Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתם טורחים להכנס ולקרוא איך העסק עובד אולי הייתם מבינים גם למה זה כל כך זול.

מה שהם עושים זה פשוט אתה מציע הצעה, דמי השתתפות הינם 10 שקל עכשיו אתה צריך לתת מחיר שאתה רוצה לשלם על המוצר, אם תחזור ההצעה על המוצר פעמיים שתי ההצעות "שרופות" כלומר לא אפקטיביות יותר.

עכשיו נגיד שאני הצעתי על מוצר שעולה 250 ש"ח - 246.54 ומתחרה אחר הציע 256.55 בינתיים הוא מוביל ואני צריך להמשיך להציע הצעות בכדי או לשרוף אותו (לנחש את הסכום שהוא הציע) ואו להציע מחיר גבוהה יותר שאף מתחרה אחר לא הציע.

יש לשים לב שנמכר רק מוצר אחד בכל מכרז! זאת אומרת שלמשל מכשיר PSP שנמכר במכרז בעד 250 שקל ויש עליו מינימום הצעות 470 עד סגירת המכרז אז כל הצעה הינה 10 שח (הרווח שלהם למעשה יהיה 4700-המחיר האמיתי של המוצר+המחיר שה"זוכה" משלם.)

אתר מאוד ריווחי לדעתי אם הוא מצליח להריץ הרבה מכרזים ביום והרעיון עצמו מאוד נחמד ומתוחכם לגרום לאנשים כמוכם שלא הולכים וקוראים את החוקים למסור לידם 10 שקל ואו לאנשים שכן הבינו בערך את העניין להשלות את עצמם שהסיכוי שלהם לנחש נכון הוא גבוהה (:

בברכה,

אבי.

פורסם

אני אהבתי תרעיון, זה כיף.

זה כמו למלאות לוטו.

הגשתי שתי הצעות למוצר מסוים.

הצעה אחת נשרפה לי, והצעה אחת עדיין קיימת במקום 7.

• תוכן חדש...