Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**הדיון הנ"ל פוצל משרשור אחר שעוסק במהירות הסופית שאליה מגיעה מאזדה 3, ההודעה הראשונה שלי היא תגובה לציטוט הבא ונכתבה בבדיחות הדעת**

בסטנדרטים של הארץ (ושל מתנ"א בפרט) מדובר במכוניות ספורט קיצוניות ובמהירויות אסטרונומיות :lol:
לפעמים אני קורא דברים בפורום ואני לא יודע עם לצחוק או לבכות... דברים כמו "106 ראלי היא מכונית מירוץ חוקית לכביש ו-XSI היא הגרסה המפוארת..." :lol::|:-P

עאלק מכונית מירוץ חוקית לכביש... Give me a f**king break.... כולה הוט-האצ' עם קצת תבלינים ועדיין צריכה לוח שנה כדי למדוד 0-400 נורמלי... לשים דברים בפרופורציות, כל מיניוואן שנמכר בארה"ב משאיר ל-106 עשן... בטח אסטרטגיית המכירות של פיז'ו אם היו מוכרים אותה כאן הייתה משהו כמו "אוטו עירוני עם מנוע קטנטן וחסכוני, מעולה לתלמידות קולג'ים ושליחי פיצה" :twisted:

מוטי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזלזול נוטף ממך...

פרופורציה זו לא מילה גסה גם בשבילך

תן לאנשים להנות ממה שהם רוצים

גם אם זה לא תואם את ההיסטוריה העשירה שלך

בספורט מוטורי.

פורסם

זלזול?!

אני לא אמרתי לאף אחד ממה להנות וממה לא להנות, אין לי היסטוריה עשירה בספורט מוטורי כי לא איזה מייקל שומאכר ועדיין מסתבר שההסתכלות שלי על המוטוריקה היא בעינייים קצת יותר פקוחות מאילו שלך :?.

יצא לך לקרוא את מה שכתבתי בכלל או שישר נפגעת עד עמקי נשמתך? (בטח גם אתה נוהג על איזו הוט האצ' עם פילטר, חומוס, צ'יפ, סלט...)

אנשים מדברים על מכוניות עם ניחוח ספורטיבי קליל בסופרלטיבים שלא הייתי מתאר גם פורשה קאררה 4S איתם, את הציטוט שהבאתי קראתי פה בפורום ייעוץ ברכישת רכב לפני שבוע בערך... פיז'ו 106 ראלי היא מכונית מירוץ חוקית לכביש?!?!

נראה לך שמי שכתב את זה בכלל יודע איך מכונית מירוץ נראית מקילומטר?!

אולי נתחיל לתאר גם סיטרואן BX כמתחרה ישירה לפרארי אנזו?

מה לגבי לאנטיס בתור ה-F16 של יפן?

זלזול עאלק, גם המיאטה שהייתה לי הראשונה שהייתה מקורית לגמרי הייתה עגלה לגמרי במונחים של תאוצות וגם היא הייתה אוכלת עשן מכל מיניוואן נורמלי שנמכר בשוק האמריקאי...

עוד מישהו רוצה להראות כמה אכזרי ומנותק אני :roll::lol: ?!

מוטי.

פורסם

נכון גם אני נוהג על הוט האצ

שמשמשת אותי להגיע מנקודה א ל ב זה הכל

ודאי שלא נפגעתי.

אך זכותו של כל אדם לחשוב איך שיאה לו

וזה לא חייב לגרור דעה קוטלת כמו שלך

let people be

thats all

thks

יום טוב לך ולכולם

פורסם
מכל מיניוואן נורמלי שנמכר בשוק האמריקאי...

מוטי.

איזה מיניוואנים נמכרים בשוק האמריקאי?

יש לך דוגמאות?

נתונים יעזרו לקבל פרופורציות.(הספק ,מומנט ,תאוצות ,משקל ..ועוד)

האם נימכרים גם בארץ?

ניצן

פורסם

בסה"כ יצא שכתבתי משהו בבדיחות הדעת כתגובה להודעה ברוח דומה ש-wil כתב (הזלזול נוטף גם ממך! בעלי מאזדות 3 ו-6 אחריך ואבא שלי בכללם! :lol:)... נראה לי שאולי הדברים נלקחו ביתר רצינות וחבל... אנשים גם נהנים ממירוצי מכסחות דשא, נשבע לך, ראיתי בטלויזיה יום אחד ולא הפסקתי להיקרע מצחוק, נו אז?

אולי הדעה שלי לא באה לקטול אף אחד אלא פשוט להכניס את הדברים לפרופורציות?

יש מישהו שבאמת חושב שאיזו הוט האצ' (צרפתיה, נאמר לשם העניין) זו או אחרת היא גרסה מפוארת?

