Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את אותו הדבר אפשר להגיד על המנטה 1200.

להרגיש עם ולנסוע בלי.

אני בטוח לא זה שאומר או חושב להגיד את זה.

אני יודע מה מנטה שווה ואני אוהב אותה גם בלי השתלות של V6-ים.

אלעד, תירגע וקח את זה בקלות. לא טענתי שום דבר רע נגד המנטות והGT, וגם לא התכוונתי.

אני מצטער שהצלחתי להרגיז/להכעיס אותך.

:-P

מקווה שהובהרה הטענה,

המנטה היא אחלה של רכב, והייתי מת לכזו.

ניר.

משכנתא זה קל

• תגובות 344
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בטוח לא זה שאומר או חושב להגיד את זה.

אני יודע מה מנטה שווה ואני אוהב אותה גם בלי השתלות של V6-ים.

אלעד, תירגע וקח את זה בקלות. לא טענתי שום דבר רע נגד המנטות והGT, וגם לא התכוונתי.

אני מצטער שהצלחתי להרגיז/להכעיס אותך.

:-P

מקווה שהובהרה הטענה,

המנטה היא אחלה של רכב, והייתי מת לכזו.

ניר.

לא התעצבנתי, צריך הרבה זמן בשביל לגרום לי להתעצבן על מישהו כשזה קשור לרכב שלי (אלא אם כן אתה משתמש במילה "גרוטאה", המילה הזו פשוט מרתיחה אותי).

ותרים לי כבר טלפון לפני שאני מוכר את הגריל שלך למישהו אחר !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
:roll::?:

סליחה, התלבלבתי בינך לבין חולה הגה ...

פורסם
בניגוד למדינה ה"נאורה" שלנו, שכל רכב שהוא לא "1600 סמ"ק אוטומט סדאן" נחשב לכישלון. יש מדינות בחו"ל שבהם רכבים שנוסעים בד"כ בעיר מעדיפים מנוע קטן יותר שצורך פחות דלק. המנטה וה-GT הם דוגמאות ישנות. כיום יש גם טויוטה יאריס 1 ליטר, אופל קורסה 1 ליטר וכו'. אני רוצה לראות אותך פותח את הפה על היאריס והקורסה כי גם עליהם עוד 30 שנה יבוא איזה ילדון ויפתח את הפה ...

gluk, תביא את היפאנומטית שלך, אני יראה לך איך רכב בן 30 שנה, עם מנוע 1200 סמ"ק ועם העברת הילוכים ב-4000 סל"ד (לא מושך את המנוע שלי יותר מזה) נותן לך להריח את האגזוז (ואני אגלה לך גם מה הסוד, משקל יבש של כולה 860 ק"ג).

ד"א, לרכב הנ"ל בתמונה יש פנסי LED שהחליפו את הפנסים בדיוק כמו במנטה שלי.

מה הבעיה שלך? מישהו בכלל דיבר על המנטה? מישהו בכלל "נלחם על כבודן של היפניאוטומטיו1600"??!!! אתה חושב, שמזיז לי, למה מסוגלת המזדה שלי מהעבודה? אתה חושב, שאכפת לי בכלל, מי מנצח אותה ובכמה??? אני בחרתי בה? אני קניתי אותה? זה האוטו לדעתך, שמייצג אותי? סדאן1600 אוטומט- זה מה שאתה חושב, שהסגנון שלי במכוניות?!שאני בכלל חושב על לעשות תחרויות מטופשות בין מזדה לבין משהו, ובכלל בין משהו למשהו?

וכן, אני לא אוהב גם את היריס ואת הקורסה, זה לא הסגנון שלי במכוניות, ולא דווקא בגלל הביצועים!

וסליחה, לדעתי, ואני חוזר ומדגיש, לדעתי, מי שקונה אוטו, שאמור להיות "ספורטיבי" רק בגלל הצורה, ובעיקר חושב על "היעילות"- תרשה לי לא להבין אותו!

כמו שאני לא מבין את אלה, שמלבישים כל מיני "קיטים" ליופי על סוברו 1600, כדי לתת לה מראה של אימפרזה טורבו! זה הכל! ומנטה, אגב, זה לא אוטו ממש "ספורטיבי", זה האוטו עם המראה הדינמי והצעיר, אבל לא "ספורט", תקן אותי אם אני טועה במשהו! כמו, שגם הקאפרי שלי לא! וגם האסקורט 1100 שלי, שממש לא הייתה ספורטיבית, אבל נהנתי מכל רגע מלנהוג בה!

אז, מה הקטע עם העצבים פתאום??!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כפי שכבר רשמתי, אני ממש לא עצבני. זה ממש לא המקום לדיון האם המנטה והקאפרי הם כן רכבים ספורטיביים או לא. אני רק אסכם בזה שמנטה והקאפרי אומנם לא היו רכבי מסלול אבל הם היו האבנים הראשונות של המושג SUPER COUPE.

