Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 8K.

Sago
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו saga ברצינות מה צבע חדש אדום יפייפה 4 ג"נטים מגנזיום +צמיגים של יוקוהמה מערכת +רמקולים +שני פחיות ריח מסטיק +הזמנות לאומן 17 כול זה בk4 מה לא שווה

הכול יהיה בסדר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נו sago ברצינות מה צבע חדש אדום יפייפה 4 ג"נטים מגנזיום +צמיגים של יוקוהמה מערכת +רמקולים +שני פחיות ריח מסטיק +הזמנות לאומן 17 כול זה בk4 מה לא שווה
בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

כמו שציינתי כבר קודם לכן (בתשובה לשאלה דומה).

הייתה לי סקודה שנת 93, הרכב אינו מהנה לנהיגה, יציב או נוח.

מה שהוא כן - זול מאוד לרכישה, אינו זללן, תיקונים זולים מאוד, יחסית אמין (ישנו בלאי אבל לא ניתקלתי בהרבה דברים אחרים) וגם התקלות שיש הן לרוב צפויות ונגרמות מתחזוקה לקויה או גיל.

לסיכום הייתי אומר שכרכב ראשון וזול ביחד עם ישור קו מאוד מקיף ושנתון גבוהה יחסית אתה יכול להכנס ב 8000 ש"ח ולהשאר עם עודף למ"ס מיכלי דלק (אפילו עם המחירים של היום). אתה יכול למצוא משנתון 95 ב3500-4500 די בקלות ולישר בו קו בעוד איזה 2000.

נהגתי ברכב כשנה וחצי ולפני זה היה אצלנו עוד כשלוש שנים - למעט ראש מנוע שנעשה בהתחלה והיה די זול (הבעלים הקודמים לא טיפל ברכב בשיטתיות) הרכב היה מאוד אמין ולא התקלקל עוד למעט בלאי טיבעי שטופל בזמן, אני יכול להוסיף גם שלא ניתקעתי אם הרכב אפילו פעם אחת.

לסיכום אני לא יכול ליעץ לך חד משמעית ליקנות סקודה היות ולא היה לי ניסיון עם שאר הרכבים המוצעים, לא שמעתי הרבה טענות על ה205 או הפיאסטה מכל הבחינות. אבל מחירן גבוהה יותר מאותה השנה כך שהיתי מיעץ לך לישקול לפחות לבדוק סקודה אבל הבחירה הסופית היא כמובן שלך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חבל שחבר שלך לא טיפל ברכב, כשראה את המצב, היה חוסך לעצמו הרבה כסף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...