Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה +- היתה תחרות באוטופרט בפ"ת ברח' היצירה הרכב שלי צולם בלי סוף כי היתה לי שם בניה בבג'ז.

איפה אני יכול לראות את התמונות אם בכלל ?

תודה דודי המחפש הנואש...

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברכב סלוני, המדידה תהיה עם כיסא אחורי מקופל או לא?

ואם זה בסדר לאחר, כי ב 8 ליולי יש מבחן פסיכומטרי ארצי, אני לא ינסה לבקש אפילו לדחות באיזה שעה את המפגש, אלא לדעת רק אם אני יכול להירשם ולהגיע יותר מאוחר, הקטגוריה שלי זה סאב אחד.

אין הגבלה לכיסא אחורי.

פורסם
אנשי אוטופרט יקרים ,אשמח אם תפרסמו בהקדם את דבריכם בכל הקשור לחוקי המדידה /תחרות הקרובה..

תודה:smile:

מכשיר המדידה הוא AUDIO CONTROL SA3055 http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=16732&d_Id=5252&l1=5252&l2

המדידה מתבצעת עם דיסק בתדר 55 הרץ המוכנס לרדיו דיסק. המיקרופון מונח על לוח המחוונים בצמוד לשמשה הקדמית, בצד ימין.

מותר לקפל/להוציא מושב אחורי, החשמל חייב להגיע מהרכב עצמו.

פורסם

אוקיי תודה רבה. רק חבל שכניראה לא אוכל להתחרות בקטגוריה של 2 סאבים ומעלה ורק בסאב יחיד ,מקווה עד התחרות מצבי ישתנה.אבל תמיד כייף להתחרות בישביל הFAN.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

Guest תמיר .א.
פורסם
המתחרים שנרשמו עד כה הם:

G.Z.A.3

SimonLTZ

DUDUSL2

תמיר .א.

R8082

alonku84

בולי

ido224

dudi007

asafay1

נא לזכור שלא ניתן להרשם ביום התחרות אלא רק מראש.

זה הולך להיות תבוסה קלה. איפה כול האנשים שמדברים הרבה??!! :lol:

תמיר

פורסם

אולי בקטגוריה שלך....

בכל מקרה האנשים שמדברים הרבה סמוך עליי יפתיעו.

פורסם
זה הולך להיות תבוסה קלה. איפה כול האנשים שמדברים הרבה??!! :lol:

תמיר

רובם נרשמים לקראת הסוף, מיעוטם חושבים שיגיעו ביום התחרות ונמדוד אותם- הם טועים.

פורסם
איזה טרק צריך להיות מושמע ברדיו דיסק? או שאני בוחר מה שיהיה?
תשובה

מכשיר המדידה הוא AUDIO CONTROL SA3055 http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=16732&d_Id=5252&l1=5252&l2

המדידה מתבצעת עם דיסק בתדר 55 הרץ המוכנס לרדיו דיסק. המיקרופון מונח על לוח המחוונים בצמוד לשמשה הקדמית, בצד ימין.

מותר לקפל/להוציא מושב אחורי, החשמל חייב להגיע מהרכב עצמו.

פורסם

זה תדר... זה לא בידיוק שיר כלשהו... אתה יכול להוריד תוכנה מהאינטרנט שמחוללת אותות, לשים לה 55HZ ולהקליט כמה זמן שאתה רוצה, ואז לצרוב את זה על דיסק....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
לפני שנה +- היתה תחרות באוטופרט בפ"ת ברח' היצירה הרכב שלי צולם בלי סוף כי היתה לי שם בניה בבג'ז.

איפה אני יכול לראות את התמונות אם בכלל ?

תודה דודי המחפש הנואש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58346&page=1&pp=15&highlight=%FA%E7%F8%E5%FA+%E1%E0%E5%E8%E5%F4%F8%E8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...