אם זה באמת מעניין אותך, תוכל לקרוא מבחן שאני פרשתי מתוך מגזין משנת 74:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24930&highlight=%EE%F0%E8%E4+%E8%E5%E9%E5%E8%E4

פורסם

לא עם הסכין, לא עם הגרזן...:mrgreen:

מה הבעיה שלך? מישהו בכלל דיבר על המנטה? מישהו בכלל "נלחם על כבודן של היפניאוטומטיו1600"??!!! אתה חושב, שמזיז לי, למה מסוגלת המזדה שלי מהעבודה? אתה חושב, שאכפת לי בכלל, מי מנצח אותה ובכמה??? אני בחרתי בה? אני קניתי אותה? זה האוטו לדעתך, שמייצג אותי? סדאן1600 אוטומט- זה מה שאתה חושב, שהסגנון שלי במכוניות?!שאני בכלל חושב על לעשות תחרויות מטופשות בין מזדה לבין משהו, ובכלל בין משהו למשהו?

וכן, אני לא אוהב גם את היריס ואת הקורסה, זה לא הסגנון שלי במכוניות, ולא דווקא בגלל הביצועים!

וסליחה, לדעתי, ואני חוזר ומדגיש, לדעתי, מי שקונה אוטו, שאמור להיות "ספורטיבי" רק בגלל הצורה, ובעיקר חושב על "היעילות"- תרשה לי לא להבין אותו!

כמו שאני לא מבין את אלה, שמלבישים כל מיני "קיטים" ליופי על סוברו 1600, כדי לתת לה מראה של אימפרזה טורבו! זה הכל! ומנטה, אגב, זה לא אוטו ממש "ספורטיבי", זה האוטו עם המראה הדינמי והצעיר, אבל לא "ספורט", תקן אותי אם אני טועה במשהו! כמו, שגם הקאפרי שלי לא! וגם האסקורט 1100 שלי, שממש לא הייתה ספורטיבית, אבל נהנתי מכל רגע מלנהוג בה!

אז, מה הקטע עם העצבים פתאום??!

NSU Club Israel

פורסם
ההיא שנראית כמו מיני מכונית על? הלבנה?

בדיוק. אני יודע שזה בודי מפיברגלאס אבל מה הסיפור של המכוניות האלה ? היא רשומה ברישיון כחיפושית ?

האם היא למכירה ? מישהו יודע בכלל מה הסטטוס שלה ?

היא נראית חללית ועתידנית, פוזה ללא פשרות :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
וגם האסקורט 1100 שלי, שממש לא הייתה ספורטיבית, אבל נהנתי מכל רגע מלנהוג בה!

גנאדי, הבנת את מה שאני ניסתי להסביר לך מזמן - אסקורט קופ?ה זה לא ספורטיבי!

חוץ מזה שהדיפלומט האנגלי שקנית ממנו את האסקורט דפק אותך...

הוא פרק וחזר לאנגליה עם 2 דלתות במזוודה.... :shock:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
לא עם הסכין, לא עם הגרזן...:mrgreen:

רק עם M16?:wink::-P:-D:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שושן אדום, שני דברים לפני שאני מבקש לחזור לנושא המקורי של השרשור:

1. רכב עם מנוע בעל נפח קטן הוא לא יותר חסכוני מאותו רכב עם מנוע בעל נפח גדול. כי כשיותר סוסים סוחבים את אותו משקל, הרכב דווקא יותר חסכוני.

2. התפלאתי שלקחת את המוסטנג דור שני כדוגמא מייצגת למוסטנגים, במאמר אותו הבאת בלינק. חוצמיזה ההגדרה של מוסטנג היא "ספורט משפחתית" והרכב בכלל מבוסס על פלקון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שושן אדום, שני דברים לפני שאני מבקש לחזור לנושא המקורי של השרשור:

1. רכב עם מנוע בעל נפח קטן הוא לא יותר חסכוני מאותו רכב עם מנוע בעל נפח גדול. כי כשיותר סוסים סוחבים את אותו משקל, הרכב דווקא יותר חסכוני.

2. התפלאתי שלקחת את המוסטנג דור שני כדוגמא מייצגת למוסטנגים, במאמר אותו הבאת בלינק. חוצמיזה ההגדרה של מוסטנג היא "ספורט משפחתית" והרכב בכלל מבוסס על פלקון.

1. אתה צודק רק במצב שאתה מנסה להאיץ ב-2 המכוניות לאותה מהירות, אז באמת המנוע הקטן יתאמץ יותר. אבל אם לא תאמץ את 2 המנועים אז המנוע הקטן יאכל פחות דלק. חבל שאתה רב איתי, תקח לך יאריס 1 ליטר ויאריס 1.3 ליטר, תסע בשניהם רגוע ותראה מי מהם יותר חסכונית.

2. זה לא אני לקחתי, זו כתבה שפירשתי ממגזין רכב בריטי. בנוסף יש לי גם חוברת עם כל הכתבות מכל המגזינים על המנטה ושם היא מנצחת במבחנים של אחד על אחד את כל המתחרות (סליקה, קאפרי וכו').

אם אני אראה לך איזה מבחנים מפורטים עשו פעם אתה תצחק על המבחנים שעושים היום בארץ ...

פורסם

שושן אדום

אין לי תואר ברבנות לכן אני לא רב איתך או עם כל אחד. התכוונתי לצריכת דלק ממוצעת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שושן אדום

אין לי תואר ברבנות לכן אני לא רב איתך או עם כל אחד. התכוונתי לצריכת דלק ממוצעת.

בכל מקרה, אני מקווה שתגיע מחר למפגש ונוכל ליישב את העיניינים ב-4 עיניים (אני מוריד את הכפפות BOXING מהבוידם, ואתה? :wink:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...