Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות קיבלתי דו"ח תנועה על פניה ימינה ונסיעה על נתיב השתלבות תוך עליה על סימונים של תחנת אוטובוס, והיום קיבלתי דו"ח על זה שהשתלבתי ישר לתוך התנועה ועל זה שלא נצמדתי לימין למרות שיש במקום תחנת אוטובוס.

מי יודע מה החוקים האמיתיים? (כנראה שהשוטרים לא יודעים אז הם ממציאים לפי מצב הרוח שלהם..)

אני הולך עם זה למשפט וכל עזרה תתקבל בברכה.

בריאות לכולם!

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שלך יש בעייה עם עניין ההשתלבות בתנועה (שני שוטרים , שני אירועים , שני דו"חות) אבל כדי שלא נשפוט אותך שלא בפניך :wink: - תן קצת יותר פרטים.

אני במקומך , אלא אם אתה בטוח שאתה מסוגל להפיל את השוטר בחקירה הנגדית - לא הייתי הולך למשפט.

פורסם

הוא באמת מתכוון ל 2 דוחות.

פעם ראשונה דוח על זה שתוך כדי השתלבות הוא עלה על סימוני כביש של תחנת אוטובוס.

פעם שניה שהוא לא עלה הוא קיבל דוח על זה שהוא לא צמד לימין, בימין היה סימוני כביש של תחנת אוטובוס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפני כמה שבועות קיבלתי דו"ח תנועה על פניה ימינה ונסיעה על נתיב השתלבות תוך עליה על סימונים של תחנת אוטובוס, והיום קיבלתי דו"ח על זה שהשתלבתי ישר לתוך התנועה ועל זה שלא נצמדתי לימין למרות שיש במקום תחנת אוטובוס.

אין שום סעיף שאומר שחובה להיצמד לימין. יש חובה לעבור לנתיב הימני בזמן מוקדם מספיק בשביל לא להיגרר לנסיעה על הפס הלבן בינו לבין הנתיבים שנוסעים ישר.

לגבי המקרה השני, אם אתה מתכוון לסימון תח"ץ על הכביש כאשר גם לפניו וגם אחריו (באותו קו) יש נתיב נסיעה רגיל, אין שום איסור נסיעה בקטע.

כך או כך, שני הדוחות שלך (לפי מה שאתה מתאר(בצורה מאד לא ברורה)) לא תקינים.

במקום שרטוט, יספיק שתרשום בדיוק את ניסוח הסעיף שכתוב לך בדו"ח.

פורסם
אין שום סעיף שאומר שחובה להיצמד לימין. יש חובה לעבור לנתיב הימני בזמן מוקדם מספיק בשביל לא להיגרר לנסיעה על הפס הלבן בינו לבין הנתיבים שנוסעים ישר.

לגבי המקרה השני, אם אתה מתכוון לסימון תח"ץ על הכביש כאשר גם לפניו וגם אחריו (באותו קו) יש נתיב נסיעה רגיל, אין שום איסור נסיעה בקטע.

כך או כך, שני הדוחות שלך (לפי מה שאתה מתאר(בצורה מאד לא ברורה)) לא תקינים.

במקום שרטוט, יספיק שתרשום בדיוק את ניסוח הסעיף שכתוב לך בדו"ח.

בבקשה מי שלא יודע /מבין שלא ירשום שטויות!!!

ישנה תקנה המחייבת נסיעה בצידו הימני הקיצוני של הכביש-תקנה 35

כמו כן לגבי פניה ימינה:

נהג שמתכוון לפנות ימינה יפנה כאשר הוא נמצא צמוד עד כמה שאפשר סמוך לשפה הימנית של הכביש ויפנה פניה חדה לימין ,זולת אם סומן אחרת על פני הכביש -תקנה 42

כמו כן לגבי הדוח שקיבלת רצוי מאוד שתרשום לנו מהו הסעיף שבגינו עברת את העבירה

כך אוכל לעזור לך יותר מאשר לרשום את כל האפשרויות .

באם תוכל להוסיף שרטוט יהיה יותר נחמד.

ירון מאיר

פורסם
בבקשה מי שלא יודע /מבין שלא ירשום שטויות!!!

קודם כל, בתור מישהו שעוסק בתחום בחיי היום-יום שלו, אתה יכול לסמוך עליי שאני מכיר טוב את החוק ויודע מה מותר ומה אסור.

אם נראה לך שטות מה שכתבתי, כנראה שלא הבנת נכון, או שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב.

אז ככה,

נהג לא מחויב לנסוע בנתיב שפונה ימינה מתחילתו. חובה עליו לנסוע בנתיב הישר הימני ביותר, ולפני הפניה עליו להשתלב בנתיב המכוון לפניה בלבד.

פורסם
קודם כל, בתור מישהו שעוסק בתחום בחיי היום-יום שלו, אתה יכול לסמוך עליי שאני מכיר טוב את החוק ויודע מה מותר ומה אסור.

אם נראה לך שטות מה שכתבתי, כנראה שלא הבנת נכון, או שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב.

אז ככה,

נהג לא מחויב לנסוע בנתיב שפונה ימינה מתחילתו. חובה עליו לנסוע בנתיב הישר הימני ביותר, ולפני הפניה עליו להשתלב בנתיב המכוון לפניה בלבד.

יניב,

הנך נכנס לסוגיה שאינה הועלתה כלל-וכלל בדיון.

בעיותו של פותח השרשור היא לאחר ההשתלבות לאחר הפניה ולא לפניה.

מכו-כן, אם אינך יודע לבאר את הודעותיך מלכתחילה, אזי רצוי שלא תגיב או לפחות לחץ על "כפתור" צפיה מקדימה.

עברה מס' 1 - לעניות דעתי העברה בוצעה על נסיעה בנת"צ, ולא על נסיעה על סימון מתחם ת.אוטובוס, שככל שאני מכיר את חוקי התנועה, לא קיימת עברה שכזו.

עברה מס' 2 - פניה ימינה מבלי להצמד לימין הדרך, דהיינו פריצה לדרך ישירות לנתיב השני(לפחות) מימין(הנהג חשב שהוא מבצע דריפט :wink: ).

שני הדוחות תקינים ותקפים, אין לך על מי להלין, אלא על עצמך בלבד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כל אחד יכול לפרש את הנושא כאוות נפשו

אך מיכיוון שפותח הת'רד לא רשם לנו את הסעיף שבגינו עבר עבירה (בשני הדוחות)

אנו יכולים רק לשאר .

ירון מאיר

• תוכן חדש...