Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום! 

נוסע מהעבודה על סקודה סקאלה 2024 עם המנוע הקטן 1.0, השבוע משאבת המים הלכה לה ועד שהמוסך מקבל אישור מצ׳מפיון למשאבה חדשה אני נוסע על אוקטביה מהצורה הישנה עם אותו מנוע.

מרגיש אבל שמים וארץ מבחינת חווית נהיגה, סוחבת יותר, קלילה יותר, משייטת במהירות גבוהה בנחת בלי מאמץ.

הסתכלתי ברישיון רכב לוודא שלא קיבלתי 1.5 אבל אכן הרכב 1.0.

גם כשהייתה לי ארונה 2021 עם אותו מנוע לפני כן היא הרגישה יותר זריזה מהסקאלה, הם מסרסים את הרכבים מבחינת זיהום אוויר או משהו דומה ?

כי בנתונים נראה אותו דבר .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם ה-1.0 עבר שינוי מה ב-2022 או 2023 - הפחתת ההספק מ-115 ל-100 כ״ס, לא זוכר מה לגבי המומנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

גם ה-1.0 עבר שינוי מה ב-2022 או 2023 - הפחתת ההספק מ-115 ל-100 כ״ס, לא זוכר מה לגבי המומנט.

אני עם ארונה 23 וההספק הוא עדין 115 כ"ס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

בדקת ששני הרכבים באותו מצב נהיגה (אקו, נורמל, ספורט)?  

באוקטביה לא מצאתי מצבי נהיגה, בסקאלה היא על הסטנדרטי 

לפני 3 שעות, sperial כתב:

לפי המפרטים היבשים נראה אותו דבר 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כיול שונה

אווירודינמיקה שונה

ומשקל שונה

וגם. כידוע רכב השכרה מאיץ הכי מהר.

כי הרגל קלה על הדוושה🤪

.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...