Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

יש לי הצעה  לטויוטה  קורולה 2021 ללא אחריות חברה וללא אחריות סוללה,

שאלותיי: האם ניתן לחדש אחריות סוללה אם כמה חודשים הסוללה ללא אחריות?  עד כמה זה נורא  שהרכב לא טופל במוסך מורשה?

ואם יש לי רכב דומה שנת 2017 עם אחריות חברה וסוללה (פער של 12 אלף ש"ח ויד 1 במקום 2) עדיף?

לגבי הבדיקה לאוטו: האם עדיף מכון  רישוי או מוסכניק?  האם כדאי לבדוק את טיב הסוללה? אם  כן  איפה אפשר בירושלים? 

וכן, האם יש פער גדול במחיר הביטוח בין 2017/2021?

אודה לכל מענה, יעזור לי מאד!

פורסם (נערך)

יש עוד כמה דברים לבדוק לפני שקונים רכב:

האם הרכב עבר תאונות?

למה הוא לא טופל במורשה? (רכב חדש, חריג) והאם בכלל טופל?

כמה ק"מ עשה כל אחד מהרכבים? 

אגב, ב-2017 כבר היה את הדגם ההיברידי? נראה לי הגיע רק ב-2019. (על מה אחריות סוללה ברכב מ-2017?!)

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לדברי המוכר לא עבר תאונה משמעותית כן תיקוני פחחות (נראה מעולה) לכן אני רוצה לאמת בבדיקה.

צודק ממש לגבי 2017-הוא לא היברידי! אין מקום להשוואה.

אשאל לגבי הטיפולים-תודה על ההארה.

פורסם

1. סוללה הברידית עולה כ-10000 ש"ח, יש גופים מחוץ ליבואן, שניתן לרכוש אצלם אחריות לסוללה, למשל אלקטריקאר 

2. ב-2017 דגמי הסטיישן וההצ'בק של הקורולה היו (גם) הברידיים - פשוט קראו להם אוריס.

3. מכון בדיקה יתן תמונה כוללת יותר בדגש על תיקון פחחות / תאונות.

4. אני משער שהקורולה 2021 טופלה במוסך מורשה, אך לא ברשת היבואן (לא "מורשה יבואן") 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה ק״מ יש לרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הק"מ בסדר גמור לשנתון, לא חייב שהיה מטופל ביבואן, אבל כן לבדוק היסטורית טיפול ודוח סליקה לפני הבדיקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדוח עולה 10 שקל, לראות האם יש תביעות ועלות שלהם.

אם כי במידה והרכב היה בליסינג לא יהיו תביעות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...