Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הזכרת לי נשכחות..

פעם ראשונה כשהחלפתי ממסרק רגיל למסרק מתוגבר בE30 (לפני 18 שנה) הייתי צריך לכופף צינורות, לחפש את הדיסקיות האלה כל הזמן, ולאתר ברגי באנג'ו. אני זוכר שקניתי במיוחד רינג ראצ'ט 19 עם מפרק בגלל הגישה הגרועה למסרק. גם ההרכבה של ציר ההגה החדש הייתה קשה. בכלל הכל היה נראה לי נורא מסובך.

בהמשך גם החלפתי תיבת הגה בE34, בכלל סיוט כי זה כבד נורא 

ואחרי הרבה שנים הייתי צריך לפרק את המסרק מהE30 לשיפוץ, ואז זה כבר בכלל לא היה נורא עם הניסיון שמקבלים במשך השנים.

אם פירוק מסרק קל אצלך או לא זה ממש תלוי בדגם הרכב, אבל ב4 צילינדר אני מקווה שלא נורא מידי. תבדוק בספר טכני או יוטיוב במה זה כרוך.

את הסט מפתחות עם הזוית קניתי למטרה אחרת - פירוק חיישנים. משתמש בהם לעיתים נדירות אבל כשצריך צריך.

גם אם יש יום שלא הולך טוב, אל תתייאש! בסוף תמיד תמצא את הפיתרון.

• אהבתי 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אם זה היה המצב של התושבת הזו, כנראה שאתה צריך לבדוק מה שלומן של שאר התושבות...

עבודה יפה מאוד!

וכדאי להחזיק ג'ק עגלה הידראולי למשימות האלו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

סיקור מצויין.

ממש ממש צריך לאהוב... ויש לך את זה.

לא קורה לך שאתה מתעייף תוך כדי מאמץ מעבר למתוכנן? מה אתה עושה? עוצר או ממשיך ולוקח סיכון שהעייפות תוציא מפוקוס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

אם זה היה המצב של התושבת הזו, כנראה שאתה צריך לבדוק מה שלומן של שאר התושבות...

עבודה יפה מאוד!

וכדאי להחזיק ג'ק עגלה הידראולי למשימות האלו.

שאר התושבות נראות טוב, לפחות ממה שראיתי, יש גם תיעוד שהן הוחלפו. הבעיה הייתה רק עם התושבת העליונה הזו, שאי אפשר למצוא בשום מקום.

הזכרת לי שלשכן שלי יש ג'ק כזה שהוא מחזיק ברכב, מהפשוטים, אבל עדיף על זה שיש לי. מהכלים שעדיין לא קניתי.

לפני 7 שעות, מיץ פטל כתב:

סיקור מצויין.

ממש ממש צריך לאהוב... ויש לך את זה.

לא קורה לך שאתה מתעייף תוך כדי מאמץ מעבר למתוכנן? מה אתה עושה? עוצר או ממשיך ולוקח סיכון שהעייפות תוציא מפוקוס?

הרבה פעמים אני עובד בחניה כשיש שמש, מאוד חם שם עכשיו. לפעמים אני ממשיך גם בלילה, תלוי ברמת הרעש שאני צריך לעשות, כי הרכב חונה מתחת לחלונות של אנשים.

קרה לי לא פעם שהעבודה לא הלכה כמו שחשבתי, לקחה הרבה יותר זמן משהיא צריכה, כמו עם צינור ההגה למשל. עבודה אחת שהצריכה כמה נסיעות בגלל כלים חסרים, שיפוץ הצינור עצמו ואז גם חיפשתי דיסקיות נחושת במקום אלו שנפלו לי. עשיתי את זה במשך ימים, הייתי בחניה שעות שלמות ביום, בלי שמשהו באמת התקדם.

לפעמים אני רעב, או צמא ומחליט לעלות לבית ויורד כשהשמש פחות חזקה. קורה גם ששכנים מתחילים לדבר איתי, מסתכלים ושואלים שאלות אז אני לא באמת מתקדם בזמן הזה. יש גם כאלה שמבקשים שאראה רגע משהו ברכב שלהם וכל זה לוקח זמן, אז למרות שאני נמצא בחניה הרבה השעות, לא תמיד באמת מתקדם משהו. 

קרה לי גם שכבר ירדתי למטה, הוצאתי את הכלים, פתאום חבר הגיע לבקר את אמא שלו שגרה בבניין ובסוף נסענו לטייל ולאכול בקניון במקום שאעבוד על הרכב.

• אהבתי 3

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

^ מזכיר לי תקופות לפני שנהייתי אבא

איזה כיף להתעדכן בפרויקט הזה. תמשיך ותצליח.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...