מאובזרת? נגיד, מחושמלת יותר? אפשרי, אבל מפוארת?!

מכוניות מפוארות הן כאלו שמגיעות עם הרבה יותר מדי שטויות אלקטרוניות ומושבים שמתכווננים בשש צורות שונות, כשאתה שם אותן במוסך אתה ממשכן את הילדים שלך וכשנוסעים בהן הן בד"כ מרגישות כמו כספת על גלגלים... אני לא מכיר שום הוט האצ' שמרגישה ככה... אני דווקא כן מכיר הרבה מרצדסים, לקסוסים ו-BMW's שמרגישות ככה.

פרופורציות, זה הכל.. קח את החיים בקלות.

מוטי.

פורסם

ממש משעשע אותי כל הילדונים פה שאם האוטו שלהם סוגר 195 ולא 190 קמ"ש על השעון חושבים שהוא חזק.

חבר'ה, אני לא יודע אם נסעתם על משהו חזק מתישהו (אני הגעתי ל 310 כ"ס), אבל זה לא ממש משנה אם הוא סוגר 200, 250 או יותר.

זה קודם כל איך הוא מגיע לשם, מה קורה לו בדרך, ואיך הוא מתנהג במהירות הזו!!

ואתן דוגמה:

וולוו מכל סוג שהוא החדשות מוגדשות S40 / S60 וכו' מגיעות ל200 קמ"ש בערך.

גם 106 מגיעה בערך למהירות הזו.

עם מי מהן אפשר לנסוע כך כל היום בכייף?

ומצד שני - עם מי מהן אפשר להישאר עם מהירות שקרובה למקסימלית בסיבוב?

מה שאני רוצה להגיד הוא שלכל מטבע יש שני צדדים, ולכל אחד חשוב משהו אחר.

עדיין זה דבילי לשאול על עוד 5 קמ"ש במהירות סגירה סופית, משום שזה באמת פשוט... דבילי.

קבלו ח"ח - מוטי ו WIL, על שאתם עדיין מתייחסים לשטויות של ילדוני לאנטיס של אבא'לה פה בפורום :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מוטי אבל אל תגיד שזה לא קטעים מטורפים מרוצי מכסחות.....

אנחנו עושים בקיבוץ עם מיולים וטרקטורוני כיסוח....אתה צריך לראות מגהצות סיבובים מינימום כמו מרצדס :loco:

אבל לא רואים 106 ממטר כי הרי הם חיות מרוץ טהורות.....:roflmao:

פורסם

מוטי יש חוק אחד שאף אחד פה לא יכול לשנות, אף פעם אל תלכלך על פיג'ו 106

פיג'ו 106 זה תרבות בפני עצמה בארץ הקודש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור שאסור ללכלך על 106, כי היא לא רק מכונית מירוץ חוקית לכביש, אלא מקבילה לקארטינג מבחינת חוויית הנהיגה.

כמו כן היא ממשיכת דרכה של המיני קופר האגדית, ודגם ה XSI שהוזכר מקודם מפואר לפחות כמו לקסוס, מרצדס, ודומיהן.

שכחתי משהו?

הא, כן - היא אמינה, מאובזרת, מגהצת פניות, מכינה קפה, שוטפת כלים, ומחבקת אותך בלילה.

אין על ה 106. אגדה נוסעת (בדרך למוסך / לשמאי). :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני קורא הרבה פעמים על המכוניות שאתה נוהג (אני מודה שאני לפעמיים מקנה)

אני בהחלט מאמין שהאמריקאים מסוגלים לבנות מיניואן זריז יותר מה 106 ראלי אבל זה עדיין לא הופך אותם למכוניות מרוץ.כמו רוב המכוניות האמריקאיות המצטינות בנסיעה בקו ישר בלבד עד שמגיעים לסיבובים (הרבה אנשים קוראים לזה כבישי נהיגה).אבל תסכים איתי שלנהוג מהר בקו ישר לא צריך להיות סולברג או לחליפין מוטי.

ה106 ראלי היא באמת לא מכונית ראלי (למרות שיש בארץ כאלו שהפכו לכאלה)אבל היא כל כך מהנה לנהיגה,מתקשרת ו"טהורה" וללא מסננים, ברמה כזו שאף ואני חוזר אף מכונית אמריקאית של 20 השנה האחרונות יכולות להגיע לשם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

וואו.... לפעמים נדמה לי שבכלל לא קוראים את ההודעות שלי ופשוט מגיבים בלי שום קשר :shock:.

אם תראה לי את המקום שכתבתי שמיניוואנים הם מכוניות מירוץ אני שולח לך צ'ק מתנה בדואר.

כתבתי שיש לאנשים בעיה לפעמים לשים דברים בפרופורציה.

