Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה הכי כדאי לקנות?

כל אחד נותן משהו אחר ואין לי מושג מה ההבדלים מה הכי כדאי והכי טוב

ומה ההבדל בין מגבר רגיל למונובלוק?

תודה

פורסם

חברים יקרים מיאמי סאונד נסגרה עקב מצב השוק הקשה...

אני הייתי חבר מאוד טוב של בעל החנות ואת האמת רציתי לבכות כשהוא הודיע לי שהוא סוגר וזה היה ככה:

" רועי אני לא יכול להתחרות באינטרנט, אנשים מגיעים לי עם מחירים על דשים של פיוניר שאין לי רווח של 50 שקל עליהם לפי המחיר שדורשים עליהם באינטרנט"

הוא השיג לי המון דברים במחירי שחיטה ואני מת על הבנאדם הזה, הוא אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר- הוא אהב סאונד וזה היה בדם שלו.

הוא לא רצה למכור הוא רצה להרים את השוק הזה בארץ.

פעם מישו קנה סאב של אוודיובן ב500 שקל? או דוטק ב800? כמו שאמרו פה

אני יודע שזה לא קשור לת'רד אבל וואלה רציתי רק לכתוב את זה

פורסם

מגבר של JBL מהדיוטי 1000 בערך אפילו קצת פחות...

סאב של פוקאל 33A 1400 שקל בערך

קומפוננט של פרסשן פאוור סדרת DCX 2000

נשאר לך 600 בצד וזאת מערכת שאני אישית חולם להגיע אליה מת על הסאונד של הקומפוננט הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...