Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 8K.

Sago
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

405, אוי ואבוי לך .

קנה משהו קומפקטי עם צריכת דלק נמוכה ואמינות מופלגת כגון:

סובארו גאסטי,או דייהטסו שרייד .

405 ממש לא לגעת .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא תחליט אם היא מתאימה או לא...הבחור יחליט...התפקיד שלך הוא לייעץ לגבי איזה רכב נכנס בתקציב!

לא להחליט בשבילו!

מה נוח לו יותר או מה צורך בשבילו יותר דלק!!!

זהו פורום יעוץ לא בית משפט!

כשאתה בא לחנות ומבקש שהמוכר יעזור לך הוא ממליץ לך על מגוון של מוצרים ונותן לך לעשות את הבחירה, בדיוק כמו פה!!

פורסם

תקרא טוב את השאלה של הבחור פותח השירשור.

הבחור ביקש רכב אמין וחסכוני, ה 405 היא בדיוק ההיפך.

לא חסכוני ובטח לא אמין.

אומנם נכנס לתקציב אבל לא עונה ולו מעט לדרישותיו.

פורסם
הבחור ביקש רכב אמין וחסכוני, ה 405 היא בדיוק ההיפך.

לא חסכוני ובטח לא אמין.

אומנם נכנס לתקציב אבל לא עונה ולו מעט לדרישותיו.

:mm_yeah: סוף סוף אדם הגיוני..

לא מבין על מה הוויכוח פה.. בנאדם ביקש רכב חסכוני ואמין, הצגת בדיוק ההפך.

זה כמו שמישהו יבוא יבקש יעוץ לרכב קטן, חסכוני ב-100K.. אתה תבוא ותציע לו BMW 740 שנת 95.. נראה לך הגיוני??

פורסם
:mm_yeah: סוף סוף אדם הגיוני..

לא מבין על מה הוויכוח פה.. בנאדם ביקש רכב חסכוני ואמין, הצגת בדיוק ההפך.

זה כמו שמישהו יבוא יבקש יעוץ לרכב קטן, חסכוני ב-100K.. אתה תבוא ותציע לו BMW 740 שנת 95.. נראה לך הגיוני??

רכב קטן וחסכוני שהוא לא יד שנייה ב100K מעניין אם יש דבר כזה.. :roll:

אתם לא מבינים כנראה מה שמדברים איתכם, הבחור ביקש רכב ב8K אמין וחסכוני.

אמין מניסיוני ומנסיון גיסי הרכב אמין.

חסכוני בדלק?...זה כבר עיניין יחסי. יחסי ל מכוניות שעושות 12:1 ומעלה.. ולכן...(ושוב אני אומר!!)

פה יעשה הבחור את השקלול שלו אם הוא מוותר קצת על חסכון בדלק לעומת נוחות וגודל..

מה לעשות אין רכב קטן שמרגיש כמו בימר.. אם לא הבנתם עכשיו את דברי אז רק אלוהים יעזור לכם.

חג שמח

פורסם
רכב קטן וחסכוני שהוא לא יד שנייה ב100K מעניין אם יש דבר כזה.. :roll:

אתם לא מבינים כנראה מה שמדברים איתכם, הבחור ביקש רכב ב8K אמין וחסכוני.

אמין מניסיוני ומנסיון גיסי הרכב אמין.

חסכוני בדלק?...זה כבר עיניין יחסי. יחסי ל מכוניות שעושות 12:1 ומעלה.. ולכן...(ושוב אני אומר!!)

פה יעשה הבחור את השקלול שלו אם הוא מוותר קצת על חסכון בדלק לעומת נוחות וגודל..

מה לעשות אין רכב קטן שמרגיש כמו בימר.. אם לא הבנתם עכשיו את דברי אז רק אלוהים יעזור לכם.

חג שמח

פיג'ו 405, משנת 90-91 כבר מזמן לא עושה 1:12 זה בטוח.

מה שעוד הרכב לא ממש זול לאחזקה, בלי קשר החלקים יקרים.

ופתאום מרכב של חבר שלך זה הפך להיות נסיונך ורכב של גיסך?

אני לא מבין מה אתה מגונן על ה405.

שמדובר על רכב חסכוני ואמין בתקציב כזה, מבלי לקנות גרוטאה, אני חושב שגאסטי או 205 או סוויפט קצת טובות יותר מה405 מבחינת האמינות וכדאיות כלכלית באחזקה.

במיוחד הדלק שהוא מאוד יקר.

אני הייתי מוסיף עוד לתקציב הנ"ל המלצה גם על סקודה, זה רכב שניתן לקנות אותו מאוד זול יחסית ובמודלים יותר מתקדמים מאשר 89-92, בכיוון של 8K ניתן אפילו למצוא סקודות לדוגמאת הפיבוריט או הפליסיה בשנתונים של 94-96 עם מנועים של פולו(החל מ95).

חלקים מאוד זולים תצרוכת דלק מאוד נמוכה ותמורה נהדרת למחיר.

למי שמכיר את הרכבים הנ"ל יודע שגם הדגמים היותר ישנים כמו ה93-94 שהם קרבוטור כפול של גולף דור 2 יודע שצריכת הדלק שלהם מאוד נמוכה.

ובלאי היחידי ברכב הזה הוא החלפת משולשים פעם בשנה וחצי(סיפור של 300 ש"ח){זה "המחלה" של הסקודות"}, ופרט לכך רק לשים דלק ולנסוע.

אגב, בשנתונים 94 ומעלה הרכבים מגיעים עם חלונות חשמליים ונעילה מרכזית.

