Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206-אחוזת דיבוק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה..תיקנתי לחבר שלי את הסאן רוף(מנוע הלך,רצו במרכזי 600ש"ח רק לדעת למה הוא לא זז..)

טוב..לא בדיוק תיקנתי,פרקתי את כל הגג,כולל מנגנון וחלון ואנחנו בהמתנה למנוע חליפי שיורכב במקום הסורר..:-x הצרה היא שמרגע שהרכבתי את הכול חזרה(כולל בידוד חוטים ומפסק)הכבל שמספק מתח רציף(לזיכרון רדיו+בקומבינה ד.רכב)הפסיק לעבוד..ואין לי מושג למה!בדקתי פיוזים ואין גם קצרים,כל שנותר לי לעשות זה להעביר חוט חדש מהמצבר,ולא נעים מהחבר...אוטו יחסית חדש:neutral: מישהו נתקל בתופעה המוזרה?

תודה,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לסנרוף יש יחידת בקרה שמקושדת למחשב המרכזי ברשת תקשורת ו+ יעודי , תבדוק פיוזים עפי ספר רכב בבית פיוזים או על המחשב המרכזי [bSI] [תלוי במודל של הרכב].

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...