Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין קומפננט 5*7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום עלתה בראשי שאלה שמאוד ענינה אותי וחשבתי עליה הרבה

למה בעצם אין קומפננט 5*7 ???

תודה ויום טוב,

שאולי.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

כי חוץ מפורד פוקוס, באיזה עוד מכוניות אתה מכיר שיש גודל כזה סטנדרטי?

לא שווה להשקיע המון כסף בפיתוח וייצור של קומפוננט שמעט מאוד אנשים יקנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
כי חוץ מפורד פוקוס, באיזה עוד מכוניות אתה מכיר שיש גודל כזה סטנדרטי?

לא שווה להשקיע המון כסף בפיתוח וייצור של קומפוננט שמעט מאוד אנשים יקנו.

איתמר.

במאזדה 323 יש 5*7

אוגי פשוט אף פעם לא ראיתי בארץ קומפננט 7*5

פורסם

אני יודע על 323 שהותקן בה קומפוננט 5X7. זה הותקן בד"ר סאונד בירושלים לפני 3-4 שנים.

שווה לך לפנות אליהם אולי הם עדיין מחזיקים קומפוננטים במידה הזאת. בכל מקרה לדוקטור מירושלים יש מחירים של בית מרקחת טבעוני אורגני שנמצא בפנטהאוס עם נוף לים (בקיצור לא זול).

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

חחחחח אני לא צריך קומפננט 5*7 כי כבר יש לי באוטו (דרך אגב לי יש מאזדה 323 97 ככה שיש מקום ל 6.5) אבל זה סתם שאלה שענינה אותי.

פורסם

גם בשרבלוט אלרו יש 5X7.

וחוץ מיזה יש הרבה גדלים מטופשים, בעיקר לטלויזיות 2X6 , 3X8, כי אין מפיק רוחב אבל יש אורך,

מאותה סיבה, שתהייה התאמה בלי לקחת "מקום מיותר".

תמיר

פורסם

אם לי היה מצב של ר"ד מובנה / רמקולים במידות בעייתיות ומסריחות מהירח . הייתי תולש את 2 הגבות שלי.

איזה מזל שזה לא כך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
LOL

למה אתה מציין דווקא קומפוננט ולא רמקול ?

רמקול ולא קומפוננט-כי אני מתייחס לכל סוג של דרייבר ובאם היה במידות מהירח כמו שצויינו פה אז זה היה מטריף לי את הצורה במובן השלילי כיוון שאילו מידות בעייתיות שקשה למצוא לצרכים האישיים דייהנו -מידה, חברה,איכות, מחיר, דינמיות. קיצר זה חרא זה מעלה לי זיכרונות של הדרייברים ברמקולים למחשב שנישמעים כמו חתול בתקופת הייחום .

קאפיש?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...