Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטו הקודם שלי קיבלתי מכה בקורה כתוצאה ממחסום שהרימו עלי מהכביש בכניסה למלון.

השמאי אמר שזה לא שאסי,קיבלתי פיצויים מזעריים.

כשמכרתי את האוטו בבדיקה,יצא שאסי והייתי צריך להוריד 8K.

אני חושב שזה שאסי,אבל כל אחד יגיד לך משהו אחר..

nissan silvia s14

פורסם

שאסי, לא שאסי, זה משתנה בין בוחן לבוחן, אבל יש משהו קבוע- עבור המוכר זה לא שאסי, ועבור הקונה זה כן, וכל צד בעסקה ינסה להגדיר את הפגיעה כמה שיותר נוח בהתאם למצבו.

אני קיבלתי מכה באחת הקורות שצמודה לדלת, בבדיקה אחת אפילו לא שמו לב לזה וחשבו שאוטו קיבל שם מכה אבל בלי קשר לשאסי כי ראו תיקונים באזור הכנף, בבדיקה אחרת הבוחן טען כי זה שאסי בדוק והזהיר את הקונה מפני, ככה ששום דבר לא בטוח.

בכל מקרה הכי נוח להסתכל על זה ככה- אם את הקורה הזו אתה לא יכול לפרק ולהרכיב חדשה בעזרת הברגה או משהו פשוט, וצריך לרתך ולהלחים חלקים לשלדה, אז זה לרב שאסי או קצה שלדה, וזה דבר שינסו כמה שיותר לטחון אותה במכירה שתבוא, גם אם לרב זה לא ליקוי בטיחותי ולא משמעותי בכלל.

פורסם

השאלה היא אם אתה מגדיר מכת שילדה כמה שאומר לך המכונאי בבדיקת קנייה או פחח מקצועי שאין לו אינטרס (כי למכונאי בבדיקת קנייה יש אינטרס להגיד פגיעת שילדה כדי לכסת"ח).

אצלי יש קצה שילדה ע"פ בדיקת הקנייה, בבדיקה אצל פחח בעל וותק רב בתחום (עוסק בתחום מעל 30 שנה,תעודת רב אומן וכל יתר הקשקושים) נאמר לי שאין לרכב כל פגיעת שילדה, למעט נגיעה קלה בקורת הרוחב האחורית,שהיא לא נחשבת בכלל לקורת שילדה,והיא חסרת כל משמעות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...