Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התיבה הרציפה של האונו היא הסיבה שעד לפני שנתיים שלוש היו תיבות רציפות בעיקר בקטנועים.

casper אל תזלזל באונו הזו (היא שלי) הגיר הזה עבר 185000KM ללא שום בעיה וגם לא נראה שתהיה אחת בקרוב .

אם תקפיד על טיפולים בזמן ואפילו קצת לפני הזמן ,תאמין לי שזה יהיה אוטו אמין מאוד (כמו כמעט בכל אוטו) ואצלי זו עובדה!

ולפותח השירשור לפי דעתי אין לך ממה לחשוש ,אך אני ממליץ לך לנסוע דרך מצפה רמון (לפחות בחזרה) מישום שהעליות יהיו יותר מתונות.

בברכה

סהר אשכנזי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שלומך אמיר ?!.. אין לך מה לדאוג תאמין לי, אגב הדרך שלך היא ב10 ק"מ יותר אורכה מישלי,

נסענו לאילת בחופש עם הרכב שלי (גולף 92 148K 1300) גם 3 חברים וציוד+מקרר.

הדרך הייתה 860KM נסענו בלילות, בהלוך גם בחזור. עצירה אחת למתוח את הגוף קצת.....

מהירות ממוצעת 100KM\H מזגן פה שם לריענון. בחזור היה איזה 205 חוצפן שחשב שהרכב שלו מהיר, (אחרי הטיפול קרבורטור הוכחתי לו שלא...) אבל לא רציני לנסוע כול הדרך על 140...

עזבתי...... לא משנה שבעליות של אילת עקפתי 20 רכבים וגם את הבעל ה205. החוצפן.

היה נחמד לראות אנשים תוקעים באמצע העליה וגולף "עלובה" עוקפת אותם...

טוב לא משנה נסחפתי... בקיצור אמיר ידידי סע בראש שקט אין לה מה לדאוג בקשר לרכב, ככה זה היה אצלי לפחות, לא התחמם לא כלום.

צריכה ממוצעת תיצא 1 ל 10 עם משקל כזה ולפעמים מזגן, אל תפעיל בכלל מזגן בעליה...

אני נסעתי עם דיהוו רייסר גם 4 חבר'ה לא קטנים ומשקל, והרכב נסע מצויין, וגם נסענו כמה חברים עם הגולף הקודמת שלי שנת 90 1600 אוטומט, גם כולם נסעו וחזרו בשלום, סע רגוע על תעבור את ה 90, עדיף חלון ולא מזגן רוב הדרך.

תדלק וסע לשלום.

אוטובוסים יעלו 150 לכל אחד כיוון כפול, ותצטרכו לפחות 2 מוניות או שלוש ביום נגיד תיהיו שם 4 ימים זה 50 שקל מוניות ביום לכולם יעלה לכם 1000 שקל כל הנסיעות, והוא לא נדבר על נוחות, או על חופשיות לשמוע איזה דיסק שבא לך ולדבר ולצחוק איך שבא לך, באוטובוס זה צפוץ ולא נוח.

דלק יעלה לך 450 בהגזמה, עדיף רכב, תוודא שיש לך ביטוח עם גרר בתוקף למקרה שחס וחלילה...

הכל יכול להיות.

נסיעה טובה ותחזרו בשלום.

כפיר

כפיר.... לא יודע מה איתך אבל עם הרכב שלי עשיתי הלוך חזור עם מכיל אחד מלא 55L + דלק עד הפקק. מלאתי בפרדס חנה. עד אילת וחזרה במיכל עשיתי 860KM + לחיצות מיידי פעם (כביש 6 מגרה). אההה.... ותעשה חישוב כמה ליטר זה יוצא לק"מ......... אני יעזור לך כ1:15

תמיר

פורסם

למה לא מילאת ביציאה מאילת?

בלי מע"מ המחיר יוצא כמעט שקל פחות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למה לא מילאת ביציאה מאילת?

בלי מע"מ המחיר יוצא כמעט שקל פחות...

אם אני הייתי משלם על הדלק אז תאמין לי שהייתי מביא גם ג'ריקנים מהבית למלא דלק...ולמכור פה בשכונה....

המחיר היה שמה 4.84 שקל לליטר 96.

תמיר

פורסם

חבר'ס תודה רבה, שמחתי לקבל ולקרוא את תגובותיכם העינייניות!!

רק אציין שהסאגה נפתרה- הרכב שיקח אותנו לאילת "הרחוקה" יהיה ברלינגו 2005 פרטי של אחד החברים ( אבא שלו מצא סידור לימים האלו לבסוף).

