Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאבי יש אפשרות לקחת דרך מקום עבודתו רכב בליסינג.

האופציות שלו הן מאזדה 3 או פוקוס חדשה...

אשמח לשמוע את דעותיכם על שתי המכוניות ומי עדיפה משתיהן.

תודה רבה.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

לך לכיוון המאזדה.

הפוקוס הוא רכב מעולה אבל לי לפחות כשנהגתי עליו , יש מין תחושה של עצלנות,כאילו הרכב מאוד כבד בייחס למאזדה, כאילו הוא עושה טובה שהוא נוסע, סרבני כזה.

במאזדה לעומתו מרגישה קלילות, רק תן בגז...

פורסם

לדעתי מדובר בשאלת השאלות בתקופה האחרונה.

האם ללכת על משהו שידוע שהוא טוב , אבל יש לכולם,

או על משהו חדש ,שאמור להיות לא פחות טוב , אם לא יותר , אבל עם מנוע עצל...

אני חושב שהייתי בוחר לא להשתייך לעדר , והולך על הפוקוס.

נ.ב. שמתי לב שלגרסת הליסינג של מזדה 3 שמו טאסות יותר מתקבלות על הדעת במשלוח החדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את הפוקוס גם יראו בכל פינה עד סוף השנה, ככה שלהיות שונה מכולם זה לא שיקול שכל כך

חשוב פה לדעתי

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

לזכות המאזדה עומדת תיבת הילוכים מעט נמרצת יותר החוברת למנוע מעט חזק יותר. התוצאה: זריזות גדולה יותר מזו של הפוקוס.

אין זה - לטעמי - יתרון מספיק גדול כדי להעדיפה, ואני הייתי בוחר בפקוס שלה יתרון כמעט בכל תחום אחר (מרווח פנימי, נוחות, שקט, איכות חומרים, שלדה ותקשורת עם ההגה...)

מעבר לדעתי שהפוקוס פשוט יותר נאה ומכובדת.

פורסם

את ההחלטה הזאת אנחנו כבר עשינו במשפחה וכמובן שהלכנו על הפוקוס!!:-D

ה3 והפוקוס הם רכבים דיי דומים, בעצם ה3 בנויה על השלדה של הפוקוס...

החסרון כמו שרשמו פה הוא המנוע הישן שיש לה, המנוע הזה זה אותו מנוע מהדור הקודם אבל הפוקוס התבגרה וגדלה במשקל מה שיקשה על המנוע אבל עדיין מדובר באוטו מהנה לנהיגה וגם ה3 דיי מהנה לנהיגה למרות שנהגתי על ה3 וזה לא אותו הדבר כמו הפוקוס שיש לנו כרגע (5 דלות שנת 2003) שהיא הרבה יותר מהנה, לדעתי ההחלטה בין רכבים דומים אלו היא צריכה ללכת לפי הלב והלב שלי אומר פוקוס (5 דלות דרך אגב)....

תעדכן מה לקחתם בסוף...:wink:

ד"א עוד לא קיבלנו את הפוקוס החדשה, נקבל אותה בערך בתחילת ספטמבר ואז גם יבואו תמונות...:-)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

אבא שלי מאוד נוטה לכיוון הפוקוס כי הוא מכיר את הפוקוס הקודמת.

והוא מאוד אוהב את הביצועים שלה... גם אני :wink:

אבל כמה שאני מנסה להסביר לו שהפוקוס החדשה כבדה בהרבה ועם אותו מנוע בדיוק הוא לא מבין..

הוא לא מבין המכונית כבר לא תגיב כמו הקודמת...

אני לעומתו מכור ל 3 :twisted:

האם יש לכם נתונים מה ההבדלים בביצועים בין הפוקוס החדשה לקודמתה?

תודה.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

• תוכן חדש...