Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כחלק מפרוייקט (שיפוץ וצביעה של הטמבון), אני רוצה לדעת איך הכי כדאי להדביק את הטמבון

אפוקסי?

לבינתיים החזרתי אותו לאזיקונים לבנים

תודה.

Picture 027.jpg

Picture 035.jpg

Picture 034.jpg

Suzuki Jimny

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושבת שאפוקסי יחזיק מעמד.

כמו שאני יודעת טמבונים לאחר תאונה לא מתקנים בדרך כלל מחליפים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל, את צודקת, אבל מדובר כאן על פיאט אונו, משמע, לא כלכלי להחליף פגוש, בטח שלא בגלל הקרע הקטן הזה.

עידו, תבדוק עם פחח אפשרות מילוי חומר על ידו באופן מקצועי, לא אמור להיות יקר מידי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ליטל, את צודקת, אבל מדובר כאן על פיאט אונו, משמע, לא כלכלי להחליף פגוש, בטח שלא בגלל הקרע הקטן הזה.

עידו, תבדוק עם פחח אפשרות מילוי חומר על ידו באופן מקצועי, לא אמור להיות יקר מידי...

חס וחלילה תאונה, שלא נדע !

הטמבון ככה כבר כמה שנים, את הכל אני רוצה לעשות בעצמי, לכן אני צריך לדעת איך להדביק את זה..

Suzuki Jimny

פורסם

אני לא בטוח שפגוש אחד יעלה כזה הרבה. בטוח שלא אחד מפירוק.

בכל מקרה - יש חומר למילוי שניתן לתקן - לכל פחח צריך להיות.

...Carpe Diem

פורסם

בד"כ עושים הלחמה עם פן תעשיתי וחתיכה של פלסטיק מפגוש דומה לשלך,אבל לפי מצב הפגוש בתמונה לא נירא לי שניתן להלחים ולכן תצתרך לקנות אחד חדש! לידיעתך פגוש חדש תחליפי עולה 120 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בד"כ עושים הלחמה עם פן תעשיתי וחתיכה של פלסטיק מפגוש דומה לשלך,אבל לפי מצב הפגוש בתמונה לא נירא לי שניתן להלחים ולכן תצתרך לקנות אחד חדש! לידיעתך פגוש חדש תחליפי עולה 120 ש"ח.
כן..אני יודע שזה זול, אבל אני מחפש דרך לעשות את העבודה לבד .. בלי חדשים..

Suzuki Jimny

פורסם

עידו, מה שלא יהיה, זול, לא זול, לבד, לא לבד

תשתדל להשיב את הפגוש במהרה לרכב, הבנתי שזה לא חוקי לנסוע ללא פגוש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
החזרתי מזמן (כמה שעות)

אין עוד הצעות???

אין...

רק החומרים בתיקון וצביעה של החלק יכולים לעלות לך כמו חצי פגוש חדש, אז למה בכלל להתאמץ ?

פלסטיק מגן קידמי לרכב כ"כ פופולארי לא אמור לעלות הרבה, ברר מחירים - ייתכן ותופתע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי דעתי עם מחיר כזה (120 ש"ח), הייתי שוקלת להחליף ולחסוך את כל העבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

או קיי..אם אתם טוענים שאין חומרים אז אני ייצבע את הטמבון בשחור, ואת האזיקונים בשחור, ואת שאר החורים נמלא בסיליקון

(וכמובן נשייף לפני עם נייר מים עדין)

Suzuki Jimny

פורסם

כמובן שאנחנו רוצים תמונות של "אחרי".

בהצלחה

ל'

• תוכן חדש...