Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש טמבון לבן לפיאט פונטו 99..כמה לדעתכם זה צריך לעלות לי...בדקתי בחלקי חילוף והיה להם רק טמבון שחור..עולה 240 שקל...עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל במחיר בגלל הצבע?

פורסם

חבל שלא כתבת אם מדובר בפגוש (טמבון) קדמי או אחורי.

פגוש חדש מגיע בצבע שחור ויש לצובעו אצל צבע רכב עם צבע יסוד מקשר כדי שלא יתקלף צבע הרכב ממנו.

פגוש משומש, מפרוקי רכב, אולי תוכל להשיג כבר בצבע לבן אך תאלץ לחש הרבה כדי למצוא.

לתשומת לבך - יש הבדל בין פגוש קדמי ברכב עם מזגן מקורי שיש בו פתחי אויר יותר גדולים, לבין פגוש לרכב שהגיע ארצה ללא מזגן (והותקן בו מזגן ישראלי) ויש בו פתחי אויר קטנים.

לכן התקן פגוש עם פתחי אויר גדולים כך שאם המזגן במכוניתך הנו ישראלי יעלה כושר הקרור שלו.

חנות חלקי חילוף (חדשים) מתמחה בפיאט: "נחום סודאי בע"מ", רח' בן אביגדור 3 ת"א,

טל' 03-5618052.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם
חבל שלא כתבת אם מדובר בפגוש (טמבון) קדמי או אחורי.

פגוש חדש מגיע בצבע שחור ויש לצובעו אצל צבע רכב עם צבע יסוד מקשר כדי שלא יתקלף צבע הרכב ממנו.

פגוש משומש, מפרוקי רכב, אולי תוכל להשיג כבר בצבע לבן אך תאלץ לחש הרבה כדי למצוא.

לתשומת לבך - יש הבדל בין פגוש קדמי ברכב עם מזגן מקורי שיש בו פתחי אויר יותר גדולים, לבין פגוש לרכב שהגיע ארצה ללא מזגן (והותקן בו מזגן ישראלי) ויש בו פתחי אויר קטנים.

לכן התקן פגוש עם פתחי אויר גדולים כך שאם המזגן במכוניתך הנו ישראלי יעלה כושר הקרור שלו.

חנות חלקי חילוף (חדשים) מתמחה בפיאט: "נחום סודאי בע"מ", רח' בן אביגדור 3 ת"א,

טל' 03-5618052.

בברכת שנה טובה - רפי לין :smile:

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

תעדכן כמה עלה לך.

פורסם

תודה רבה לך...

טוב אז בקשר לאיזה טמבון זה אז זה קידמי..ויש לו פתחי אוורור די גדולים.להבדיל מהפונטו האחרות שהטמבון השחור הוא מלא ובקושי יש פתחי אוורור..אז ככה אני מקווה שאני ימצא ישר לבן בלי שאני יצטרך לרוץ לצבעי וכל זה..אם יש כאן מישהו שהוא מאיזור אשדוד ומכיר איזה פירוקיות שקיים אצלם טמבון כזה שיגיד לי...

שוב תודה

פורסם

נסה בק.מ.ר. בנצר סירני טל. 08-9203737

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...