Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD II - דיאגנוסטיקה בבית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזדות לא צריך. קח נורת ביקורת והתחל לבדוק.

מי שרוצה, שיפנה בפרטי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להוציא קוד תקלה זה לא שווה הרבה

כל היופי בוואג קום שאתה יכול לראות את הפרמטרים און ליין לדוגמא : מקודם עשיתי ניסיון נסעתי עם מחשב מחובר, אתה רואה לחץ גדישה לחץ דלק את הפולסים של המזרקים טמפרטורות שונות תפוקות עבודה שונות....תשדורות של חיישנים

קיצר אתה יכול לאבחן בעיות - שהמערכת בכלל לא יודעת שזאת בעיה...

פורסם

למי שמעדיף לקנות ערכות מוכנות ובדוקות ולא לעשות ניסיונות בבית, הנה קישור לסורק במיוחד לאמריקקיות (GM, זה כולל אופל, סאאב וכו'):

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ElmScan-VPW-OBD-II-Scan-Tool_W0QQitemZ4564202292QQcategoryZ43998QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ל-VAG יש קיטים הרבה יותר פשוטים וזולים:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ROSS-TECH-VAG-COM-COMP-OBD-2-II-INTERFACE-CABLE-OBD2-OC_W0QQitemZ4565063579QQcategoryZ43989QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איפה פה הקיט בדיוק ? ואגב מה שהבאת זה עם DB9 קח בחשבון שכל הלפטופים הנורמאלים החדישים לא מגיעים עם DB9 אז צריך גם לרכוש מתאם לUSB שהוא DB9 IN USB OUT שעולה קרוב ל100 שקל....ואף אחד לא מבטיח שהVAG COM יזהה את הקומבינה (למרות שאצלי הוא כן מזהה)

פורסם

אין סיבה שלא יזהה את הקומבינה.

זה ממיר את הממשקים 1 ל 1...

במקרה אני יודע איך זה בנוי בפנים.

בכל מקרה, הרעיון שלי הוא משהו בסגנון פאלם אינטגרלי או נוח לשליפה, שיראה נתונים בזמן אמת.

לנסוע עם לפטופ זה טוב כחוויה חד פעמית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין סיבה...וזה עובדתית אני מכיר אנשים שהVAG COM פשוט לא מצא את החיבור הזה.....

אגב...פאלם זה נחמד אבל תאחלס אתה לא צריך את זה.....כדאי פעם בשבועיים ככה להתחבר לראות שהכל תקין...וזהו, חוץ מזה כל עוד אין תקלה אין מה להתחבר...

פורסם

דווקא יהיה מצחיק לראות טרנד חדש, ערסים שמחברים לעונדות שלהם מחשבי פאלם דרך הכבל ומשחזרים סצנות ממהיר ועצבני :lol: (לא להעליב בעלי הונדות כמובן, הכל בצחוק :)).

פורסם

יש כבלים מוכנים עם חיבור USB זה עובד נפלא

יש לי כזה אחד, זה מעולה, אפשר לבצע דיאגנוסטיקה על פי גרפים...

יש לזכור שVAG COM הוא רק כלי,

יש לכל מנוע את ההגדרות שלו והערכים הממוחשבים שלו ובשביל לדעת אם הם תקינים חייבים את ספר הרכב שכולל מידע מעמיק על הדיאגנוסטיקה...

למשל בערכים שקיבלתי בבדיקה שבתמונות ועל פי החומר המקצועי רואים כאן שהמשאבת סולר תקולה ועובדת במצב "עשיר".

אם לא היה לי את הספר דיאדנוסטיקה של הרכב אז לא ההיתי יכל לדעת ש 0.8 הוא ערך לא תקין ואמור להיות מינימום 2.2, והבעיה הזו לא נרשמה כתקלה במחשב.

FUCK CHAMPION!!!

cable.jpg

DSC05101.jpg

to do1.jpg

DSC047551.jpg

block012.jpg

פורסם
דווקא יהיה מצחיק לראות טרנד חדש, ערסים שמחברים לעונדות שלהם מחשבי פאלם דרך הכבל ומשחזרים סצנות ממהיר ועצבני :lol: (לא להעליב בעלי הונדות כמובן, הכל בצחוק :)).
אז אתה לא מצחיק בכלל.

אולי ילדים כמוך רואים בזה משחק.

דבר הזה מאוד חשוב לבעל הרכב, שרוצים לדעת מה קורה ברכב.

הדבר חשוב מעוד לזהוי וטיפול בתקלות.

Omnia mea mecum porto

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היכן נמצא החיבור בפורד אסקורט CLX 95 ?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה

אתה יודע אולי איפה זה בפיאסטה 2000?