Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo S40 שנת 98

sardes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב משפחתי (בעיקר לאשה) בגבול ה 50K ראיתי S40 עם 100K קמ. שמורה ויפה אבל הבעיה שאני לא ממש מכיר את הדגם הזה (המפגש האחרון שלי עם ולוו קטנה היה ה340 מתחילת שנות ה80 שהיתה בעצם DAF משופרת ולא יותר). הדילמה היא שהאוטו ניראה כמו הגדולים ומאובזר מעבר למשפחתית ממוצעת השאלה אם היא גם אמינה נוחה וחסכונית כמו הגדולות (משהוא יודע במיקרה מה התצרוכת ממוצעת שלה?). השמח לקבל חוות דעת או המלצות על רכבים אחרים. אבל לא משהוא בסדר גודל של הS70 כי כמו שאמרתי אשתי אמורה לנהוג בה והיא מסרבת בתוקף לעלות על רכב בגודל כזה.

תודה, גיא.

פורסם

הרכב הזה מבוסס על מיצובישי כריזמה ונחשב באירופה כרכב משפחתי.

א-ב-ל האוטו כפי שציינת מיועד בעיקר לאשה - אם היא לא רוצה את הרכב הזה - רד מהעניין לא שווה לריב על כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צביקל'ה הוא התכוון שאשתו לא מוכנה ליסוע על רכבים בגודל של הS70,אני מאמין שעל הS40 היא כן הסכימה לעלות אחרת הבחור לא בעל טוב.:wink:

פורסם

בהתייחס להערה של חברי מההודעה הקודמת:

אם ה-S40 באה בחשבון, היא אוטו בהחלט נחמד, אך האחזקה שלו לא תהיה זולה כ"כ. וולוו אף פעם לא הצטיינו במכוניות "קטנות" וה-S40 מהדגם הראשון אינו יוצאת דופן בעניין הזה.

(דגם 2004 הוא כבר סיפור אחר, אך גם המחירים אחרים)

אם תקנה, צפה לקשיים במכירה האוטו לא ממש סחיר (וזה גם אומר שאפשר לעמוד המקח עם המוכר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במחיר של 50 אלף, יש מעט מכוניות שייתנו לך תמורה כ"כ טובה. בסה"כ - רכב בטוח, נאה למראה ובעל ביצועים סבירים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...