Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז ככה: אם וקורה מצב שאני משבית את האוטו שלי בתאונה שאני עצמי אשם בה למשל להיכנס בעמוד או החלקה או לא יודע מה שגזר הדין הוא השבתה של האוטו ויש את האשמה שלי בדבר ב100%

ויש לי ביטוח מקיף לרכב - איך חברת הביטוח מסתדרת איתי? אם אשמת ההשבתה שלי היא תביא לי תמחירון *** תמחירון = את המחירון, כלומר את ערכו הנקוב במחירון של הרכב *** של האוטו או לא תביא בכלל או שתיקח אחוזים או משהו

אני ישמח אם מישהו יעזור לי בנושא

פורסם

היא תפצה אותך בערך הרכב, גם אם התאונה היא תאונה עצמית, גם היא באשמתך.

כל זאת בתנאי שלא בצעת את התאונה במזיד.

אז אתה תואשם בהונאת ביטוח.

כדי להוכיח את טענתם את צריכים לעשות COPY PASTE לשרשור הזה, ולהגיע איתו למשפט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אני לא טועה אתה משלם השתתפות עצמית בסכום של 1000-2000 ש"ח ותוך 40 יום אתה אמור לקבל מחיר מחירון על הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ok, סליחה שאני מתערב בשרשור אבל שאלה לי באותו הנושא.

לפני כחודש וקצת, הייתי מעורב בתאונת שרשרת עם רכבי הפרטי מסוג פיאט פונטו.

מבחינת חברת הביטוח והחוק בכלל יצאתי לא אשם, בינתיים לרכב הוערך נזק של 45% ע"י שמאי פרטי שהוזמן.

חברת הביטוח קנתה ממני את הרכב, השאלה שלי היא כמה עליהם לשלם לי???

(הרכב נגרר למגרש שלהם, אולם לא התבצעה עדיין העברת בעלות בפועל)

האם הם אמורים לשלם לי מחירון מינוס כל שאר השיקלולים כנהוג בתאונת טוטל-לוסט או שזה תהליך אחר?

אשמח לתשובה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

מחירון פחות עלות ההשתתפות העצמית...

(שים לב כי אם אתה משלם את הביטוח בתשלומים, ינקו לך את שארית התשלום מהסכום שעליהם לשלם לך..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באובדן מוחלט אין השתתפות עצמית. אתה מקבל את מלוא מחיר הרכב כפי שהוא מבוטח , אך עם התשלום הפוליסה בטלה (החברה קיימה את חלקה בחוזה) ולא ניתן להעביר את הביטוח לרכב אחר.

פורסם
היא תפצה אותך בערך הרכב, גם אם התאונה היא תאונה עצמית, גם היא באשמתך.

כל זאת בתנאי שלא בצעת את התאונה במזיד.

אז אתה תואשם בהונאת ביטוח.

כדי להוכיח את טענתם את צריכים לעשות COPY PASTE לשרשור הזה, ולהגיע איתו למשפט.

אני לא מתכוון לעשות את זה לאוטו שלי (חס וחלילה!!!!)

פשוט יש לי חבר שזה קרה לו והוא לא יודע מה לעשות כי התאונה באשמתו הוא נכנס בעמוד והוא אשם ב100 אחוז בתאונה והוא פוחד שהוא לא יקבל שקל על התאונה אפילו שיש לו מקיף וזה כן נראה שהוא עשה את זה בכוונה כי הוא נסע בלילה לבד ופגש לפתע את העמוד שעמד לו בצד ו"הפריע לו"

זה בן אדם שמאוד אוהב את האוטו שלו וליקק אותו כמו סוכריה...

לסיכום מה שאתם אומרים זה שאין מה לדאוג הוא יקבל את המחירון של האוטו???

פורסם
באובדן מוחלט אין השתתפות עצמית. אתה מקבל את מלוא מחיר הרכב כפי שהוא מבוטח , אך עם התשלום הפוליסה בטלה (החברה קיימה את חלקה בחוזה) ולא ניתן להעביר את הביטוח לרכב אחר.

תודה רבה שמר!

זאת אומרת שע"פ מה שאני הבנתי, חברת הביטוח לא יכולה לבוא ולהגיד לי-(סתם לדוגמא כמובן)

"תשמע, אנחנו מוכנים לתת לך 30,000 שקל-אתה רוצה? תיקח......" נכון?

אגב, הערכת שמאי של שווי הרכב עומדת על 35,600 ש"ח,

האם זה הסכום אותו אני אמור לקבל??

אשמח לתשובה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אתה משלם השתתפות עצמית בסכום שנקוב לך בביטוח.(אם אני לא טועה זה בערך 1700 ש"ח),ואתה מקבל את כל הפיצוי המגיע לך.כלומר,אתה מקבל מחירון מלא על הרכב.

פורסם
אני לא מתכוון לעשות את זה לאוטו שלי (חס וחלילה!!!!)

פשוט יש לי חבר שזה קרה לו והוא לא יודע מה לעשות כי התאונה באשמתו הוא נכנס בעמוד והוא אשם ב100 אחוז בתאונה והוא פוחד שהוא לא יקבל שקל על התאונה אפילו שיש לו מקיף וזה כן נראה שהוא עשה את זה בכוונה כי הוא נסע בלילה לבד ופגש לפתע את העמוד שעמד לו בצד ו"הפריע לו"

זה בן אדם שמאוד אוהב את האוטו שלו וליקק אותו כמו סוכריה...

לסיכום מה שאתם אומרים זה שאין מה לדאוג הוא יקבל את המחירון של האוטו???

נאמר לך בפירוש

אין קשר לאשמה ולביטוח מקיף.

(כפוף לכך שזה לא נעשה בכוונה להשבית את הרכב).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חבר'ה, סליחה שאני שואל שאלת התם, אבל לא בשביל זה קיבלנו פוליסת ביטוח??? :?

כתוב שם הכל... רק לפתוח ולקרוא...

• תוכן חדש...