרכב עשה תאונה או קיבל מקה חזקה באיזה מדרכה :)

פורסם
אל תעקם שום משולש תרכיב את החדש ותלך למכון פונטים שיבדוק את הפרונט לא צריכה להיות בעיה אלא אם הרכב עשה תאונה או קיבל מקה חזקה באיזה מדרכה :)

ומה הוא יעשה אם יש שם מכה חזקה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צריך ללכת לפחח שיחזיר למקום לפי מדידות אלכסון ,

אם לא הולך אז זה כולה אוטו שעולה 3 אלפים ש"ח חבל להתעסק איתו :-)

פורסם
צריך ללכת לפחח שיחזיר למקום לפי מדידות אלכסון ,

אם לא הולך אז זה כולה אוטו שעולה 3 אלפים ש"ח חבל להתעסק איתו :-)

ואיך הפחח יחזיר את זה למידות המקוריות ?

יחתוך ? ירתך ? יעקם ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:-) ישנו מכשיר מיוחד לעבודה הזאת שקושרים את הרכב איתו ומחבר לו כל מיני דברים כמו ג'יק בודי ליישור הפח בלי ריתוך ובלי חיתוך אולי רק עם חימום

אל תלך לפחח זול תבוא לעוספיא יש מישהו שקוראים לו זיאד נטור הוא מקצוען חבל"Z מחזיר אותו כמו שהחזיר את המכוניות שהיו חתוכות לשני חלקים אחרי תאונות קשות ועברו במכוני בדיקה ולא גילו שהרכב עבר תאונה :-D .

זה מקצוען ...

• תוכן חדש...