Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר תוצרת Boss נדמה לי 1000W עם 4 יציאות.

זה התחיל להתרחש, למיטב ידעתי רק היום, רק יומיים אחרי שהתקנתי ר"ד חדש של חברת פנסוניק. זה יכול להיות קשור?

נדמה לי שהריח מתחזק כשאני מגביה את הווליום במערכת.

מה זה יכול להיות?

זה המגבר. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sa...sp?g_id=4004387

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תבדוק אותו במעבדה של תיקונים.

אם אתה שואל מאיפה יוצא ריח שרוף.......תאמת לי בכול אופן אין מושג...אין למגבר הזה אגזוז.

תמיר

פורסם

אין לו אגזוז תמיר אבל יש לו "טורבינה"[טווינטורבו-קיצר מאוורר ]. מה המגבר שלך מריץ?במעבר לפאנל החדש כיוונת מחדש גיין?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קנית מגבר שהוא זיוף של Boss שהיא חברה ג'נרית , מה לא מובן?

ריח של שרוף-כנראה אחד הנגדים/רכיבים מתחמם מאוד,

או צריך לבדוק gain (לא נראה שזו הבעייה) , אני הייתי ניגש למעבדה לבדיקה.

תפעיל את האחריות.

ZZR

פורסם

LOL מידן אתה הורג אותי ....

איזה אחריות ?!?!?!?!! חחח...

יכול להיות שהוא גם חיבר 2 רמקולים ליציאה ויכול להיות גם חיבר סאב של 2 סלילים היורד ל2 אום ואז המגבר מתחמם...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

גם לי יש את מגבר ההי אנד הזה והרגשתי שהוא מתחיל "להזיע" קצת, אז פשוט הורדתי לו את ה"מיגונים", שכמובן במקום לפזר את החום הופכים את המגבר לפלטה חשמלית, אומנם זה פוגע בעיצוב הצעיר והחצוף , אבל מאז הוא לא מתחמם, או נכנס להגנות, גם שהוא החזיק סאב בגישור וקומפוננט...

רק תיזהר שלא יגעו רכיבי מתכת ב"ליבה" של המגבר

בשיפוצים

פורסם

רק תיזהר שלא יגעו רכיבי מתכת ב"ליבה" של המגבר

משפט חזק, אהבתי. אתה מוכן להסביר את המונח החדש הנ"ל , אני כניראה לא מעודכן...LOL

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
LOL מידן אתה הורג אותי ....

איזה אחריות ?!?!?!?!! חחח...

יכול להיות שהוא גם חיבר 2 רמקולים ליציאה ויכול להיות גם חיבר סאב של 2 סלילים היורד ל2 אום ואז המגבר מתחמם...

ההתקנה היא של מקצוען בלבד אני לא נגעתי בחיווט.

אני אבדוק שוב, אם המגבר מוציא ריח של משהו שרוף. אם זה באמת נראה חמור אז אני אקח את המגבר למעבדה.

היום שמעתי שירים במערכת אפילו על ווליום גבוה, והריח כמעט ולא היה. אולי בפעם הבאה זה ייפסק.

יוסי.

פורסם

טוב אז כבר אין יותר ריח. כנראה שהוא פשוט נעלם.

יכול להיות שהיה ריח כ"כ חזק באותו היום, כי אימצתי את המערכת ליותר מדיי זמן? ז"א שהשארתי אותה דולקת על ווליום גבוה ליותר ממשהו כמו שעה? וכל מה שהיה זה תופעת לוואי של זה?

יוסי.

• תוכן חדש...