Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאריך לטסט

Lotus Omega
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חבר שלומד במקביל אלי, קיבל תאריך לטסט, בים ראשון הקרוב (ה25.9) לשעה 8:20..

הוא לא חייב לקחת אבל זו אופציה.

האם לדעתכם זה כדאי או שעדיף לוותר?

מצד אחד יום ראשון בוקר עומס בלגאן.

מצד שני, אולי זה עדיף, ככה הוא ידע איך להתמודד עם עומס.

אבל, ופה המילכוד, הטסט הנ"ל זה המועד האחרון שיש עד אחרי החגים.

ז"א בערך נובמבר.

האם עדיף לקחת את הקושי של היום הראשון או לדחות את זה, עד לאחרי החגים?

ואנא, תענו על השאלה הנשאלת, זה באמת חשוב.

בתודה מראש, אור.

פורסם

אמממ מישהו שאני מכיר עשה טסט לקראת 8 וכנראה הטסט גלש ל 8... בכל מקרה הוא אמר שלא מומלץ... כל הילדודס בדרך לבצפר קופצים לכביש...

אצלי בעיר לא לומדים יום שישי אז כנראה שאני אקבע ליום שישי שזה יגיע אליי... או לפני 8 אם זה אפשרי בכלל כי אין בכלל תנוע פה בשעה כזאת (אריאל)

אגב אותו אחד נכשל טסט ראשון ועבר שני...

וככה לא לומדים איך להתמודד עם עומס כי את זה לומדים בשיעורים... נראה לי יותר ילמד איך מקבלים הרבה עצבים וזורקים 300 ש''ח לאויר...

בכל מקרה בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני זוכר (וזה היה מזמן) כשהמורה שלי שאל אותי במפתיע אם אני מעוניין לעבור טסט בעוד יומיים.

מיד וללא כל מחשבה עניתי כן, הדבר היחיד ששאלתי היה למה אי אפשר היום?

כל מה שרשמת לגבי השעה הם תירוצים! עזוב את זה, שטויות.

קח את התאריך הכי קרוב שיש לך, אם תיכשל.... תיגש שוב ואם תעבור יהיה לך רשיון. (ותוכל לייעץ בפורום ייעוץ לקנייה שזו המטרה למעשה :-P)

בהצלחה,

חי.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שילך על זה.

כל שעה ביום והבעיות שלה..

כל עוד אין לו אפשרות לעשות טסט ב-3 בבוקר, זה לא באמת משנה.

ד"א אני עברתי טסט ראשון שהיה בשעה כזו בערך.

שיהיה בהצלחה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני עשיתי בצהריים, בפ"ת, ועברנו ליד מלא בתי ספר וגני ילדים.. היה עמוס בכבישים ומלא ילדים התהלכו בחוץ..

אני עברתי, זה שהיה איתי לא..

מסקנה?

תנאי הדרך הם לא הגורם העיקרי אם תעבור או לא - אלה אם אתה יודע לנהוג או לא..

ומה הוא יעשה כשהוא יצטרך לנהוג בשעה כשזאת כשהוא עם רשיון? לא ינהג?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תנאי הדרך הם לא הגורם העיקרי אם תעבור או לא - אלה אם אתה יודע לנהוג או לא..

לא בהכרח.. שמעתי מהרבה אנשם שנכשלו בטסט ראשון בגלל שחתכו אותם או כל דבר שלא הייתה להם שליטה עליו.

לעומת זאת יש הרבה אנשים שנגעו להם בהגה בלמו להם וכו' ועדיין עברו.. אני מכיר רק בנות כאלה, אבל לא ניכנס לזה.

ומה הוא יעשה כשהוא יצטרך לנהוג בשעה כשזאת כשהוא עם רשיון? לא ינהג?

עם כל הכבוד (ויש כבוד..:)) יש הבדל מאוד מהותי בין לנהוג בטסט לבין לנהוג בעולם האמיתי..

5 תווים.

אור.

פורסם

נזכרתי במקרה אחד...

מישהו שאני מכיר עשה טסט... ויש כיכר שתמיד נוסעים בה סקייטרים ועוד... אז חבר שלי יצא בפתאומיות עם הסקייטבורד או האופניים (לא זוכר...) לכביש מהכיכר... (כיכר ממש גדולה) אז הטסטר בלם את זה שעשה את הטסט והוא נכשל טסט ראשון...

מוסר השכל: לא משנה מתי תעשה טסט תמיד יכול לקרות משהו או שמישהו יקפוץ לכביש וכדומה... אבל כל עוד תוכל לצמצם את התופעה בכך שתבחר שעה נוחה לטסט אז אני לא רואה סיבה למה לוותר על סיכוי יותר טוב...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
נזכרתי במקרה אחד...

מישהו שאני מכיר עשה טסט... ויש כיכר שתמיד נוסעים בה סקייטרים ועוד... אז חבר שלי יצא בפתאומיות עם הסקייטבורד או האופניים (לא זוכר...) לכביש מהכיכר... (כיכר ממש גדולה) אז הטסטר בלם את זה שעשה את הטסט והוא נכשל טסט ראשון

לא ברור לי,

הטסטר מגיב לפני הנבחן ואתה מצפה שהוא יקבל רשיון נהיגה. מי יבלום בשבילו ברכב רגיל ללא מערכת כפולה?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

כנראה שהוא לא הגיב בזמן הנכון לפי הטסטר... ואז הוא בלם אותו...

סיפר לי חבר שלי... אני מכיר את כל אלה שהשתתפו במקרה רק שלא ראיתי את זה...

מה שהכי מצחיק זה שעשה טסט גם סקייטר... חחחח (אגב השתתף ב 2 תוכניות של AXN מאניה)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שיקח את זה, רק אם הוא מרגיש מוכן לטסט!

אני עברתי טסט ראשון לאוטו ועשיתי אותו ביום שישי בערך ב10

ואופנוע ביום ראשון ב7 וחצי בבוקר, ועברתי, ועברנו גם ליד בית ספר,

הכל עניין שאם אתה מרגיש מוכן ויודע להסתדר עם מצבים.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שלום לכם אנשי הפורום החביב הזה.

אני האיש שמדובר עליו, ולקחתי את הטסט הזה מכמה סיבות:

1. אני מרגיש בטוח על ההגה, ואני מרגיש מוכן. נכון, אני יכול לטעות, אבל אם אני אהיה ערני מספיק, אין סיבה שמשהו יפתיע אותי על הכביש. נכון שלא הכל תלוי בי, אבל תשומת לב שלי יכולה בהחלט לעזור לנושא.

2. לפי המורה שלי (שהוא גם המורה של Lotus Omega), לא סביר שיהיו לי שעות טובות יותר במהלך חודש אוקטובר (בגלל מיעוט ימי העבודה בגלל החגים), לכן רוב הסיכויים שאם אני מחכה, אני אגש לטסט רק בעוד יותר מחודש.. אני כבר שיעור 31, ואני חושב שאני מסוגל לעבור.. ויותר מזה אני לא רוצה לגרור את השיעורים.. מקסימום- אני אכשל.. אז אני אחכה שבועיים או אולי קצת יותר, ואבוא לטסט הבא עם יותר ידע לגבי מה צריך לעשות בטסט, ואעבור טסט שני..

תודה לכל מי שענה כאן :-) יש לכם אחלה פורום.

• תוכן חדש...