Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי כמובן הווספה 400 שיוצרה בין שנת 56 לשנת 61.

היה לה מנוע של אופנוע בנפח 394 סמ"ק ו 14 כ"ס.

יוצרו ממנה 28,000 יחידות.

מהירותה המירבית היתה 90 קמ"ש!

הווספה 400 נוצרה בכדי לתת מענה למכוניות הבועה הגרמניות שפרחו באותה העת(גוגומוביל,איזטה).

יובאה לארץ וזכתה להצלחה לא מבוטלת.

אחרי שהופסק ייבואה,הוקם מועדון בעלי וספות כאלו,בניהולו של יצחק כספית,שהמשיך לייצר במשך שנים ארוכות חלפים למכוניות האלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש אחת כזאת שעומדת כבר הרבה שנים ברמה"ש

הבנאדם לא מוכן לישמוע על החלפת ידים וחבל. היא רק הולכת לאיבוד.

יש לי חבר שמחפש אחת כזו לשיפוץ.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אחת הסיבות שהופסק יצור האוטו הזה, ודומיו מאיטליה, היא התחרות מול מכוניות טובות וחזקות מאותה הקטגוריה, כמו הפרינץ 1-3

הם פשוט לא עמדו בתחרות...:roll:

נדב

NSU CLUB ISRAEL

NSU Club Israel

פורסם

המכונית פשוט מדהימה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כבר שנים אני מנסה לשים יד על אחת כזו ,בנתיים הבן אדם בורח כל פעם שהוא רואה אותי והיא הולכת ונרקבת.....

אני ששאלת מחירים היא בעיתית אבל אשמח לישמוע מה יהיה מחיר לא מופרז לשאריות חלודות אחת כזו ומה הסכוי להציל רכב ממצב שיח?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבנאדם יקבע את המחיר!

מכיוון שאין שוק, ואין למה להשוות. ברמה העקרונית הוא יכול לבקש כל סכום!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נשאל את זה אחרת .

כמה הייתם משלמים על רכב חלוד מאוד ,ששוכב כמה עשורים בערמת שאריות?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אחת הסיבות שהופסק יצור האוטו הזה, ודומיו מאיטליה, היא התחרות מול מכוניות טובות וחזקות מאותה הקטגוריה, כמו הפרינץ 1-3

הם פשוט לא עמדו בתחרות...:roll:

נדב

NSU CLUB ISRAEL

יש אגדה הטוענת שפיאט איימה על פיאג'ו שאם הם לא יפסיקו לייצר את המכונית, פיאט תתחיל לייצר קטנועים מתחרים לווספה. המכונית היתה מתחרה של הפיאט 500.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אפרופו פיאט...

NSU יצרה פיאטים במשך שנים רבות, הם נקראו בשם המפתיע FIAT/NSU

הייצור הסתים ב 1956, יוצרו שם פיאטים משנות השלושים, ועד המודלים האחרונים

של הטופולינו, והמודלים הראשונים של ה 600.

אחרי סיום הייצור, והפרדה מפיאט, NSU תכננה והציגה את הפרינץ (1) ב 1957.

כמתחרה לגוגומוביל של חברת גלאס, חברה בבארית קטנה ובעלת תעוזה, שיצרה במשך שנים רבות טרקטורים, וסביב אמצע שנות החמישים הציגה מכונית שיצרה תחרות מול כלי הרכב הפופולרי ביותר בגרמניה באותה התקופה, אופנועים.

דרך אגב, גלאס היציגו (1958) דגם ספורטיבי זעיר דו מושבי, קופה, לגוגומוביל שלהם, שנחל הצלחה רבה, בעיקר בקרב הצעירים, זה היה הטריגר של NSU, לתכנון ויצור הספורט פרינץ (1959).

נדב

NSU CLUB ISRAEL

NSU Club Israel

פורסם

נשאל את זה אחרת :.

כמה הייתם משלמים על רכב חלוד מאוד ,ששוכב כמה עשורים בערמת שאריות?

נשאל אותך, את השאלה :

עד כמה אתה מעוניין ברכב ומוכן להשקיע???

אני אישית לא מרשה לעצמי ליקנות רכב כזה

(מפעת גודלי ,אני לא אוכל להיכנס לרכב הזה כלל וכלל)

אז לי לא מישתלם אפילו ליקנות ב ... ככה וככה

שיהיה בהצלחה בכל מיקרה

ירון מאיר

פורסם
הבנאדם יקבע את המחיר!

מכיוון שאין שוק, ואין למה להשוות. ברמה העקרונית הוא יכול לבקש כל סכום!

הנה אנחנו שוב חוזרים לטיעונים האלו.

בוודאי שיש שוק! גם אם יש קונה בודד ומוכר בודד למכונית בודדת - זה שוק. זה ירביץ מחיר, ההוא לא יקנה. בסוף המכונית תקבל את הערך שמוסכם על דעת הקונה והמוכר כאחד.

ויש עוד אלמנט ממתן בשוק הזה - כשיש אפשרות לייבא רכב זהה מחו"ל, צריך קשר אישי ישיר הדוק עם האקזמפלר הספציפי כדי להיות מוכן לשלם עליו סכום גבוה משמעותית ממחיר מכונית מיובאת.

פורסם
אפרופו פיאט...

NSU יצרה פיאטים במשך שנים רבות, הם נקראו בשם המפתיע FIAT/NSU

הייצור הסתים ב 1956, יוצרו שם פיאטים משנות השלושים, ועד המודלים האחרונים

של הטופולינו, והמודלים הראשונים של ה 600.

אחרי סיום הייצור, והפרדה מפיאט, NSU תכננה והציגה את הפרינץ (1) ב 1957.

כמתחרה לגוגומוביל של חברת גלאס, חברה בבארית קטנה ובעלת תעוזה, שיצרה במשך שנים רבות טרקטורים, וסביב אמצע שנות החמישים הציגה מכונית שיצרה תחרות מול כלי הרכב הפופולרי ביותר בגרמניה באותה התקופה, אופנועים.

דרך אגב, גלאס היציגו (1958) דגם ספורטיבי זעיר דו מושבי, קופה, לגוגומוביל שלהם, שנחל הצלחה רבה, בעיקר בקרב הצעירים, זה היה הטריגר של NSU, לתכנון ויצור הספורט פרינץ (1959).

נדב

NSU CLUB ISRAEL

כמה תיקונים:הייצור של דיגמי NSU-FIAT נימשך עד 66,וכלל ייצור של דיגמי ה 1100 ו 1100 D.

לפיאט 600 יוצרה על ידם גירסת קבריולה חביבה עם גג ניפתח לאורך,כמו בפיאט 500.

היתה אחת כזאת בארץ במושב קידרון,במצב סופני למדי אבל בר שיקום.רק חבל שדרשו עליה סכום מופקע,ובפעם האחרונה שראיתי אותה לפני כ 8 שנים היא היתפוררה למוות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...