Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות: ג'אסטי, ככה.

דלק: ג'אסטי 1.2 גיר רגיל צורכת 1:18 מחוץ לעיר (נמדד מת"א - אילת, בשעות הלילה, על קרבורטור במצב לא הכי טוב)

בעיר 1:12 בערך, משולב 1:14 או 1:15

מנסיון על ג'אסטי, ושרייד, אני אומר לך בלב שלם הג'אסטי.

פיאסטה וסוויפט אני לא מכיר אז אני שותק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש לא, תעשה קצת חיפוש על כל רכב בנפרד ותבין שהנושא הזה כ"כ טחון שאתה עלול ללכת לאיבוד מרוב שהוא טחון...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סיוופיט אפס תקלות ובנוסף רכב זריז מאוד אך קופצני ולא נוח.

גסטי - עדיף כבר לקנות סיוויפט.

פיאסטה - נוחה ומתנהגת טוב מהסוויפט אך עם מנוע מיושן שעם מזגן קשה לו.

אני הייתי הולך על סויפט עדיפות ל 1.3.

פורסם

לאחר נסיון עם כל השלוש אני חייב להגיד לך שהדבר הטוב ביותר הוא הג'אסטי 1.2 גם הכי אמינה, גם הכי זריזה וגם הכי נוחה לישיבה!

בהתחיבות!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אים תוכל לפרט לי במה גסטי 1200 יותר טובה מסוויפט 1300.

בעבר החזקתי את שניהם הסיוופט יותר אמינה ללא ספק, אמינות מופלגת, לעומת זאת הגסטי 1200 פחות מוצלחת מגסטי מנוע 1000 והחלקים שלה יקרים יותר ממנוע 1000.

דרך אגב המנוע של הסוויפט זהו כ. אותו מנוע של הסמוראי שידוע באמינותו המולגת למרות עבודה קשה בשטח.

הסוויפט משנת 92 עברה שיפור רציני בעיצוב הפנים ובמיוחד בדשבורד עדיף לקנות משנתון זה.

דרך אגב שרייד 1300 היא מצוידת במנוע 16V ואותה אישית הייתי מעדיף (פשוט לא שמתי לב שזכרת אותה )

פורסם
ממש לא, תעשה קצת חיפוש על כל רכב בנפרד ותבין שהנושא הזה כ"כ טחון שאתה עלול ללכת לאיבוד מרוב שהוא טחון...
זאת הבעיה שעשיתי חיפושים והיה רק על כל רכב בנפרד ולא הבנתי מה הכי טוב מבינהם,

אז אמרתי נפתח אשכול שאולי ננסה להבין מי הכי טוב

פורסם
אים תוכל לפרט לי במה גסטי 1200 יותר טובה מסוויפט 1300.

בעבר החזקתי את שניהם הסיוופט יותר אמינה ללא ספק, אמינות מופלגת, לעומת זאת הגסטי 1200 פחות מוצלחת מגסטי מנוע 1000 והחלקים שלה יקרים יותר ממנוע 1000.

דרך אגב המנוע של הסוויפט זהו כ. אותו מנוע של הסמוראי שידוע באמינותו המולגת למרות עבודה קשה בשטח.

הסוויפט משנת 92 עברה שיפור רציני בעיצוב הפנים ובמיוחד בדשבורד עדיף לקנות משנתון זה.

דרך אגב שרייד 1300 היא מצוידת במנוע 16V ואותה אישית הייתי מעדיף (פשוט לא שמתי לב שזכרת אותה )

ג'אסטי עדיפה מבחינתי, כי היא יותר נוחה לישיבה, תנוכת הישיבה יותר נוחה, בכך שהיא מרגישה יותר קלה והיא גם זריזה יותר מהסוויפט והיא גם זוללת פחות דלק! ובקשר לאמינות אינ לא מסכים איתך, הג'אסטי יותר אמינה, לפחות ככה זה יצא בהכירות הקצרה שלי עם הרכבים האלה..

אם אתה חולק עלי אשמח לדעת..:-)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

היה לי בעבר גסטי 1200 92 ולאחר מכן ספוויט 1300 גם 92 הספיווט לפי דעתי עדיפה מכל הבחינות, גם מבחינת אמינות.

בשריד 1300 לא היתה בבעלותי אך מנסיעה ברכב של חבר לדעתי היא הטובה ביותר.

פורסם

הייתה בבעלותי ג'אסטי 94' 1.2 GLi' אינג'שיון, הוא אמין, קרעתי לו את הצורה במשך שנתיים ועדיין כל טיפול 10K לא עלה לי יותר מ 800 ש"ח,אפס תקלות במשך שנתיים, הוא היה עם מזגן היה אוכל ממוצע בעיר 1:13, קיצר רכב זהב מדהים (אהבה ראשונה) אם מישהו לא היה מכניס לי אותו לתוך עץ הייתי נוסע עליו עוד 20 שנה!!!!!!

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...