מבחינתי, זה הרכב המושלם לנסיעה, מנוע דיזל חסכוני ומעולה, נפח מטען+נוחות, פונקציונאליות וכו'..

will- הרעיון עם הפזומט הועלה כמה פעמים.

מבחינה טכנית, יש לאחד מהארבעתנו ברלינגו 2004 עם דלקן!! (אוטו חברה של אביו)

העניין הוא שהחברה לא מבטחת נהגים מתחת לגיל 24, גם במשפחה.

מבחינתנו, ומבחינת אבא שלו, זה מאווד מסוכן ולא אחראי לרדת בצורה כזאת לאילת!!

לגבי הדרך עצמה, בתור אחד שמטעמי צבא מבקר במחנה שיזפון (או שיבזון, איך שבא לכם:wink: ) אחת לשבועיים, אני יודע בוודאות שאת הדרך אנחנו נעשה דרך מצפה רמון.. כאשר ההשתלבות עם כביש הערבה יעשה בק"מ ה-101..(שם גם ננוח לפי המסורת).

רכב השככרה הועלה כאופציה, אבל המחירים הרבה יותר גבוהים ממה שזה נראה בהתחלה, ובנוסף קשה להסתדר עם ביטוח לנהגים צעירים (מתחת ל-24).

לכל המגיבים-המון תודה על העצות.

השתכנעתי לחלוטין ונכנסה בי הרגשת ביטחון בנוגע לרכב!!!

בכל מקרה, בגלל שהנסיעה הזאת נפתרה כבר בדרך אחרת, אני אתכנן לחג הבא (סוכות) מסלול אחר לגמרי, שיכלול דרכים ושבילים נעימים לנסיעה אי שם בצפון :-D

שוב תודה

אמיר.

פורסם

Take the peugeot.

At least you'll enjoy the ride :-D

Even if you'll get stuck on your way to Eilat - 4 hours top and you have a toeing car taking your car to Eilat.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את האמת מי שאמר שכדאי לנסוע דרך מצפה רמון צדק

לפני שנה נסעת עם ההורים לאילת ואבא שלי נסע דרך מצפה

ועוד אחד שבילה איתנו באילת יצא עם רכב אחר

ויצאנו ב-11 מקרית גת שעה שבה ידוע שיש הכי הרבה עומס בכביש הערבה

החבר נסע דרך כביש הערבה

ואבא שלי דרך מצפה רמון

חשוב לציין - הנסיעה עברה חלק לא היתה הרבה תנועה לכן גם עקיפת רכב איטי ממש לא היתה בעיה ואפילו היינו מצליחים בדרכים לעקוף שיירות של 3-4 כלי רכב ברציפות

לעומת חבר של ההורים שלי סיפר שיצא לו להתקע בשיירה שנסעה כל הדרך על 80-90 קמ"ש בגלל משאית ולקח לו המון זמן שכל הנהגים עקפו אותה וגם הוא

ואני זוכר שהתחברנו לכביש הערכה מרוב העומס של הכלי רכב האיטיים ואלה שבאים ממול לא היה אפשרי כמעט לעבור את ה-100 קמ"ש

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לגבי הדרך עצמה, בתור אחד שמטעמי צבא מבקר במחנה שיזפון (או שיבזון, איך שבא לכם:wink: ) אחת לשבועיים, אני יודע בוודאות שאת הדרך אנחנו נעשה דרך מצפה רמון.. כאשר ההשתלבות עם כביש הערבה יעשה בק"מ ה-101..(שם גם ננוח לפי המסורת).

אני חוזר על ההמלצה לא להתחבר בכלל לכביש הערבה אלא לנסוע דרך כביש 40 ואז מערבה לכביש העובר בסמוך לגבול המצרי.

אלא אם כן העצירה אצל כושי כ"כ חשובה לך...

אנחנו בטיול האחרון נסענו כפי שהסברתי ועצרנו רק במצפה רמון להחלפת נהגים.

חברה שלי נהגה ת"א-מצפה, ואני מצפה-אילת.

ביחד עשינו 1:10.5 שזו בדיוק הצריכה שמתקבלת בנסיעה משולבת רגילה בשגרה אצלי. מצחיק, כי היא נסעה רגוע וחסכוני ואני נסעתי הכי אגרסיבי שאפשר כולל מפגשים עם המנתק בשלישי (מזדה3 אוט')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כרגע אופציות ריאליות יותר הם סוזוקי בלאנו (1.6 אוטומטית עם בגאז' סביר), רנו מגאן קלאסיק (נוחות, מרווח) והחשובה מכולם- ברלינגו 2004 (דיזל, המון מקום, הרכב האולטימטבי)...:-)

.

הרכב האולטימטיבי לרדת איתו לאילת זה רכב ליסינג, במיוחד אחרי יום שבת. :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...