Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בDL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה צריכת דלק של סובארו DL ידנית?

אשמח לקבל נתונים עבור עירוני, בין עירוני ומשולב.

תודה

:agrue:
פורסם

חבר שלי מדד לאחרונה בנסיעה משולבת 1:12. סובארו 93' ידנית עם 215,000 ק"מ.

יכול להיות שתמצא עוד מידע בת'רד שנקרא "צריכת דלק". תריץ חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מאוד תלוי במצב הרכב, או יותר נכון במצב הקרבורטור(נקי או מלוכלך).

אם הרכב שמור :

באוטומטי הוא יאכל לך 1 ל 10 בממוצע.

גיר רגיל 1 ל 12 בממוצע.

אגב, אני יכול להעיד על לאונה אוטומטית שעושה 1 ל 12-13 מחוץ לעיר ובתוך העיר 1 ל 9. אבל מדובר ברכב לא סטנדרטי!

פורסם

ליאונה 88' ידנית 200 ק"מ שמורה מאוד! עושה 11-11.5 בנסיעה משולבת שחלקה הארי הוא בינעירוני.

בנסיעות בינעירוניות רצופות ורגועות אפשר להגיע גם ל1:13.

פורסם

שכחתם דבר אחד! איזה מנוע? 1300 או 1600 זה תלוי מאוד.

לי יש לאונה 1600 89 184 אלף ק"מ ידנית, צריכת הדלק לא ממש של סופר מיני 1100 חדשה, אבל אין תלונות.

לקרוב משפחה שלי יש 86 1300 ידנית והוא טוען לצריכת דלק טובה הרבה יותר משלי (סתם הערכה שרירותית, אם לי מאור יהודה לר"ג הלוך וחזור עולה לי 20\25 שקל דלק (4 ליטר?) אצלו זה יהיה בסביבות ה10\13 שקלים).

כמובן שמנוע 1300 הוא מאוד אנמי וחלש. הסובארו שלי ביחס לשלו היא ממש פרארי מול פיאט אונו. ואני לא מגזים. גם אם יש מזגן ב1300 לא כדאי להפעיל אותו כי אז האוטו יהיה ממש ממש עגלה.

היום לא שווה בכלל לקנות 1300, השוק מוצף ב1600. אופן צריכת הדלק בין המנועים קטן כגרגיר חול מול איכות הנסיעה וכוח הרכב.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...