Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של הפרארי הכי זולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אותכם ידי המלומדים משהו שתמיד עניין אותי,כמה תעלה בארץ הפרארי הכי זולה שיש?

או לדוגמא כמה תעלה בארץ פרארי 456?

פורסם
שלום,

רציתי לשאול אותכם ידי המלומדים משהו שתמיד עניין אותי,כמה תעלה בארץ הפרארי הכי זולה שיש?

או לדוגמא כמה תעלה בארץ פרארי 456?

לא ניתן לקנות פרארי בארץ.

יש 575MM אחת של יבואן פיאט (סמלת) , לדעתי לא ניתן לייבא מאחר ואין מוסכים, מלאי חלפים וכו'.

לעומת זאת, יש פורשה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

בגלל עבדותי אני כול יום בתל אביב,במוסך של החברה שאני עובד בה יש פורשה 911 חמודה.

פורשות באמת מכוניות חמודות,אבל לא יודע למה אף פעם לא אהבתי אותן יותר מידי.

פורסם
בגלל עבדותי אני כול יום בתל אביב,במוסך של החברה שאני עובד בה יש פורשה 911 חמודה.

פורשות באמת מכוניות חמודות,אבל לא יודע למה אף פעם לא אהבתי אותן יותר מידי.

תיקון:

בכל מקרה אם ממש בא לך,

אז 456 , תשיג רק כמשומשת מאחר וייצורה הופסק. אגב, הפרארי הזולה ביותר כיום היא מחליפת ה-360 מודנה. אתה התעניינת ב-456M אז לידיעתך הנ"ל הוחלפה ע"י ה-612. בארץ המחיר אמור להיות בסביבות 3 מליון ש"ח.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

וואלה?

יאאלה מתאים לי אני רץ לבנק..

בארץ גנבים משהו משהו..

בארצות הברית המחיר שלה עומד על 200 אלף דולר,מקסימום,בארץ היא עולה 2 מיליון יורו,וואלה יפה..

אגב בעיה נוספת בארץ,נגיד לדוגמא שאני אקח הלוואה מאבא של אישתי,אני אמכור את המכונית שלי פלוס הוסיף כסף משלי,ואני אקנה את זאת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=6212&item=4560988459&sspagename=WDVW

ביום הראשון שאני אוציא אותה מהנמל יעמידו לי אותה על בלוקים

פורסם

שהביאו את ה-456 רצו עליה 2 מיליון שקל ואמרו שאם יהיו 20 קונים אז הם יתחילו למכור פרארי בארץ באופן סדיר

לבסוף היו רק 5 קונים פוטנציאלים ופרארי לא מכרו

אגב המראנלו שיש בארץ וה-456 הם נחשבות לפרארי יותר יקרות (יש כמובן את הסקלייטי והאנזו שהמחירים שלהן בשמים) אב יש את ה-430 שהיא פרארי יותר זולה

ואגב פרארי שוקלים לייצר דגם יותר זול שיחלוק מכלולים עם מזארטי וגם שוקלים SUV מה שאולי זה יגרום לייבוא סדיר של פרארי לארץ

ואגב אם כבר מדברים על פרארי מישהו יודע אם ה-F355 בתמונה המצורפת היא עדין בארץ?

פרארי.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וואלה?

יאאלה מתאים לי אני רץ לבנק..

בארץ גנבים משהו משהו..

בארצות הברית המחיר שלה עומד על 200 אלף דולר,מקסימום,בארץ היא עולה 2 מיליון יורו,וואלה יפה..

אגב בעיה נוספת בארץ,נגיד לדוגמא שאני אקח הלוואה מאבא של אישתי,אני אמכור את המכונית שלי פלוס הוסיף כסף משלי,ואני אקנה את זאת:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&category=6212&item=4560988459&sspagename=WDVW

ביום הראשון שאני אוציא אותה מהנמל יעמידו לי אותה על בלוקים

היא לא תצא מהנמל...

