Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אפוקסי יחזיק את זה מצויין..

תנסה להדביק ותשאיר את האזיקונים לחיזוק עד שזה יתייבש סופית..אחרי זה את החורים תסתום עם אפוקסי גם כן וצבע הכל בשחור..

עשינו אני וחבר משהו דומה פעם בשרייד 92 שלו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיון שהפגוש גמיש ועומד במקום בו יש תזוזות כל הזמן - שום דבר לא יעזור.

השבר נרחב מידי.

רק החומרים והעבודה יעלו לך יותר מפגוש במצב טוב מפירוק.

יש דברים שלא משתלם לעשות.

פורסם
מכיון שהפגוש גמיש ועומד במקום בו יש תזוזות כל הזמן - שום דבר לא יעזור.

השבר נרחב מידי.

רק החומרים והעבודה יעלו לך יותר מפגוש במצב טוב מפירוק.

יש דברים שלא משתלם לעשות.

הבנתי..אבל אני אנסה את מה שאחד מהחברים פה אמר מקודם..אני ידביק עם אפוקסי ולפני יחזק עם אזיקונים ואחרי כמה זמן (כמה שעות טובות ואפילו כמה ימים) נוציא ונראה מה נסגר עם הטמבון הזה.

אם לא מנסים לא יודעים :)

Suzuki Jimny

פורסם

תגיד לי - גם לאונו שלך יש את מחלת "הברגים הקדמיים מתוכננים מעפן ולכן הפגוש מתדלדל לו תמיד"?

יש שני ברגים פנימיים בפינות שכבר בכמה אונואים ראיתי שלא תופסים היטב, או שמישהו תפר אותם מחוץ לטמבון...

...Carpe Diem

פורסם

אני אומר לך מנסיון מר - חבל על העבודה שלך.

הכל ייראה נהדר עד הנגיעה הראשונה שבה הכל יפתח וישבר מחדש, כי הפלסטיק של הפגוש גמיש ואילו ההדבקה או החומר לא. אם פגוש עולה 120 שקל אני בכלל לא מבין מה אתה חושב פעמיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ואיך יצא?

האמת שיצא לנו נהדר..זה מחזיק עד היום מצויין.

הדבק היה אפוקסי לא שקוף רגיל, הוא היה בצבע אפור סמיך יותר מהרגיל.. מה שעשינו זה ששמנו דבק בין החלקים השבורים עצמם, לאחר מכן חיזקנו עם אזיקונים בדיוק כמו שעשית, ועל השבר עצמו מלמעלה לכל אורכו שמנו עוד קצת דבק..קצת קשה לתפוס את זה שזה יהיה ישר עד הייבוש אבל אני בטוח שתסדר, אצלו השבר היה במיקום טיפה שונה אגב, (ממש מקדימה). אם אתה לא רוצה לקנות חדש אז למה לא לנסות..מקסימום אם לא יילך אז תקנה אחד אחר.

פורסם

עבודת יד גובלן:ניתן כפי שטענו חכמים ממני לפני להשתמש בחומר פחחים(בונדו).עלות כ-40 ש"ח למיכל קטן באוטודיפו.עובד לא רע בכלל.רק מה תצטרך להדביק לו גשר כדי שיתפוס מבתוך השבר.אותו סיפור עם אפוקסי.אם יש לך גישה לפיברגלאס וידע איך עובדים איתו,מה טוב.יהיה לך פגוש מעולה ומהר.

בינינו-תקנה אחד ב-120 ש"ח ואת העבודה הקשה תלמד על בעיות יקרות ורציניות יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביררתי לך היום וטמבון חדש(לא מקורי) עולה 110 ש"ח לפני מ"עמ!!! לפי דעתי לא שווה לך את כל הבלאגן הזה של ההלחמה כי זה לא ילך לך,היה לי את אותו הסדק בדיהטסו שרייד והלחמתי תאמין לי שלאחר נסיעה ראשונה הסדק נפתח שוב פעם,כי הסדק נמצא במקום ממש בעייתי ומהרעידות ההלחמה פשוט לא מחזיקה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...