וסתם בשביל העניין.:).

הסקודות עם המנוע LX, מגיעות עם הספק של 90.2 כ"ס על משקל של 860-960 ק"ג (תלוי בסוג הרכב).

ועם יחס דחיסה של 1:9.7, שהוא יחסית מאוד גבוה ונותן זריזות מופלאה.:).

under construction..

פורסם
פיג'ו 405, משנת 90-91 כבר מזמן לא עושה 1:12 זה בטוח.סליחה התכוונתי ל1:10.

מה שעוד הרכב לא ממש זול לאחזקה, בלי קשר החלקים יקרים.

ופתאום מרכב של חבר שלך זה הפך להיות נסיונך ורכב של גיסך? אני לא רואה איפה כתוב אחרת לא כתבתי שיש לחבר שלי אחת , כתבתי במפורש שהיתה לי כזו, עבור שוב על מה שכתוב בת'רד הזה , אולי אתה צריך משקפיים ? :|

אני לא מבין מה אתה מגונן על ה405.

שמדובר על רכב חסכוני ואמין בתקציב כזה, מבלי לקנות גרוטאה, אני חושב שגאסטי או 205 או סוויפט קצת טובות יותר מה405 מבחינת האמינות וכדאיות כלכלית באחזקה.

במיוחד הדלק שהוא מאוד יקר.

אני הייתי מוסיף עוד לתקציב הנ"ל המלצה גם על סקודה, זה רכב שניתן לקנות אותו מאוד זול יחסית ובמודלים יותר מתקדמים מאשר 89-92, בכיוון של 8K ניתן אפילו למצוא סקודות לדוגמאת הפיבוריט או הפליסיה בשנתונים של 94-96 עם מנועים של פולו(החל מ95).

חלקים מאוד זולים תצרוכת דלק מאוד נמוכה ותמורה נהדרת למחיר.

למי שמכיר את הרכבים הנ"ל יודע שגם הדגמים היותר ישנים כמו ה93-94 שהם קרבוטור כפול של גולף דור 2 יודע שצריכת הדלק שלהם מאוד נמוכה.

ובלאי היחידי ברכב הזה הוא החלפת משולשים פעם בשנה וחצי(סיפור של 300 ש"ח){זה "המחלה" של הסקודות"}, ופרט לכך רק לשים דלק ולנסוע.

אגב, בשנתונים 94 ומעלה הרכבים מגיעים עם חלונות חשמליים ונעילה מרכזית.

וסתם בשביל העניין.:).

הסקודות עם המנוע LX, מגיעות עם הספק של 90.2 כ"ס על משקל של 860-960 ק"ג (תלוי בסוג הרכב).

ועם יחס דחיסה של 1:9.7, שהוא יחסית מאוד גבוה ונותן זריזות מופלאה.:).

מדהים אני נותן פה דעתי ל405 ואתה בא עם סקודה...רכב שכולו עשוי מפלסטיק , אין בו שום נוחות נסיעה והוא עשוי מהחומרים הכי ביזיוניים שיש..(כן במקום עבודתי יש סקודה למקרה שחשבת שאין לי מושג.) ועוד מדבר על מערכות קרבורטורים בדגמים של 93-94 כשפג'ו כבר יש הזרקת דלק..

וואי...שאלוהים באמת יעזור לת'רד הזה.

פורסם

המממ...קודם כל תרגע.

דבר שני, המלצתי על סוויפט \גאסטי\205.

והוספתי לדבריי גם את הסקודה בשנתונים של 94-96.

וציינתי שבחלק מהמנועים של 94 יש גם קרבורטור, ושאין מה לפחד ממנו.

אפ אחד לא בא להשוות נוחות נסיעה\נוחות בכלל בין 405 לסקודה פיבוריט:)

כי פשוט אין מה להשוות.

הצרפתיות ידועות בנוחות שלהם, ואני אישית מאוד אוהב את ה405 מבחינת נוחות נסיעה.

אבל אמינות?אחזקה זולה?, מצטער ידידי , אבל 405 שנת 89-91 כבר ממזמן לא אמינה שלא נדבר על זולה לאחזקה.

רכב ב8K או לחילופין רכב לסטודנטים חסרי כל כמוני ואחרים.

סקודה שנת 96-95 אחלה של דבר, אני לא יתן אותי כדוגמא כי אני לא הייתי מחליף את הרכב שלי גם תמורת רכב ששווה פי 2 ממנו.

אבל זה כי זה אינדבידואלי.

ופרט לכך סוויפט\ג'אסטי\205= ההמלצה העיקרית והטובה.

under construction..

פורסם

מבחינת אמינות ה 405 לא נכנסת לקטגוריה בכלל, על מה אתה מדבר תגיד לי, זה שיש לה הזרקה במקרה שלנו עדיף שיהיה קרבורטור, מערכת ההזרקה ב 405 זו קללה שאין דוגמתה.

ושוב פעם אני חוזר הבחור ביקש רכב חסכוני ואמין.

405 זה לא זה ובטח שלא זה.

פורסם

החלטתי לשמוע לעצת kanfi והלכתי לראות סוזוקי מרוטי.

הכל טוב ויפה אבל ישנה בעייה אחת:

כשפתחתי את המכסה שמעל הראש ראיתי בוצה.

עד כמה אני לוקח סיכון בקניית רכב כזה שבעצם אני אראה את מצבו האמיתי כשאני אפתח אותו?

האם הסיכון שווה כי הרכב באמת בובה.

• תוכן חדש...