אתה תדרש להחזיר אותה על חשבונך או שיציעו לך תקינה ב-100000 אלף ש"ח ואחרי שתשלם תקבל תשובה שלילית ואז תחזיר אותה , על חשבונך, כמובן.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
שהביאו את ה-456 רצו עליה 2 מיליון שקל ואמרו שאם יהיו 20 קונים אז הם יתחילו למכור פרארי בארץ באופן סדיר

לבסוף היו רק 5 קונים פוטנציאלים ופרארי לא מכרו

אגב המראנלו שיש בארץ וה-456 הם נחשבות לפרארי יותר יקרות (יש כמובן את הסקלייטי והאנזו שהמחירים שלהן בשמים) אב יש את ה-430 שהיא פרארי יותר זולה

ואגב פרארי שוקלים לייצר דגם יותר זול שיחלוק מכלולים עם מזארטי וגם שוקלים SUV מה שאולי זה יגרום לייבוא סדיר של פרארי לארץ

ואגב אם כבר מדברים על פרארי מישהו יודע אם ה-F355 בתמונה המצורפת היא עדין בארץ?

ה-430 חולקת כבר היום מכלולים עם מזראטי.

בלוק מנוע (אמנם בנפח מוקטן של 4.2 ליטר אבל עדיין אותו הבלוק) ושאר ירקות (סעפת, מצערות וכו').

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
שאלה לעתיד,מה דעתכם יהיה העתיד של פרארי עוד 7-10 שנים,הם ייצרו מכוניות עם מחיר יותר שפוי?
לא. פרארי תמיד יהיו יקרים, והמחיר ילך ויתפח עם השנים- זה חלק מהעניין- הם לא מחפשים דרכים להוזיל עלויות מאחר וקהל היעד אינו מוטרד מעלות הרכישה. קשה לי להאמין שהם יעבירו את המפעל לתאילנד או תורכיה. :)

אגב, גם אם היה לך הכסף ל-612 חדשה סביר להניח שלא היית זוכה להיות הבעלים.

יש תנאים מקדימים טרם הפיכתך לבעלים המאושרים.

אולי אם היית איזה ידוען (סלבריטי), נסיך סעודי, תואם שומאכר או חבר קרוב...

מעבר לכך, זמן המתנה של בערך שנתיים ברוב המקרים, ורשימת הזמנות סגורה 15 דקות לאחר ההודעה על הייצור.

אולי כשג'מירוקוואי יחליט למכור את האנזו שלו (מס' 13(אם אינני טועה) מתוך 399) תזדרז לקפוץ על המציאה.

תרים טלפון אם וכאשר...

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
חדשות טובות..

בכול מקרה אני אשאל את השאלה הזאת עוד 10 שנים מעכשיו,ואני אקווה לתשובה טובה יותר

עצתי- תתחיל לחסוך. שדוד בנק.

בכל מקרה, זה לא ריאלי בארץ לנהוג על כזו מכונית.

מופרך לגמרי.

תהגר לערב הסעודית.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

יכול להיות שבקרוב תיהיה לי הזדמנות לעבור לארצות הברית מטעם העבודה,הסיכויים קטנים אבל עדיין :)

בכול מקרה נקווה לטובות..

פורסם
יכול להיות שבקרוב תיהיה לי הזדמנות לעבור לארצות הברית מטעם העבודה,הסיכויים קטנים אבל עדיין :)

בכול מקרה נקווה לטובות..

חבר שלי בעלים של פרארי 348 (הוא גר בלוס אנג'לס).

עלויות האחזקה שערוריתיות. (שרשרת טיימינג ואביזרים נלווים ב-360 מודנה- מעל 13 אלף דולר, בלמים: 6000$/קרמיים 14 אלף דולר ויש קלאצ', שלא לדבר על תיבת ה-F1- כאמור העלויות דמיוניות)

אני המון בחו"ל ונוהג לפעמים על פרארי 348 וגם 360 לפעמים. המכונות הנ"ל משמשות לסופ"ש בלבד וגם זה בקושי.

אלא אם כן אתה מרוויח מעל 30K USD בחודש ובעל הון עצמי של לפחות 5 מיליון דולר :)

בכל מצב אחר לא הייתי מציע לך להתקרב ... אתה תאבד כל מה שיש לך לטובת המכונית- תשבר מבחינה פיננסית, תמכור אותה בסוף ותתחיל מאפס שוב.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

אז אני צריך לשוד בנק?

דווקא מתאים לי תמיד רציתי לנסוע מהר ולעשות משהו מרגש,רוצה שותפות?

אני נוהג אתה שודד?

למען האמת חישבתי שאם אני אשים בצד כול חודש 1500 שקל בתוך 15 שנה יהיו לי מליון ושמונה מאות אלף שקל.

ביטוח זה עוד כמה עשרות אלפים,טיפולים,דלק,גלגלים,וכו..

בקיצור לא בעתיד הקרוב,אולי שאני יהיה בן 50..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...