Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עד כה, קניתי רכבים *רק* מיד פרטית, ביליתי שעות וחפרתי את הרשת ומצאתי משהו בובה במחיר שמתאים לי.
אבל מה? שמתי לב, שבמכירה, אני גם ככה מפסיד לא מעט אז למה בכלל להתאמץ ולקנות פרטי אם אפשר לקנות ליסינג עם ק״מ נמוך.

שמתי עין על פאביה (הייתה לי בעבר ועפתי עליה) ואני תוהה ביני לבין עצמי אם לא כדאי ללכת על כזו ממגרש (ליסינג) ולסגור סיפור.
משהו עם 5000 עד 10000 ק״מ (מכוון לשנתון מאוד גבוה)

דעתכם?

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

דעתי שאם אתה הולך למגרש\סוכנות גדול ומוכר,מתכוון למשל למגרשי הטרייד של היבואן,מגרשים גדולים מאוד עם סניפים,ועם המלצות בגוגל,אז אני הכי בעד בעולם,גם אם יש תוספת מחיר,

כמובן תמיד לבקש רישיון רכב,היסטורית טיפולים,טופס גילוי נאות,ואחרי בדיקות משלך על עבר הרכב,תקח את הרכב למכון בדיקה מטעמך(גם אם יש כבר בדיקת רכב שלהם).

יש לך יתרון במקומות האלה של זמינות,אחריות,מתי שבא לך אתה הולך ורואה מגוון רכבים.

פורסם

אין בעיה, רק קח בחשבון שלרוב אתה תקבל רכב ברמת אבזור נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעולם אבזור לא הטריד אותי. יש לך ניסיון עם אחד מהטריידאינים? אם כן, אשמח לשמוע מי.

פורסם
לפני 16 דקות, For Martha כתב:

מעולם אבזור לא הטריד אותי. יש לך ניסיון עם אחד מהטריידאינים? אם כן, אשמח לשמוע מי.

קניתי מאופרייט ליס סניף פתח תקווה,אהבתי את המחירים והשירות,תראה באתר שלהם אם יש לך רכב שמעניין אותך.ונכון הרכבים שנמכרים בליסינג הם בדרך כלל לא ברמות גימור הגבוהות.

במחשבה שניה-אם אתה מחפש רכב עם ק"מ כל כך נמוך כמו שציינת,אין לך מה לחפש במגרשי ליסינג.בדרך כלל הליסינג מוציאים למכירה רכבים אחרי 3 שנים,ועם ק"מ גבוה יותר מאשר בשוק הפרטי.

פורסם

מגרשים של חברות ליסינג זה לא תכנית כבקשתך, ופאביה זה לא דגם שנפוץ בליסינג. 
הדגם שכן נפוץ בליסינג של סקאלה.
למצוא פאביה מליסינג עם 5 עד 10 אלף ק״מ - לדעתי הסיכוי אפסי. יהיה יותר הגיוני למצוא שם פאביה עם 80 אלף ק״מ.
אפשר לבדוק באתרים של החברות - לרוב חברות הליסינג של רשימת רכבים למכירה באתרי אינטרנט שלהם.

כן קניתי רכבים מחברות ליסינג וגם מחברות טרייד אין, צריך לבדוק את הרכב טוב טוב, וגם לבדוק את המחיר, שיכול מאוד להשתנות בין החברות עבור אותו הדגם עם אותם הנתונים.

לפני 15 שעות, For Martha כתב:

שמתי עין על פאביה (הייתה לי בעבר ועפתי עליה) ואני תוהה ביני לבין עצמי אם לא כדאי ללכת על כזו ממגרש (ליסינג) ולסגור סיפור.
משהו עם 5000 עד 10000 ק״מ (מכוון לשנתון מאוד גבוה)

דעתכם?

פורסם

התיאוריה שלך היא נחמדה, אבל במציאות היא פשוט לא עובדת. 

אתה לא תמצא כמעט רכב מליסינג עם קילומטראז נמוך ואם כן תמצא, הם במחירים מגוכחים, שאני לא יודע למי הם מיועדים. אולי יש הרבה אנשים שלא מבינים את הקונספט של "ירידת ערך", שזה מיועד בשבילם

לשלם 20 אחוז פחות מרכב חדש על רכב בן שנתיים, זה פשוט טיפשות 

פורסם
לפני 21 שעות, For Martha כתב:

אבל מה? שמתי לב, שבמכירה, אני גם ככה מפסיד לא מעט אז למה בכלל להתאמץ ולקנות פרטי אם אפשר לקנות ליסינג עם ק״מ נמוך

אתה לא קונה בשביל למכור, אתה קונה בשביל לנסוע.

תקנה רכב יותר טוב תהנה יותר.

אם ההנאה שלך נמדדת רק בסיום והמכירה, אני לא יודע מה לייעץ לך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ק"מ כזה אפשר אולי למצוא במגרש כמו טרייד מוביל, אבל הם בעיקר מוכרים רכבים פרטים. עשייתי פעמיים טרייד אצלם. 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעולה, טרייד מובייל זו אופציה.
amosbmw - לגבי הנאה מהרכב - אין קשר במה שתיארת לבין מה שאני מציין - רכב הוא הוצאה ואני מנסה לצמצם איפה שאפשר, אתה יכול לבחור אחרת וזה בסדר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...