פיז'ו 106 היא אוטו קטן חסכוני ומהנה בהחלט לנהיגה אל אף החוסר המשווע שלו בכוח (בדומה אגב למיאטה נורמלית שגם היא עגלה בכל הקשור לתאוצות), ה-106 ראלי היא חבילת איבזור (או יותר נכון - חוסר איבזור) שהופכת אותה למכונית קטנה וכיפית לאללה לנהיגה...

כל זה טוב ויפה, אבל לא הופך אותה למכונית מירוץ חוקית לכביש.

מעטות מאוד הן המכוניות שבאמת ניתן לומר עליהן שהן מכוניות מירוץ חוקיות לכביש, רק שזילות המושג גורמת לאנשים לצאת בהצהרות מפוצצות חסרות כל בסיס.

כנ"ל לגבי המילה אקזוטיקה.

אפילו לפרארי מודנה אי אפשר לקרוא אקזוטיקה כי היא נמכרת באלפי יחידות ונמצאת בטווח מחירים שיש לא מעט אנשים בעולם שמסוגלים להרשות אותה לעצמם.

פרארי אנזו היא כן אקזוטיקה לעומת זאת.

מהירות בקו ישר היא גם לא אינדיקציה לכלום ורק הובאה לשם דוגמא והמחשה משעשעת.

את האימרה השגורה בפי רוב "מכוניות אמריקאיות טובות רק לקו ישר" כבר למדתי לבטל בנון שלנטיות, מדובר בשטות, יש מכוניות אמריקאיות שייטרפו סיבובים במהירויות שלא מוכרות באמנת ז'נבה... סתם עניין של תדמית בקהל הישראלי.

מוטי.

פורסם

טוב, נאלצתי להגיב...

יותר מפעם אחת כבר אמרתי בתגובות כאלו ואחרות, שה-106 ודומותיה הן אולי מכוניות קטנות וזריזות יחסית למתחרותיהן, אך הן רחוקותתתתתתתתתתתתת מלהיות מכוניות ספורט...

אין לי ספק שבנוף הישראלי, עם עלויות הרכב המטורפות וההיצע הקטן, מכוניות אשר נותנות איזשהי תמורה יחסית למחיר הופכות לטרנד (מי אמר שלדה מטורפת? מי?), רבים מאנשי הפורום כאן יסגדו ל-106 ולודומותיה, כאילו והן מכונות הנהיגה המושלמות. חלילה, בלי להעליב אף אחד (וללא שמץ נימת התנשאות), אתם צריכים לנהוג על דברים אחרים, מכוניות ספורט "אמיתיות", כדי להבין שאלו שהפכתם לאגדות בעודן בחיים, הן אמנם אחלה מכוניות, אבל הן רחוקות מההגדרה שהגדירו אותה כאן...

אני חושב שהגזימו קצת אלו שאמרו שמעטות האמריקאיות ב-20 שנה האחרונות שמצליחת להתחרות ב-106.. ואני שואל שוב...לא הגזמתם קצת? אתה משווה אותה לקורבט החדשה? לוייפר החדשה? לסאלין? אפילו ליד פונטיאק GTO בגרסאות מסויימות אני לא מעיז לשים באותו משפט את ה-106 (אופס, הנה שמתי), נכון, האמריקאיות שלפני 20-30-40 שנה לא ידעו לעשות הרבה למעט קו ישר (למרות שהיו גם אז גרסאות להרבה דגמים שעד היום נחשבות לעילוי גם בסיבובים), זה פשוט לא עניין אותם... השוק האמריקאי שונה מהאירופאי, הכל עניין של ביקוש והיצע, לצרפתים אין מקום בכבישים למכוניות גדולות וכנ"ל למדינות אירופאיות שונות. אם היה, תהיו בטוחים שגם הם היו מייצרים אוניות (הם ניסו בעבר, עדיין מנסים, חלקם אף מצליחים). כיום, האמריקאים מבינים טוב מאוד שהם צריכים להתחרות בשוק היפני והאירופאי ומתאימים את המכוניות שלהם בהתאם. אני יכול להתחיל לפרט על השוק האירופאי והיפני בכדי להעמיק את הנקודה, אבל נראה לי שהדוגמא הנ"ל מספיקה...

בקיצור, צאו מהקטע שה-106 היא מכונית ספורט מטורפת, היא מכונית קטנה, זולה יחסית, מתנהגת יפה מאוד, נכון, כאן זה בערך נגמר ושוב, אני לא מחפש להעליב אף אחד, אבל אלו ששמים את ה-106 שלהם לפני כל אקזמפר אחר, לפני שהם בכלל נהגו עליו, לדעתי, מגזימים בטירוף...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...