Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, זה שוב אני. 

בא לנו כמשפחה להתחדש ברכב "חדש". 

יש לנו בבית הונדה סיוויק 14 יונדאי I30 2013 ורוצים להחליף אחת מהן ברכב חדיש יותר. 

תקציב של 100 עם זליגה, כי את אחד הרכבים בטח אמכור בסביבות ה-20. 

בהתחלה חיפשתי בכלל סוזוקי s cross sx4 שנת 2022 אבל פתאום אני או ר על מה אני משלם 100 אלף שקל? 

פתאום נתקלתי ב איוניק 5 בכביש. 

הסתכלתי על האיוניק 5 ואז התחלתי כבר להתבלבל, יש מיליוני דגמים סיניים פתאום אני רואה דגמים חדשים יותר במחירים לא רחוקים מדי מהאיוניק ושנתונים מתקדמים יותר, בעיקר בגזרה הסינית.

הלכתי לאיבוד ואני כבר לא יודע מה לבחור. לא בוחר בחשמלית כי זה חוסך לידלק, אלא פשוט כי האבזור וההרגשה נראית ממש מפנקת, מרחב גדול אנחנו זוג + 2 ועל כל רכב בנפרד נוסעים כ 15000 בשנה כל אחד. 

יש לנו יכולת להתקין עמדה חשמלית בבית. 

אני פוזל לכיוון ה איוניק 5 גרסת ה elite אבל קצת קשה למצוא בתקציב שלי אלא אם כן אני ממש נמתח ואז אתה רואה את האלטרנטיבות הסיניות ואומר "עצור רגע". 

מה אומרים? יש רעיונות? הארות וכו? 

אשמח מאד תודה רבה

עריכה: כן חשוב לי עניין הסחירות, שאוכל למכור אותה בסופו של דבר אם לא אהיה מרוצה/אקבל רכב מהעבודה או סתם ארצה להתחדש שוב. למרות שאני אחד שמחזיק רכבים לטווח ארוך ואפילו מטפל בעצמי ברכבי הבנזין שלי. 

עריכה אחרונה על ידי abagada
פורסם

האיוניק 5 שיש למכירה ב-100K או קצת פחות, הן מליסינג עם 150000 ק"מ ולמעשה כבר ללא אחריות לסוללה, עלית כבר יעלו 130K לפחות, ואפשר למצוא לקשרי  שזה עלית בלי גג ב-115K.

אני לא הייתי חושש מהעדר האחריות לסוללה (בכפוף לבדיקה בריאות שלה). את האחריות ל-ICCU (מודל טעינה) האריכו לאחרונה ל-15 שנה / 300000 ק"מ.

מה שיקר בטיפולים של הרכב הזה נוזל הקירור של הסוללה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

האיוניק 5 שיש למכירה ב-100K או קצת פחות, הן מליסינג עם 150000 ק"מ ולמעשה כבר ללא אחריות לסוללה, עלית כבר יעלו 130K לפחות, ואפשר למצוא לקשרי  שזה עלית בלי גג ב-115K.

האם היא שווה את הכסף לדעתך? או שיש אלטרנטיבות מתאימות בשוק באותו/בפחות תקציב? 

פורסם

יש מבחר עצום החל מ-50K אם MG ZS EV שהטווח בערך 200 ק"מ תתאים לך.

בכאלה עם טווח ארוך יחסית אפשר לציין את הנירו פלוס EV שיש ממנ היצע די גדול בשוק בתקציב הנתון.

גם ג'ילי 460 ניתן למצוא מבחר גדול בתקציב.

אם רכב קצת יותר קטן יכול להתאים לך בסביבות 100K אתה יכול דונגפנג בוקס 0 ק"מ (טווח ריאלי 250 ק"מ)

האיוניק 5 היא אחת האופציות הטובות אם מחפשים רכב משפחתי מרווח.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...